Прочетете официалното описание

Бизнес училище за заслуги Е основана през 2012 г. като висше училище за бизнес предлагащо качество онлайн MBA и Дипломи за висше образование.

заслуга Е нов вид бизнес училище за днешния модерен, добре преместен студент. Чрез нашата глобална платформа за обучение и онлайн системи за поддръжка, ние предлагаме наистина достъпен достъп до качествени бизнес програми за работещи възрастни от цял ​​свят. Нашата цел е да подобрим достъпа до образование за управление на качеството и възможности за кариера за бизнес лидери, собственици и предприемачи.

заслуга студентите са уверени, оптимистични и етични лидери, които надхвърлят националните граници. заслуга завършилите са квалифицирани по критическо мислене, решаване на проблеми, технологии и умения за представяне - основни характеристики за предприемачески и организационен успех.

Гордеем се с нашия факултет от световна класа и съответната учебна програма, която ангажира студентите Всеки континент - Европа, В Северна и Южна АмерикаИ Азия. заслуга позволява на работещите възрастни достъп до качествено образование по всяко време и навсякъде. Училището първоначално е било наричано Изпълнителната академия в Скотсдейл и все още оперира от Скотсдейл, Аризона. заслуга Се признава в областта на бизнес образованието и предприемачеството. заслуга Се гордее с представянето на строг, Американски стил на MBA на световно студентско население, което иска да остане в течение с модерните бизнес принципи и практики. За 2016 г., Бизнес училище за заслуги предлага напълно лицензирана онлайн MBA програма с гъвкави начални дати и съответни концентрации - идеална за хора с ограничен срок, които искат да напреднат в кариерата си или да започнат нов бизнес.

Акредитация

Merit Business School е лицензирана от държавата и привежда своите програми в съответствие с одобрените от CHEA национално признати стандарти за акредитация. Merit предоставя висококачествена следдипломна квалификация, като използва множество оценъчни мерки и работи с подходящи национални и специализирани акредитори.

Международни Студенти

Повече от 80% от студентите на Merit идват от страни извън САЩ, създаващи разнообразна и жизнена образователна общност. Международни студенти, които не са граждани или постоянно пребиваващи в Съединените щати, са добре дошли да кандидатстват за допускане до MBA Merit и сертификати за завършване на сертификати. Поради онлайн природата на нашата програма, Merit Business School не може да издаде I-20 документация, за да позволи на международните студенти по МВА да влязат в САЩ по студентски визи.

Независимо от това, чрез своя портал за глобално обучение и изключителни членове на преподавателския екип Merit предоставя несравнима възможност на международните студенти по МВА да получат достъпно висококачествено онлайн обучение в американски стил. Няма изискване за пребиваване. Можеш да учиш и да учиш където и да живееш. Съществуват и различни опции за плащане.

Искате да научите повече? Свържете се с представител на Merit днес и научете как да предприемете следващите стъпки.

Програми с обучение на:
Английски