Прочетете официалното описание

ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ДА СПАЗВАТЕ ВАШИТЕ ЦЕЛИ

Изпълнителното образование в Purdue University предлага програми, които да отговарят на индивидуалните цели и нуждите на компанията.

  • Специализираните професионалисти получават изпълнителен MBA, за да се подготвят за незабавни и дългосрочни цели за кариерно развитие.
  • Индустриалните специалисти развиват управленски умения само за една седмица в нашите програми за професионално развитие с отворен вход.
  • Компаниите се възползват от нашите програми, предназначени да посрещнат уникалните нужди на своята организация.

Каквито и да са вашите лични или фирмени цели, изследвайте как една програма Krannert Executive Education може да ви помогне да достигнете и да ги преодолеете!

Защо Кранърт

Утрешните лидери в бизнеса ще бъдат онези, които говорят езика на иновациите - които знаят как да анализират данните, да развиват и статистически оправдават творческите бизнес решения и дори да взимат нови технологии на пазара. Ако си представите себе си като един от тези лидери, Училището по мениджмънт Кранърт е мястото, където искате да бъдете. Живеейки в световноизвестния университет с дългогодишна история на лидерство в областта на науката и инженерството, Krannert предлага по-аналитична марка за бизнес обучение и по-прагматичен подход към академичните среди. , За разлика от никъде другаде, в Кранърт ще научите как да научите как да се допитвате, да изследвате и да мислите по нови начини. През цялото време ще бъдете потопени в култура на съвместна работа, етика, която придава меките умения на лидерството - как да развивате и общувате с визия и дипломатично да влияете на другите, за да го осъществите. Ето защо Кранърт. Това е мястото, където започват световните бизнес лидери. Погледнете по-широко опита на Кранърт.

търговската марка на Purdue

"Хюстън, имаме проблем ..." Вдъхновен от едно от най-напрегнатите събития в американската история, тази икона е превърната в словесен "сигнал за прилеп" за остри мисли, които могат бързо да се адаптират и да реагират на ситуация на мислене , Това също е отлична снимка за това, защо студентите от бизнес в Университета Кранърт завършват със значително предимство. Считана за една от елитните бизнес училища в страната, Krannert работи в тясно сътрудничество с висшето инженерно училище, което произвежда 23 аполона и други астронавти на НАСА - много повече от всеки друг университет. Работейки на фона на силата на науката и технологиите на Purdue, Krannert уникално се стреми към бизнес обучение от изследователски количествен ъгъл, който развива аналитичните умения на студентите и естествено създава завършващите с изобретателни способности за решаване на проблеми, дневно търговско предприятие.

Иновационна екосистема

Стъпка извън теорията и всъщност да се справите с бизнеса. В рамките на ръцете на всяка класна стая Krannert са динамична идея за фабриката - реална, практична R

Невероятно Savvy кариера услуги

Най-важните уроци на живота са рядко срещани в книга. Затова, когато възвръщаемостта на образователната ви инвестиция се сведе до работата, която в крайна сметка се приземи, те също не се намират в лаборатория "практически". Те се намират в богатството на човешките мрежи и безценната полза от професионалното развитие на социалните умения, които са отличителни белези на Училището по мениджмънт "Кранърт". Като студент в Krannert, за разлика от другите, ще можете да използвате динамичен набор от кариерни ресурси и възможности, които варират от курсове за лидерство и индивидуално обучение до мрежа от възпитаници, ненадминати в разнообразието на индустрията и пълен набор от високоенергийни панаири за кариера - включително и най-голямото колективно изложение в страната.

Подходящи "човешки ресурси"

Висшето обучение трябва да бъде на земята. Ето защо, като допълнение към по-аналитичната и изследвана бизнес-учебна програма, Krannert School of Management оперира с МО, което дълбоко оценява по-органичните, по-малко формулирани човешки качества на образованието. От момента, в който чуете жив глас, когато за пръв път участвате в училището Krannert, ще оцените всичко, което ви кара да се чувствате добре дошли и истински подкрепяни по време на вашите академични занимания. Гледайки назад, почти всеки завършил може да посочи личен ангажимент в Krannert като повратен момент в своето пътуване - един от безценните програми за наставничество на студентите, акцента върху достъпността на преподавателите, модела на кохортно обучение, неуморимото треньорство на кариерата, или с невероятния опит в глобалната експозиция, като Purdue постоянно се класира на високо място в разнообразието в университета и възможностите за обучение в чужбина.

Малко училище, огромна мрежа

Това не е размерът на рибата в езерото. Толкова е здраво училището. Когато други бизнес колежи, правилни или неправилни, насърчават по-индивидуалистично, конкурентно, със статут на задвижване студентска атмосфера, Krannert School of Management е безпричинно екипно ориентирана. Да, Краннер е част от големия университет и предлага всички свързани с него предимства на "голямото езеро", включително достъп до глобална и силно ангажирана алумна мрежа, която значително подобрява възможностите за обучение и кариера. Но в сравнение с колегите си, Кранърт е пропорционално по-малък в мащаб, поддържайки усещането на семейството от страна на студентите, една по-насърчаваща атмосфера на конкуренция и един силно съвместен модел на класната стая, който отразява начина, по който днешните успешни бизнес предприятия работят и решават проблеми. Така че, голяма риба в колежа? Може би. Но много малко хора в Кранърт вложиха много. Вместо това, те са по-склонни да успеят заедно.

Това е бизнес като необичаен

Тъй като успешната марка винаги има различно предимство. Независимо дали говорим за компания, продукт, университет или студент, успешната марка има личност. Дълбочина. Мотивация. Цел. В Училището по мениджмънт "Кранърт" всеки аспект, всеки нюанс на цялостния образователен опит, е проектиран, построен и предназначен да придаде текстура на вашия растеж като студент и по-важното е вашето бъдеще като професионалист.

Purdue е фактор за растежа на игралните променливи

От 2018 г .:

  • # 1 дестинация на международни студенти в дисциплините STEM (Министерство на вътрешната сигурност на САЩ)
  • # 5 сред публичните университети в класацията на Wall Street Journal от 500 американски колежи
  • # 11 сред публичните университети (US News
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Krannert Executive Education, Purdue University

Повече от 20 години програмата IMM Global Executive MBA помогна на ръководствата и корпорациите да станат по-ефективни участници в международната икономика. ... [+]

Правилната подготовка за глобално управление

Повече от 20 години програмата IMM Global Executive MBA помогна на ръководствата и корпорациите да станат по-ефективни участници в международната икономика. Изпълнявани от пет бизнес училища на четири континента, нашата програма предлага истински глобален обхват, съчетан с местно потапяне, благодарение на 10-седмичните жилищни квартири в седем различни страни.... [-]

Съединени Американски Щати West Lafayette
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
19 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Krannert Executive Education, Purdue University

Програмата EMBA в Purdue предоставя образователни решения за професионалисти от повече от 30 години. Програмата включва водещи преподаватели и говорители на Krannert, изв ... [+]

Програмата EMBA в Purdue предоставя образователни решения за професионалисти от повече от 30 години. Програмата включва водещи преподаватели и говорители на Krannert, известни с опита си. Той е последователно класиран сред най-добрите програми в света.

Можете да завършите курса си по EMBA, докато оставате на пълно работно време и да посещавате курсове в рамките на една или две седмици на тримесечие. Това е формат, който ви дава най-доброто от двата свята - онлайн удобство и сила на усъвършенствано обучение и работа в мрежа с други професионалисти от цял ​​свят и САЩ.... [-]

Съединени Американски Щати Lafayette
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
19 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Marthe Reinette speaks about the IMM program

Rochelle McKinney speaks about the IMM program

Danni Schertzing speaks about the IMM program

Todd Hyatt, Executive Vice President and Chief Financial Officer IHS

Purdue Krannert School of Management
Address
Lafayette, Индиана, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 765-494-1554