Greenville University

Представление

Прочетете официалното описание

Greenville College е основана през 1892 г. от Методистката църква Free с намерението да предоставят отличителен, съсредоточен върху Христа полувисше образование за мъже и жени. Първият президент на Колежа, Wilson T. Хог, използва мотото "образованието за герой", за да опише целта колежа. Нейната мисия 120 години по-късно - предоставянето на учениците за живота на характера и сервиз - Echoes тази цел.

Нашата мисия:

Greenville College дава възможност на учениците за живота на характера и услуги чрез трансформиране, съсредоточен върху Христа образование в либералните изкуства, науки, както и професионални проучвания.

Нашата визия:

Greenville College вярва, че Бог е създал всеки един от нашите студенти да може еднозначно да оформят света! Ето защо, ние

Оферта на трансформация, съсредоточен върху Христа образователен опит, който дава право, обогатява, и трае Съсредоточете се върху развитието на цялата личност, така че всеки студент процъфтява духовно, интелектуално, емоционално, човешките отношения, и физически Вдъхновете нашите студенти да приемат Божията Call Дай на нашата работа като поклонение и приветствам присъствието на възкръсналия Христос да ни изпълни, ни подготвя, и да ни изпратите

Основни ценности:

Съсредоточен върху Христа Образование

Корени Greenville Кандидат лежат в християнския колеж движението на деветнадесети век в Америка, че е загрижен за осигуряване на образование центрира в последиците от живота, смъртта и възкресението на Христос. Това означава, че на фона на Божието дело в Христа - чрез актове на сътворението, изкупление и възстановяване - рамки образователния процес както в и извън класната стая за. Той също така показва, че образованието никога не е сама за себе си, но се разглежда като част от по-голямата огъването на сътворения ред обратно към Бога и към Божиите цели в и чрез Исус Христос.

Непредубедена и Приветствие на Общността

Greenville College признава и приветства всеки човек като ключова част от по-голямата група - група, която обича, отношения и подкрепя своите членове. Докато общността застъпва определени стандарти за своите членове, но и ценности идентичност на всеки и да се стреми към откритост по отношение на фона на всеки един и преживявания. В култивиране на среда, която приветства многообразието на мненията и традиция, Greenville College насърчава непредубеденост и автентични действия на гостоприемство сред своите студенти, преподаватели и служители.

Холистичният Технология

Greenville College има за цел да улесни превръщането на учениците чрез преподаване. Като следвате предупреждението библейско да възлюбиш Господа с цялото си сърце, ум, душа и сила, преподаватели вземе този мандат в класната стая, тъй като те научи от сърце да внуши на Христос като герой в техните ученици. Те се стремят да дадат достоверна и съвременни знания в дисциплината на ума, както и вдъхнови страст в своите ученици за избран призвание.

Global Awareness

Greenville College оспорва студенти и преподаватели да демонстрират информираност, чувствителност и отзивчивост към различията между културите, социални практики и религии. Това също така означава, че ние силно признае взаимосвързаността на Божиите хора. В допълнение, Greenville College подчертава своята общност необходимостта от достигане на други култури и народи, за да се справи с проблемите в света.

Творчески и критичните мислители

Основавайки се на основата на свободни изкуства, моделите Greenville Кандидат-и насърчава по-креативни и критичен подход към идеи и предизвикателства. Чрез строго академичен учебна програма, преподаватели насърчи оригинал и въображение мислене, докато оценяването дисциплиниран и обоснован анализ.

Character и Service

Greenville College оспорва студентите да познават себе си, да признае своята идентичност чрез себепознанието и развитието на специални таланти, те са били дадени от Бога. Ние се стремим да възпитаваме студентите умения за самоанализ, които им позволяват постоянно да се оцени техния характер и се развива дълбоко осъзнаване на начина, по който може да изглежда извън себе си и да отговаря на нуждите на другите. Студентите най-добре да реализират потенциала си чрез учене през целия практиката на служене на другите.

Живота на ученика Един от най-запомнящите аспекти на вашия колеж опит ще трябва да живеем на нашата красива 50-акровата кампус. кампус Грийнвил се намира в сърцето на Грийнвил, щата Илинойс, красив град от 7000 души, намиращи се на 45 мили / 72 километра извън Сейнт Луис и е лесно достъпен от I-70, I-55, I-64, и I-57 , Нашата уникална локация дава безценни възможности за работа на място, забавно, ръце на обучение, както и гражданска ангажираност.

Нашата програма Life Residence е изграден върху споделената вяра в Христос, уважение, доверие, приятелство и работа в екип. Всеки комфортно пребиваване зала е с персонал от Hall Team Residence, който включва координатор на Residence образование (CRE) и Студентски Resident Духовниците (RCS). Вие ще бъдете заобиколени от мъдри, състрадателни хора, които са тук, за да даде насока, насочването и подкрепа. A разнообразие от социални и образователни програми са планирани в рамките на всяка зала, от подови партии и "Roomies Night Out" за дейности, брат-сестра подови и изучаване на Библията. Можете да участвате в нашата менторска програма, да се обогати от нашите програми верски, и разгледа вашите дългосрочни цели в програмата ни позициониране кариера.

Бакалавърски, завършил и онлайн програми Greenville College осигурява качествено образование на либералната изкуства за над 1600 студенти. Ние предлагаме над 50 бакалавърски специалности, както и възрастни и магистърски програми на разположение онлайн или на места за партньорство. Нашите изявени академични програми, грижовен преподаватели и истинска християнска общност се трансформират живота на студенти от цял ​​свят.

Включете се! Ние предлагаме над 50 студентски организации, включително услуги и социални клубове, музикални групи, Студентското правителство, мисии клубове, групи за изпълнение, и студентски публикации. Greenville дори има свой ученик управляван радиостанция, WGRN 89.5 FM.

Места

Greenville

Greenville College

Address
315 E. College Avenue, Illinois
62246-1145 Greenville, Илинойс, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 618-664-2800