Kelley School of Business Indiana University

Представление

Прочетете официалното описание

The Kelley School предлага бизнес образование на най-високо ниво се фокусира върху ръководните ви към собствения си истински успех.

В Kelley училище за бизнес, ние сме в бизнеса за създаване на кариерата инерция. Нашите ученици имат талант, за да успее, смирението да растат и упоритостта да упорстват. Този дух-комбинирана с образование, което само елитната Kelley училище може да достави резултати в висшисти със знанията и уменията, необходими за посрещане на нови предизвикателства, за да се направи възможно положителна промяна и да се допринесе за техните организации от първия ден.

Ние имаме нашите корени в първия работен ход предлагат на Индиана колеж в Блумингтън през 1830. Индиана College е нараснал да бъде Indiana University, и на търговско училище и финансите, създадена през 1920 г., е нараснал да бъде Kelley бизнес училището. Ние сме предлагат бизнес курсове на нашия Индианаполис кампус, тъй като 1916 г., приложена изпълнителен образование през 1952 г. и предварително бизнес образование в глобален мащаб. Нашият график показва повече от 100 години на бизнес съвършенство.

за Кели

Работодателите ни казват те търсят нашите студенти и дипломанти за тяхното положително, трудолюбив нагласа и тяхната увереност, че идва от реалния свят, приложимо образование нашия факултет достави на всяко ниво степен.

Нашите преподаватели изискват и получават, най-доброто от нашите ученици. Кели учениците научават как да карам резултати. Това качество е отразено в нашите изключителни студентски работни места предлагат цени, репутацията на нашите кариерни услуги и нашата глобална позиция като основен бизнес училище.

знаме

Отиди от време, за да инерция

Има моменти, които имат значение в живота. Те се случи навсякъде и по всяко време. Проблясък на вдъхновение за нов бизнес, въведение към ментор, кацане големите работни ñ това с основните моменти, които ви определят. И без подходящо обучение и подкрепа, това е всичко, те са: единични моменти, които завършват, когато приключи. С Кели, тези моменти се взривят в верижни реакции на възможност. Ти не си просто подготвени за тях; вие сте в състояние да ги движите, за да се насочва към собствения си истински успех.

знаме

Мисия

Мисията на Kelley бизнес училището е да превърне живота на студенти, организации и обществото чрез образование и научни изследвания за управление. Нашата цел е да се произвеждат: а) студенти, които са граждани на света, които имат положително въздействие върху техните организации и на общностите, в които живеят, и б) изследвания, които аванси теория, така и на практика. Ние наблягаме подход на сътрудничество, която насърчава създаването на партньорства с добавена стойност между преподаватели, студенти, възпитаници, други университети и академични звена в IU, и с частния сектор и не-организации с идеална цел.

В Kelley училище, ние се ангажираме с поддържането на система от ценности, основаващи се на:

  • Етично поведение и почтеност
  • Excellence, професионализъм и гордост във всичко, което правим
  • Лична инициатива и личната отговорност
  • Пълен ангажиране на всички наши преподаватели и служители в присви мисията на училището
  • Активен иновации в нашите програми и стипендии
  • Дух на сътрудничество, учтивост, уважение и колегиалност поведение във всякакъв контекст
  • Open и прям комуникация
  • Разнообразие и приобщаването и
  • Просто и справедливо признаване за изпълнение

Места

Bloomington

Address
Godfrey Graduate and Executive Education Center
1275 E. 10th Street

47405 Bloomington, Индиана, Съединени Американски Щати

Индианаполис

Address
801 W. Michigan Street

46202 Индианаполис, Индиана, Съединени Американски Щати