Barney School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

The Барни School се намира в Уест Хартфорд, Кънектикът, в непосредствена близост до застрахователни и финансови услуги центрове в Хартфорд, Кънектикът. Той е един от седемте колегии в рамките на Университет за HartfordИ е акредитиран от Асоциацията на Advance Collegiate училища на бизнес (AACSB). Барни предлага бакалавърски степени по счетоводство, Икономически и финансите, Застраховане и Финанси, управление, маркетингИ предприемачески изследвания, An актюерските науки незначителни също се предлага. И в университета има Pre-закон съветва програма. На ниво завършил, Барни предлага MBA, Магистърска степен по Счетоводство и данъчно облагане, Двойните специалности, като например MBA & MSAT и MBA & магистър по инженернаи следдипломно сертификати. Повечето от нашите MBA и MSAT курсове могат да бъдат взети изцяло на линия, Напълно в класна стаяИли в всяка комбинация от двата формата, курсове класната стая са насрочени в вечери така, работещи възрастни могат да преследват своите градуса като задочни студенти.

Мисия The Барни бизнес училището подготвя физически лица да бъдат лидери и политици, които са световно известни, и социално отговорни. Ние правим това, като:

Създаване на студент-фокусирани учебна среда, която набляга на ефективна, висококачествена зрелостен изпит и майстори "преподаване и учене ниво Участието в широк спектър от научни дейности за подобряване на практиката на бизнеса, повишаване и укрепване на нашето преподаване и предоставяне на интелектуална стимулация в нашия факултет Поддържането на стабилни взаимоотношения с бизнес, не-за-печалба и правителствени организации за улесняване на тяхното взаимодействие с нашите студенти и преподаватели в голямо разнообразие от дейности

Зрение The Барни бизнес училището ще бъде лидер в кариерата фокусирани бизнес образование, призната за нашата глобална ангажираност и видима социална ангажираност чрез нашата световна партньорства с образователни и бизнес организации.

Места

Hartford

Barney School of Business

Address
200 Bloomfield Avenue
CT 06117 Hartford, Кънектикът, Съединени Американски Щати
Телефон
+1 860-768-4444

Акредитации

AACSB Accredited