California Institute of Advanced Management

Представление

Прочетете официалното описание

За нас.

California Institute of Advanced Management ( CIAM ) е университет с нестопанска цел, посветен на възможностите, които предлагат възможности за учене през целия живот достъпни, предизвикателни и уместни за разнородната студентска общност. Целта му е да улесни образователния достъп и академичните постижения чрез изключително управление на университетските операции и ресурси, иновативни системи за доставка и студентски услуги и подходящи програми, които са насочени към обучаемите, ориентирани към успеха и отговарят на технологиите.

CIAM" src="https://www.CIAM.edu/documents/CIAM-faulty-grads-2016.jpg" alt="CIAM" />

CIAM персонал, факултет и завършилите 2015 г.

Основана на философията на Дракър.

Използвайки мъдростта на Питър Ф. Дракър за практиката на мениджмънта, CIAM учредява лидери и мениджъри с инструменти и дисциплини, за да направят социално отговорни решения, имащи значение за променящата се бизнес среда чрез включване на опитното обучение в онлайн и класна стая. Пет принципа за управление, които имат значение за Питър Дракър, са:

  • Изготвяне на измервания на ефективността
  • Мотивиране и общуване
  • Определяне на цели
  • Организиране
  • Развиване на хора

Нашата мисия:

Изграждайки от мъдростта на Питър Ф. Дракър, ние произвеждаме лидери, които имат дълбоко разбиране за управленските си отговорности, за да постигнат личен и социален успех. Ние правим това, като предоставяме опитно обучение както в традиционната класна стая, така и във виртуалната среда.

Нашата визия:

CIAM създава лидери, които са отговорни, глобално ориентирани и потапяни на практика.

Нашите ценности:

CIAM ценности и насърчава култура, зачитаща етиката, почтеността и изпълняването на задълженията към нашите избиратели, служители и общество. Тези ценности произтичат директно от мъдростта на Питър Дракър.

Съобщение от президента:

" California Institute of Advanced Management ( CIAM ) има една цел: да ви даде възможност да създадете свое собствено бъдеще по ваш избор. За да постигнете това, ние сме построили нашите курсове и нашата програма около това, което мениджърите и предприемачите трябва да знаят за да успеят в съвременната предизвикателна и конкурентна среда. Топ ръководители и бъдещи работодатели днес разбират, че днешните съществени служители, които Петър Ф. Дракър, бащата на съвременното управление, наричани "работници от знанието", не могат да бъдат управлявани. Освен това, тази ръководна роля може да бъде постигната само от мениджъри, които не само притежават MBA, но и имат перспектива, заложена в опит и в широк спектър от дисциплини. Това, което вече сте научили в живота и в колеж, без значение какво е вашият майор и какво Вие сте спечелили от взаимодействието си с другите в миналото, са вратите на възможностите. CIAM MBA ви дава ключовете за отваряне на тези врати, като се основавате на вашата лична обстановка. "

- Джени Та, MBA, президент на CIAM

Елате при нас в CIAM !

Ние сме екстатични, че се интересувате от това, че образованието ви се насочи към следващото ниво. Нашият невероятен екип от Admissions е тук, за да ви помогне да разберете какво предлагаме в нашето MBA изживяване.

Така че, кажи здравей! Нашият приятелски екип за прием е готов да ви помогне с решението Ви за MBA и да ви покаже стойността на опита на CIAM .

Места

El Monte

CIAM (California Institute of Advanced Management)

Address
1000 S. Fremont Ave,
Alhambra, CA 91803

CA 91803 El Monte, Калифорния, Съединени Американски Щати
Уебсайт
Телефон
+1 626-350-1500

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия