California State University, Chico - College of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Колежа по бизнес

Ние подготви учениците да бъде работата готова.

Нашият факултет, персонал, академични програми и извънкласни дейности допринасят за развиващите се студентите да притежават умения, знания и нагласи за успех.

Ние предлагаме разнообразие от отлични програми, студентски организации, както и преподаватели и служители. Ние даваме възможност да се научат на уменията и знанията, които ще им помогнат да се работи-готови и да са положителни сътрудници за тяхната общност студенти.

Тук ще научите от знанията, уменията, постоянството и издръжливостта, които са необходими, за да се получи голяма кариера. Ние предлагаме отлична поддръжка; отзивчив преподаватели, обучители на ментори и наставници, и услужлив персонал. Така че се присъедини към нас и да си любопитство, енергия, както и намерението да го дам много си най-добрият. Ние сме готови да работим с вас.

Какво Студентите ще намерите тук

Програма Изключителен бизнес

Един от седем колежи и дом на най-голямата майора на кампуса на Чико-членка, Колежа по бизнес е един от само 15 на сто от всички бизнес училища от цял ​​свят, които отговарят на високите стандарти за акредитация, определени от Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес (AACSB International ). Ние сме признати като лидер в преподаването постижения, практически изследвания, и готовността студентски труд.

Невероятни Programs подпис

Нашите подпис програми открояват от конкуренцията и са широко признати като едни от най-добрите. Те предлагат възможност на студентите да развият своите skillsets лично и професионално, докато се оспорва чрез местни, регионални и национални състезания, работа по проекти в общността, стажове, изследователски проекти с професори, и повече.

Участващи и Специализирани Alumni

Нашите ученици обичат Колежа по бизнес, и като възпитаници тяхната всеотдайност показва чрез събития като ръководители на територията на колежа, като служат на нашия Консултативен съвет Business, и да станат членове Tower общество да ни подкрепят и да даде назад.

Безопасна и подкрепяща среда за обучение

Лична внимание от преподаватели, персонализирана академично съветване, и активни студентски клубове осигуряват личен контакт между студенти и преподаватели. Международните студенти са подкрепени от по-грижовен персонал, който е посветен на вземане на тяхното Chico опит едно, че те ще се грижиш за цял живот.

Места

Чико

California State University, Chico - College of Business

Address
College of Business
California State University, Chico
Tehama Hall 301

95929-0081 Чико, Калифорния, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 530-898-6271

Акредитации

AACSB Accredited

Програми