Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Мисията на Колеж по бизнес и публична администрация в Калифорнийския държавен университет в Сан Бернардино е да се създаде ориентирана към студентите учебна общност, която подготвя студентите да станат продуктивни членове в бизнеса, правителството, и глобалното общество. Ние предлагаме качество бакалавърски и магистърски програми, които оказват положително въздействие върху развитието на учениците като професионалисти. Ние поставяме приоритет на съвършенство в преподаването, че се засилва и от ангажимента на факултет към непрекъснато професионално развитие, интелектуални вноски и услуги.

интелектуални вноски факултет е основно ще бъдат микс от приложни изследвания или вноски за практикуване и обучение или педагогически изследвания. Ние служим на културно и разнообразен световен студент тялото чрез подготовка на студентите да се справят с един променящ се и разнообразна среда. Чрез общественополезен труд, партньорства и инициативи, Колежа служи като посредник за обмен на знания и опит между университета, регионалната общност, и по-големия свят.

участието на Общността с нашите програми на Сан Бернардино и Palm Desert кампуси резултати в стажове и много възможности за обучение услуга за нашите ученици. На свой ред, може да разчитате на нашите възпитаници да станат ваши служители, и в крайна сметка си мениджърски екип. Ние искаме да работим с вас в развитието на работната сила и на икономика, която дава възможност на нашия регион, за да привличат и задържат качествени работни места. Може би сте се чудеха какво можете да направите. Ето десет неща, които можете да направите сега, за да подкрепят нашата мисия като студент-центриран живот в общността:

  • Да допринася за постижения фонд College
  • Водещ на събитието CbpA Alumni мрежа във вашия дом или бизнес
  • Присъединете се към бизнес алианс за текущите връзки към колегията, неговите студенти и преподаватели
  • Хайде кампус да говори с една малка група от ученици в седмичен кариера консултиране сесия
  • Участие във Фонда за отпускане на стипендии Студентски
  • Доброволец да споделят своя опит, като говори в един клас, като "проф за един ден"
  • Ментор студент в 10-седмичен стаж в организацията ви, състояща се от 150-200 часа в продължение на 4 единици на академичната кредит
  • Номинират заслужили "Arrowhead Distinguished Изпълнителният" или "Духът на предприемачеството" претендент
  • Попитайте за преподаватели, за да донесе в екип студент за един проект клас да се справи с практически предизвикателство са изправени
  • Сервирайте на консултативен съвет в колеж, или да помогне да съветва и ментор студентски организации във вашата област

Бъдещите студенти

Колежът по бизнес и публична администрация в Cal-членка San Bernardino е произвела над 16,000 възпитаници, над 65% от които живеят в Inland империя, расте тази бума на икономиката на Южна Калифорния. Населението се увеличава бързо, като по този начин дава пълна възможност да приложи своя предприемачески дух в области като малък бизнес, дистрибуция, МНК и обществени услуги на нашите възпитаници. Завършим лидери на общността!

В последното проучване на бизнеса и публичната администрация възпитаници, над 95% отговарят "Да!" че те ще ни препоръчате на приятел или роднина, като се има предвид програма предлагат на CSUSB. Всяка организация ще се гордеем с такъв висок рейтинг на одобрение. Бъдещите студенти, аз ви каня да посетите нашия кампус. Красиво е! Отделете малко време, за да чуят за възможностите си, за да работят в тясно сътрудничество с преподаватели и на полските си лидерски умения чрез много активни студентски организации. Вашите цели и нашата визия може и да са на един и същи мач, че е за нашите настоящи 2700 студенти и 500 докторанти.

Качеството е думата, за да опише нашите 17 различни бакалавърски концентрации, ЗОБ, и ЗОС, видно от двойна акредитации: AACSB (Асоциацията на Адванс Collegiate училища на бизнес) и NASPAA (Национална асоциация на училищата по обществените работи и администрацията).

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

California State University, San Bernardino - Jack H. Brown College of Business and Public Administration- MBA Program

Нашата AACSB (Асоциацията за Advance Collegiate училища на Business), акредитирана програма по бизнес администрация от Колежа по бизнес и публична администрация (CbpA) в ... [+]

Нашата AACSB (Асоциацията за Advance Collegiate училища на Business), акредитирана програма по бизнес администрация от Колежа по бизнес и публична администрация (CbpA) в Калифорнийския държавен университет в Сан Бернардино (CSUSB) предлага висококачествени факултет, съответната учебна програма, удобни пъти класа и е най-достъпен акредитирана програма в южна Калифорния.

Знаете ли, че нашият колеж е един от най-добрите в бизнеса? С национално и световно признание, включително:... [-]

Съединени Американски Щати San Bernardino
Септември 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
4 - 18 months
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски