Krannert Executive Education, Purdue University

Представление

Прочетете официалното описание

ОБРАЗОВАНИЕ, ЗА ДА СПАЗВАТЕ ВАШИТЕ ЦЕЛИ

Изпълнителното образование в Purdue University предлага програми, които да отговарят на индивидуалните цели и нуждите на компанията.

  • Специализираните професионалисти получават изпълнителен MBA, за да се подготвят за незабавни и дългосрочни цели за кариерно развитие.
  • Индустриалните специалисти развиват управленски умения само за една седмица в нашите програми за професионално развитие с отворен вход.
  • Компаниите се възползват от нашите програми, предназначени да посрещнат уникалните нужди на своята организация.

Каквито и да са вашите лични или фирмени цели, изследвайте как една програма Krannert Executive Education може да ви помогне да достигнете и да ги преодолеете!

Защо Кранърт

Утрешните лидери в бизнеса ще бъдат онези, които говорят езика на иновациите - които знаят как да анализират данните, да развиват и статистически оправдават творческите бизнес решения и дори да взимат нови технологии на пазара. Ако си представите себе си като един от тези лидери, Училището по мениджмънт Кранърт е мястото, където искате да бъдете. Живеейки в световноизвестния университет с дългогодишна история на лидерство в областта на науката и инженерството, Krannert предлага по-аналитична марка за бизнес обучение и по-прагматичен подход към академичните среди. , За разлика от никъде другаде, в Кранърт ще научите как да научите как да се допитвате, да изследвате и да мислите по нови начини. През цялото време ще бъдете потопени в култура на съвместна работа, етика, която придава меките умения на лидерството - как да развивате и общувате с визия и дипломатично да влияете на другите, за да го осъществите. Ето защо Кранърт. Това е мястото, където започват световните бизнес лидери. Погледнете по-широко опита на Кранърт.

търговската марка на Purdue

"Хюстън, имаме проблем ..." Вдъхновен от едно от най-напрегнатите събития в американската история, тази икона е превърната в словесен "сигнал за прилеп" за остри мисли, които могат бързо да се адаптират и да реагират на ситуация на мислене , Това също е отлична снимка за това, защо студентите от бизнес в Университета Кранърт завършват със значително предимство. Считана за една от елитните бизнес училища в страната, Krannert работи в тясно сътрудничество с висшето инженерно училище, което произвежда 23 аполона и други астронавти на НАСА - много повече от всеки друг университет. Работейки на фона на силата на науката и технологиите на Purdue, Krannert уникално се стреми към бизнес обучение от изследователски количествен ъгъл, който развива аналитичните умения на студентите и естествено създава завършващите с изобретателни способности за решаване на проблеми, дневно търговско предприятие.

Иновационна екосистема

Стъпка извън теорията и всъщност да се справите с бизнеса. В рамките на ръцете на всяка класна стая Krannert са динамична идея за фабриката - реална, практична R

Невероятно Savvy кариера услуги

Най-важните уроци на живота са рядко срещани в книга. Затова, когато възвръщаемостта на образователната ви инвестиция се сведе до работата, която в крайна сметка се приземи, те също не се намират в лаборатория "практически". Те се намират в богатството на човешките мрежи и безценната полза от професионалното развитие на социалните умения, които са отличителни белези на Училището по мениджмънт "Кранърт". Като студент в Krannert, за разлика от другите, ще можете да използвате динамичен набор от кариерни ресурси и възможности, които варират от курсове за лидерство и индивидуално обучение до мрежа от възпитаници, ненадминати в разнообразието на индустрията и пълен набор от високоенергийни панаири за кариера - включително и най-голямото колективно изложение в страната.

Подходящи "човешки ресурси"

Висшето обучение трябва да бъде на земята. Ето защо, като допълнение към по-аналитичната и изследвана бизнес-учебна програма, Krannert School of Management оперира с МО, което дълбоко оценява по-органичните, по-малко формулирани човешки качества на образованието. От момента, в който чуете жив глас, когато за пръв път участвате в училището Krannert, ще оцените всичко, което ви кара да се чувствате добре дошли и истински подкрепяни по време на вашите академични занимания. Гледайки назад, почти всеки завършил може да посочи личен ангажимент в Krannert като повратен момент в своето пътуване - един от безценните програми за наставничество на студентите, акцента върху достъпността на преподавателите, модела на кохортно обучение, неуморимото треньорство на кариерата, или с невероятния опит в глобалната експозиция, като Purdue постоянно се класира на високо място в разнообразието в университета и възможностите за обучение в чужбина.

Малко училище, огромна мрежа

Това не е размерът на рибата в езерото. Толкова е здраво училището. Когато други бизнес колежи, правилни или неправилни, насърчават по-индивидуалистично, конкурентно, със статут на задвижване студентска атмосфера, Krannert School of Management е безпричинно екипно ориентирана. Да, Краннер е част от големия университет и предлага всички свързани с него предимства на "голямото езеро", включително достъп до глобална и силно ангажирана алумна мрежа, която значително подобрява възможностите за обучение и кариера. Но в сравнение с колегите си, Кранърт е пропорционално по-малък в мащаб, поддържайки усещането на семейството от страна на студентите, една по-насърчаваща атмосфера на конкуренция и един силно съвместен модел на класната стая, който отразява начина, по който днешните успешни бизнес предприятия работят и решават проблеми. Така че, голяма риба в колежа? Може би. Но много малко хора в Кранърт вложиха много. Вместо това, те са по-склонни да успеят заедно.

Това е бизнес като необичаен

Тъй като успешната марка винаги има различно предимство. Независимо дали говорим за компания, продукт, университет или студент, успешната марка има личност. Дълбочина. Мотивация. Цел. В Училището по мениджмънт "Кранърт" всеки аспект, всеки нюанс на цялостния образователен опит, е проектиран, построен и предназначен да придаде текстура на вашия растеж като студент и по-важното е вашето бъдеще като професионалист.

Purdue е фактор за растежа на игралните променливи

От 2018 г .:

  • # 1 дестинация на международни студенти в дисциплините STEM (Министерство на вътрешната сигурност на САЩ)
  • # 5 сред публичните университети в класацията на Wall Street Journal от 500 американски колежи
  • # 11 сред публичните университети (US News

Места