Прочетете официалното описание

Искате ли да разширите знанията си, да актуализирате уменията си и да достигнете до следващото ниво в кариерата си? Програмите на нашия майстор са проектирани така, че да отговарят на изискванията на пазара. Ние взимаме нов, личен и практичен подход. С талантливи професори и студенти, вие активно ще се занимавате както с теорията, така и с практиката. Ще се радвате на удобството на вечерните класове или ще завършите напълно образованието си онлайн. Най-вече ще се подготвите да стъпите с ново доверие в професионален лидерство.

Да се ​​научим да водим свят на сътрудничество

Добре дошли в програми за следващо поколение, които могат да ви помогнат да достигнете до следващото ниво. Независимо дали се стремите да напреднете в кариерата си или да направите преход в кариерата, Elmhurst College има програмите за вас. Придобийте техническите умения от различни платформи, от които се нуждаете, за да постигнете целите си и потенциала си. Разработвайте нови решения за предизвикателствата в реалния свят чрез базирано на проекти обучение. Нашите програмисти са на Ваше разположение, за да ви помогнат да преговаряте всичко от подбора на курса до кариерното развитие. Нашите иновативни и гъвкави програми са предназначени да оптимизират вашите кариерни цели и да ви подготвят за работа в много бързо развиващи се индустрии. Ние непрекъснато сме ангажирани с образованието, което ще ви задържи пред кривата.

Магистърски степени

  • Компютърни информационни системи
  • Данни за науката
  • Географски информационни системи
  • MBA - непълен работен ден (онлайн или в университета) за работещи професионалисти
  • Управление на веригата за доставки

Elmhurst College - правилният избор

  • Уверете се, че нашите програмисти не са просто експерти в своите области: те са посветени на разширяване на обхвата ви, дават съвети за мъдреца и умения на хората, които всеки лидер има нужда.
  • Гъвкавост, за да го направите: нашите програми за обучение са проектирани така, че да се поберат в натоварения ви график. Програмите се предлагат в различни формати, за да ви дадат максимално удобство.
  • Достъпен избор: Elmhurst College многократно се нарежда в категорията "Най-добра стойност" за академично качество и цена.
  • Удобно местоположение: нашият красив кампус е само на 15 мили западно от центъра на Чикаго и е лесно достъпен с кола или влак.

Вземете следващата стъпка

Тъй като смятате вашите възможности, ви препоръчваме да посетите колежа Elmhurst. Ще научите за нашия прием, ще обиколите нашия университет и ще видите сами какво представлява Elmhurst College . Информация за заявка: За да поискате информация за Вашата програма, която ви интересува, попълнете нашия онлайн формуляр. Чат на живо със съветник по приема. Чат онлайн днес. Запиши се сега!

Класиране

Elmhurst се нарежда сред първите 10 регионални университета в Средния Запад, според US News

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

Задочни и вечерни MBA

Elmhurst College

За да успеете в днешния бизнес свят, имате нужда от магистърска степен по бизнес администрация, която не само ви преподава основите. Имате нужда от аналитични и критични ... [+]

Спечелете MBA на Campus или Online

Ние вярваме, че магистърската степен по бизнес администрация трябва да бъде ориентирана към студентите. Начинът, по който го виждаме, единствената причина, поради която сме тук, е да ви предоставим висококачествено бизнес с високо въздействие. Нашата мисия е да ви дадем уменията и връзките, от които се нуждаете, за да постигнете целите си в кариерата си и в живота си.... [-]

Съединени Американски Щати Elmhurst
Август 2019
Задочно обучение
22 months
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски

Graduate Studies at Elmhurst College

Location address
School for Professional Studies
Elmhurst College
190 Prospect Avenue
Elmhurst, Illinois 60126-3296

Elmhurst, Illinois, US
Social Media