Прочетете официалното описание

За Конкордия-Чикаго

Университетът "Конкордия" Чикаго е основан през 1864 г. като колеж за учители и днес е всеобхватен университет, включващ Колежа по изкуствата и науките, Колеж по бизнес, Колеж по образование, Колеж по следдипломна квалификация и Колеж по иновации и професионални програми. CUC предлага магистърски и докторантски програми, както и докторски степени. Университетът е свързан със Синода на Лутеранската църква-Мисури и е член на Университетската система Конкордия, национална мрежа от колежи и университети.

Институция на Лутеранската църква-Синод на Мисури, Конкордия-Чикаго е частен университет, основан на либерални изкуства, който включва християнски ценности и се основава на лютеранската традиция. Нашето местоположение на 40-акра крайградски кампус в upscale River Forest е само на 10 мили западно от центъра на Чикаго. Това дава възможност за придобиване на практически опит, който допълва обучението в класната стая. Ресурсите на Чикаго обогатяват всички области от преживяванията на нашите ученици, правейки връзките в реалния свят възможни.

висока оценка:
 • Признат като национален колеж по отличие за ангажиране на студенти, чудесно преподаване, жизнена общност и успешни резултати
 • За четвърти път е назначен за ролята на доброволците и гражданската ангажираност в службата на общинската служба за висше образование на президента
Акредитации:
 • Комисия за висше образование (HLC)
 • Съвет за акредитация на подготовката на педагога (CAEP)
 • Съвет за акредитация на консултиране и свързани образователни програми (CACREP)
 • Национално сдружение на музикалните училища (NASM)

115591_pexels-photo-2253647.jpeg

Нашата мисия

Като отличителен, всеобхватен университет на Лютеранската църква - Синод на Мисури, съсредоточен в Евангелието на Исус Христос и базиран в либералните изкуства, Университетът в Конкордия Чикаго придава на мъжете и жените да служат и водят с почтеност, творчество, компетентност и състрадание в разнообразна, взаимосвързана и все по-урбанизирана църква и свят.

зрение

Вкоренен в своето християнско наследство за привличане на знания и вяра, Университетът Конкордия в Чикаго се стреми да бъде университет-дестинация за всички, които се стремят да развият пълния си индивидуален потенциал чрез отличителна, иновативна и динамична среда на изследване, креативност и откритие за водене на живота на служителите. лидерство.

Основни ценности

Като християнски университет на Лутеранската църква - Синодът на Мисури, ние в Университета Конкордия, Чикаго, ценим:

 • Християнска вяра
  • Християнската вяра е неразделна част от нашата общност.
 • Индивидуалното лице
 • Като член на Божието творение всеки човек е уникален и е благословен с присъщата си стойност.
 • превъзходство
 • Ние се стремим към съвършенство в това кои сме и какво правим.
 • Интегритет
 • Нашата общност демонстрира съгласие между нашите вярвания и практики.
 • Обслужване
 • Признаването и посрещането на нуждите на другите е отговор на Божията любов към нас и е отражение на Божията любов към тях.

Вашият свят

В Concordia University Chicago ще се поучите от опита, докато се занимавате с приложни изследвания, служебни дейности, стажове, извън учебни заведения в цял свят и др. Ето защо нашите ученици развиват знанията, уменията, способностите и гъвкавостта, за да отговорят на изискванията на работното място на 21-ви век, служат като етични лидери и преследват възможности, които се разширяват през целия им живот.

Съсредоточете се върху знанията и уменията на 21-ви век
 • Диплома от Конкордия - Чикаго сигнализира на работодателите, че сте се научили, като се възползвате от възможностите като стажове, приложни изследвания, служебни дейности, лидерски опит и обучение извън колежа. Вашият опит в CUC ще ви помогне да развиете перспективата, уменията и способностите, които ще ви позволят да продължите да отваряте възможностите на живота си дълго след дипломирането си.
Персонализирано ръководство от преподаватели и персонал
 • Като студент от Конкордия - Чикаго, вие ще получите индивидуализирано внимание, което ще ви насочи към призвание или кариера и след това ще ви даде възможност да успеете. Нашите преподаватели и служители осигуряват персонално ориентиране и подкрепа, тъй като те ви помагат да идентифицирате вашите професионални интереси, да овладеете знанията и уменията, необходими за влизане или напредване в желаната от вас професионална област и да установите връзките, които ще ви задействат по пътя си.
Учене с различни ученици в град от световна класа
 • Ще имате богат опит, както ще научите в общността с ученици от различни среди и култури от цял свят. С почти безкрайни възможности да се включите в дейностите в университета, в Чикаго и по целия свят, ще имате обогатяващи преживявания, които разширяват вашата гъвкавост и отварят бъдещите ви перспективи.
Ориентирано към ценности образование за лидерство и цел
 • Богата на лютеранската традиция в образованието, CUC ви предоставя образователен опит, който включва обогатяване на вярата и насочване към етичен живот на почтеност. Духът на общността вдъхновява всички наши ученици, особено тези в нашите църковни работни програми, да посрещнат нуждите на света, в който живеят, служат и работят. Ще отворите живота си към всички аспекти на значимия успех благодарение на въздействащото образование, което ще изпитате в Конкордия - Чикаго.

Ето защо ще процъфтявате не само по време на годините на следдипломно обучение или завършване на висше образование в Конкордия - Чикаго, но и далеч отвъд - за цялата успешна кариера или призвание и целенасочен живот.

116043_pexels-photo-864994.jpeg

Програми с обучение на:
 • Английски

Това училище също предлага:

Address
7400 Augusta St. River Forest
IL 60305-1402 Чикаго, Илинойс, Съединени Американски Щати