College of New Jersey

Представление

Прочетете официалното описание

За TCNJ

College of New Jersey (TCNJ) е силно селективна институция, която последователно се признава за един от най-добрите всеобхватни колежи в страната. Основана през 1855 г. като Нормално училище на щата Ню Джърси, TCNJ поддържа седмата най-висока степен на завършване на четири години сред всички публични колежи и университети. Той е класиран от Money като един от топ 15 публични колежи, „най-вероятно да се изплащат финансово“, и US News

Известен със своята природна красота, колежът е разположен на 289 дка, облицовани с дървета в крайградския град Юинг, Ню Джърси, в непосредствена близост както до Ню Йорк, така и до Филаделфия. Силното ядро на либералните изкуства формира основата за богатство от образователни програми, предлагани чрез седемте училища на колежа: Изкуства и комуникация; Бизнес; образование; Инженерство; Хуманитарни и социални науки; Науки за медицински сестри, здраве и упражнения; и науката. Пет опит с подпис са отличителен белег на образованието на TCNJ. Те включват персонализирано, съвместно и строго образование; бакалавърски изследвания, наставнически стажове и практически опит; обучение в общността; глобална ангажираност; и развитие на лидерството.

Дългогодишният ангажимент на TCNJ към сътрудничеството между преподаватели и студенти бе признат през 2015 г. от Съвета за студенти за студенти, който определи колежа получател на встъпителната му „Награда за университетски студенти в университетската академия.“ През 2006 г. TCNJ беше удостоен с глава „Фи Бета Капа“ - чест, споделяна от по-малко от 10 процента от колежи и университети в национален мащаб.

От съществено значение за своята мисия TCNJ вярва в трансформативната сила на образованието за развиване на критични мислители, отговорни граждани и ученици и лидери през целия живот. Програмирането на лидерството се предлага през кариерата на студента, както и други програми и услуги, насочени към социалното, емоционалното, кариерното, академичното, духовното и физическото развитие на студентите. TCNJ насърчава студентите да разширят своите таланти и умения чрез над 200 организации в университета. Тези групи включват изпълняващи ансамбли, професионални и честни дружества, студентски публикации, братства и социалности, и интрамурални и клубни спортове.

Високите постижения и стипендии в класната стая са отразени от успеха на студентите-спортисти на College of New Jersey . Тъй като отборният шампионат по борба от 1978–79 г. на Лъвовете завоюва първото отборно първенство на колегите на Националната колегиална атлетическа асоциация (NCAA), TCNJ се утвърди като една от най-успешните програми на отдел III в страната, печелейки 40 отбора и 49 индивидуални първенства на NCAA.

TCNJ записва приблизително 7,400 студенти, включително 6 790 студенти и 610 студенти.

характер

Силно селективен обществен жилищен колеж, фокусиращ се върху студентския опит. Седем училища - изкуства

Факти

Записване на студенти Приблизително 6,580 редовни студенти.
Среден размер на класа 21 ученици
Съотношение студент-факултет 13: 1
Първокурсници в Кампус 95 процента
Задържане на първокурсник до Софомор 93 процента
Степен на завършване 87 процента
Средна оценка за SAT 1228 за общо признаване (само за критично четене и математика)
Атлетика Постоянно класиран сред най-добрите програми на отдел III на NCAA в страната.
Набиране на работодатели в кампуса 400

Кампус

Грузинският колониален кампус на TCNJ заема 289 озеленени декара в крайградския Юинг, Ню Джърси. Колежът е на около 5 мили от Трентън, столицата на щата, на 10 мили от Принстън и на един час както от Филаделфия, така и от Ню Йорк.

жилище

Деветдесет и пет процента от първокурсниците са настанени в кампуса, а две години жилище са гарантирани за всички нови, редовни студенти за първи курс. Четиринадесет жилищни зали осигуряват разнообразие от жилища за всички студенти, включително гимназисти.

Мисия

College of New Jersey , национално призната обществена институция, основана през 1855 г. като щатската нормална школа в Ню Джърси, е основно студент и резидентски колеж, с насочени програми за завършил образование. Заобиколен от свободните изкуства, персонализираното, съвместно и строго образование на TCNJ ангажира учениците на най-високо ниво в рамките и извън класната стая. TCNJ вярва в трансформативната сила на образованието за развитие на критични мислители, отговорни граждани и ученици и лидери през целия живот. Колежът дава възможност на своите разнообразни студенти, служители и преподаватели да поддържат и подобряват своите общности както на местно, така и на глобално ниво. StockSnap / Pixabay

зрение

TCNJ ще предложи несравнимо образование в жизнена, съвместна и приобщаваща общност на учащите се, които ще направят отчетлив знак върху света. Следвайки нашите ценности, ние ще служим като национален пример за публично висше образование и ще го направим, като се ангажираме с достъпността и достъпността.

Стойности

превъзходство

 • Приемаме високо талантливи студенти, които предизвикваме да открият и реализират потенциала си.
 • Ние набираме най-висококачествените преподаватели, персонал и администратори, които имат опит и опит да наставляват и предизвикват нашите студенти.
 • Ние подкрепяме иновациите и експериментирането и продължаваме да надграждаме постиженията си. Ние държим на най-високите очаквания за себе си и се подкрепяме взаимно в постигането им.

ангажимент

 • Насърчаваме студентите, преподавателите и служителите да преследват своите любопитства и страсти вътре и извън класната стая.
 • Ние си сътрудничим чрез дисциплинарни и оперативни граници, за да използваме всички силни страни.
 • Работим заедно за обогатяване на нашите местни, национални и глобални общности.

Интегритет

 • Ние се отнасяме един към друг с любезност и уважение.
 • Ние действаме етично и поемаме отговорност за своя избор.
 • Работим заедно в дух на справедливост, сътрудничество и прозрачност.

Приобщаването

 • Ние признаваме уникалната стойност на всеки член на нашата общност.
 • Вярваме, че общност, състояща се от хора с различен произход, перспективи и способности, насърчава ученето и ангажираността.
 • Ние сме ангажирани да изградим разнообразна и приобщаваща общност.

Самоанализ

 • Ние оценяваме нашите практики в класната стая, в кампуса и в общността.
 • Ние поддържаме текущия диалог в кампуса, за да гарантираме, че се придържаме към нашата мисия, визия и ценности.
 • Ние редовно наблюдаваме разпределението и разходването на ресурсите си, за да гарантираме, че подкрепяме приоритетите и че сме фискално отговорни.

Места

Град Юинг

Address
2000 Pennington Road
Град Юинг, Ню Джърси, Съединени Американски Щати