Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

The факултет на Университет, Факултет по мениджмънт е съставен от хора с образователни среди и опит в областта на функционалните области на бизнес администрация, счетоводство, финанси, мениджмънт, маркетинг, икономика, човешките ресурси, здравеопазване, организация, комуникация, и право. Факултетът, в съчетание с други факултети на Завършил колеж, предлага разнообразие от дипломирани образователни възможности за мъжете и жените, които се подготвят за административни кариера в бизнеса, индустрията, труда, правителството, болници, както и неправителствени организации.

Акредитация

Колегията на Business е акредитирана от AACSB: Международната асоциация за обучение по мениджмънт (American събрание на Collegiate училища на Business) и Комисията за институции на висшето образование на Северен централен асоциация на колежите и училищата.

Програми Сертификат

Сертифицирани програми в момента се предлагат включват удостоверението Завършил Стопанско управление Фондации.

Специалности

Специалности програми в момента се предлагат включват следното: Магистър по бизнес администрация (MBA), Executive MBA (MBA), магистър по здравеопазването администрация (MS), както и магистърска степен по управление на човешките ресурси (MS). Най-новото попълнение е доктор на управленска практика в Nurse Анестезия, които се предлагат на избрана група в близко бъдеще.

Входни Изисквания

Лицата, които желаят да упражняват степените на MS в управлението на човешките ресурси или MS в здравеопазването администрация трябва да следва процедурите и отговарят на условията по Завършил колеж Маршал University, както е посочено в следващите раздели на този каталог. Лицата, които желаят да упражняват степента на MBA или Executive MBA трябва да следват специализирани процедури, описани в следващите раздели.

Отказ от прием Разглеждане

Кандидатът за програмата MBA или или MS програма с заслужи докторска степен от акредитирана институция не е длъжна да вземе GRE или GMAT. Кандидат с магистърска степен се изисква да предприемат GRE или GMAT.

Планът на обучение

Студентът и неговия / нейния съветник изготвя план за изследване, което трябва да бъде одобрено по време на семестъра, в която студентът първоначално се записва. Планът трябва да бъде подходящо да се отговори на нуждите на студента в неговия / нейния избраната област. Тя трябва да включва специфични курсове на студента се очаква да приключи; и също така се изброят всички останали изисквания на програмата или училището. Курсове изброени по плана на изследването, са тези, смятана за подходяща от факултета. Последващите искания за промени в плана трябва да бъдат официално одобрени от MBA директора или на Академичния съветник. Всяко отклонение от окончателния план на обучение и / или несъответствие между него и официален препис на ученика ще забави завършването. Всеки план на изследване, което беше одобрено могат да станат недействителни, ако ученикът е неактивна за една година (освен ако не е на официално отпуск).

Grade Point Average Изискване

Един студент трябва да има 3.0 цялостната GPA във всички програми курсова работа, с не повече от две от C в своята програма, в допълнение на ученика трябва да поддържат 3.0 GPA в Завършил колеж. Този стандарт трябва да бъдат изпълнени, за студента да се дипломира. Ако студентът падне под тези стандарти, а след това, че студентите трябва да се постави върху академична пробация или ще бъде предмет на освобождаване от програмата.

Изчерпателна оценка

Специалности от кандидатите се изисква да завърши цялостна оценка преди получаването на магистърската степен. Сроковете и формата на студента цялостна оценка се одобрява предварително от директора на факултета по мениджмънт. Цялостното оценката обикновено е написано реферат се изисква в рамките на крайния, интегриран Capstone курса, MGT 699, "Бизнес Политика и стратегия", или MGT 696, "Административен Политика и стратегия."

Курс политика за прием

За да се вземе всеки курс 600-ниво в Университет, Факултет по мениджмънт (GSM), студентът трябва да бъдат допуснати до GSM програма. На базата на изключение, студент не са записани в ОСА може да вземе само един 600- ниво GSM разбира с писменото съгласие на GSM Академичния съветник или директор на GSM MBA. Програми за сътрудничество с други отдели, трябва чрез одобрени от GSM директор. Това е отговорност на ученика да се получи това одобрение преди да се опитате да се регистрирате. Освен това, ученикът трябва да отговарят на специфичните дисциплината са необходими. Студентите, които нарушават това правило ще бъдат административно оттеглени.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Marshall University - College of Business

Степен програма MBA от Marshall University ще ви помогне да се подготвят за кариера постижения и напредък. С акцент върху прилагането на теорията в реалния свят практика ... [+]

Магистър по бизнес администрация (MBA)

Степен програма MBA от Marshall University ще ви помогне да се подготвят за кариера постижения и напредък. С акцент върху прилагането на теорията в реалния свят практика, нашите възпитаници ще могат да отговарят на съвременните нужди и променящите се изисквания на световния пазар. Програмата ще ви помогне полски управление, критично мислене, комуникация и решаване на проблеми умения. Факултетът по нашата програма MBA се състои от професори с образователните среди и опит в областта на функционалните области на бизнес администрация, счетоводство, финанси, мениджмънт, маркетинг, икономика, право, MIS, комуникации и организационното поведение. Стриктното характер на програмата MBA изисква задълбочено разбиране на основите на бизнес основи. Ако си бакалавърска степен не е в бизнеса, може да има някои допълнителни основи, необходими курсове.... [-]

Съединени Американски Щати Хънтингтън
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Marshall University Lewis College of Business

Marshall Thundering Herd takes the field