Concordia University Portland

Представление

Прочетете официалното описание

Ако образованието е вашата страст, това е вашият университет. Един от най-уважаваните имена в обучението днес, Университет Конкордия - Портланд преоформя начина, по който светът гледа на учителите и учениците. Ние предлагаме образователни образователни програми на всяко ниво - много от които могат да бъдат спечелени онлайн - от бакалавърска степен по образование до магистърски и докторски програми.

Вие вярвате в силата и обхвата на образованието. И ние вярваме в силата на вас. Знаем, че имате какво е необходимо, за да промените нещо, и искаме да ви помогнем да стигнете до там. Ето защо нашите дипломи за завършено висше и висше образование съчетават академична строгост, подкрепа на студентите и гъвкави програмни опции, така че можете да преследвате или напредвате в кариерата си като преподавател. Ние сме тук, за да се уверим, че нищо не пречи на вашата мечта да насочва и вдъхновява следващото поколение ученици.


Защо Университет Конкордия - Портланд?

Като иноватори в сферата на обучението, колежът по образование "Конкордия Университет-Портланд" упълномощава учителите в продължение на повече от век и продължава да оказва влияние върху образованието от пренатално до докторско ниво. Всъщност, нашият колеж по образование се помещава във водещата школа на нашия нов образователен модел, известен като 3toPhD®. Същите смели умове зад този иновативен прототип са и онези, които оформят нашите продължаващи образователни изследвания и нашите бакалавърски и дипломирани програми.

Акредитирани, с нестопанска цел и преподавани от практикуващи, всички онлайн програми на Конкордия отразяват същия значителен опит, който предоставяме в кампуса от 1905 година. прилагайте това, което сте научили в класната стая - прави нашите програми идеални за натоварен начин на живот. А потенциалните ползи от кариерата - от по-високите възнаграждения до промоциите - са на второ място след наградата, че имат вечно влияние върху живота на вашите ученици.

Ние развиваме нашата общност от професионални преподаватели, за да усъвършенстваме обучението на всеки етап - присъединете се към нас.


Нашата история

Основан от Лутеранската църква-Мисури Синод, Университет Конкордия-Портланд отваря врати през 1905 г. като четиригодишна академия за пастори и учители. През 1977 г. Конкордия става четиригодишен колеж, а 18 години по-късно, Конкордия Колеж става Университет Конкордия-Портланд, член на Университетската система Конкордия - мрежа от 9 неправителствени, частни университети.

Днес, Конкордия Университет-Портланд предлага солидно образование за либерални изкуства с бакалавърски и магистърски програми в образованието, бизнеса, медицинските сестри, здравеопазването, социалните науки, религията, математиката и науката, както и докторска степен по право в Бойс, Айдахо.


Нашата мисия

Нашата мисия като християнски университет - Портланд е да подготвим лидерите за преобразуването на обществото. Ние се ангажираме да осигурим предизвикателна, подкрепяща и основаваща се на вяра среда за обучение, където духовното интелектуално проучване засилва нашата отдаденост на справедливост, състрадание и морална неприкосновеност.

Богат на разнообразие, където студентите от всякаква вяра са добре дошли, Университет Конкордия - Портланд интегрира следните принципи на лютеранското образование във всеки курс:

  • Научете се да задавате въпроси
  • Възприемане на науката и използване на технологии за добро
  • Откриване на дарбите, които Бог ви е дал и споделянето им в служба на другите
  • Строго образование за всички

Въз основа на повече от един век опит, Университет Конкордия - Портланд обслужва нуждите на нашите ученици, нашата общност и света около нас.


акредитация

Всички наши образователни програми, независимо дали са на територията на университета или онлайн, са акредитирани от Северозападната комисия за колежи и университети в бакалавърските и магистърски степени. Акредитацията чрез NWCCU означава, че Университет Конкордия - Портланд отговаря на установените от Комисията стандарти за качество и ефективност на образованието.

В допълнение, нашите програми за обучение на учители в Орегон и Вашингтон са одобрени от Орегонската комисия за стандарти и практики на учителите.106899_ncu-logo.png

Места

Портланд

Address
Northeast Holman Street,2811
97211 Портланд, Орегон, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: