Babson College

Представление

Прочетете официалното описание

Бобсън е възпитател, организатор и мисловен лидер за предприемачеството на всички видове.

Независима, нестопанска институция, Babson е акредитирана от Асоциацията за развитие на университетските училища (AACSB), Комисията по висше образование в Нова Англия (NECHE) и системата за подобряване на качеството на EFMD (EQUIS). През учебната 2015–2016 г. повече от 2100 студенти и 900 студенти посещават Babson, представляващи над 80 страни. Научете повече за студентите в първи курс на бакалавърския курс, както и за магистърски и магистърски програми. Като създатели и организатори на знания за предприемачеството, Babson се отличава с:

  • Бакалавърска школа, която осигурява висококачествено бизнес обучение, съчетаващо иновативни, интегрирани и прилагани за бизнес и либерални програми, с учебни и учебни програми.
  • FW Olin Graduate School of Business, който дава висока степен на магистърска степен по бизнес администрация и магистърска степен.
  • Програма за професионално обучение за професионалисти, които искат да растат в днешната бързо развиваща се бизнес среда.
  • Преподавател от световна класа с опит от реалния свят - 87% от нашия факултет за пълно работно време притежава докторска степен или негов еквивалент и са завършени предприемачи, ръководители, учени, автори, изследователи, поети и художници.
  • Глобални изследователски проекти, които се използват като ключови показатели за сравнение от редица изтъкнати регионални, национални и наднационални органи по света.
  • Babson Global работи с корпоративни, университетски, правителствени и фондационни партньори, за да напредне в обучението по предприемачество и предприемаческата мисъл и действие в целия свят.

Мисия

Babson College обучава предприемачески лидери, които създават голяма икономическа и социална стойност навсякъде.

Декларация за визията

Искаме да бъдем водещата институция в света за предприемаческа мисъл

Основни ценности

Интегритет Доверието, уважението и учтивостта разкриват най-доброто в хората. Ние уважаваме и се държим етично един към друг и нашите външни партньори. Практикуваме социална и гражданска отговорност в по-големите общности, към които принадлежим. Разнообразие Ние ценим нашето членство в една общност през целия живот, която е широко разнообразна. Ние вярваме, че различията правят Babson по-богата общност и осигуряват необходимите условия за споделено постижение. Ние приветстваме и ценим хората и техните гледни точки и зачитаме интересите на всички членове на общността. Иновации Ние имаме дългогодишен ангажимент към институционална култура, която насърчава творчеството, поемането на риск, непрекъснатото подобряване, лидерството и предприемаческия дух. Ние насърчаваме хората да поемат инициативата и да направят разлика. Сътрудничество Нашият ангажимент за междудисциплинарно сътрудничество и за тясно сътрудничество с учениците определя практиките на преподавателите, администрацията, персонала и работещите в колежа на Babson College . Заедно с нашите възпитаници и с нашите външни партньори, ние създаваме учебен и работен опит, който е по-голям от сбора от неговите части. Babson College върхови постижения Babson College е отдаден на високи постижения. Нашата е общност, в която всички членове могат да постигнат най-доброто от себе си. Ние се стремим да подкрепяме взаимно внимателно за непрекъснат растеж и развитие.

Места

Уелсли

Address
Forest Street,231
02457-0310 Уелсли, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Бостон

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Сан Франциско

Address
135 Main Street,
Third Floor

94105 Сан Франциско, Калифорния, Съединени Американски Щати

Маями

Address
1200 Brickell Ave
33136 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited