Babson College

Представление

Прочетете официалното описание

Babson College , училище за предприемачество № 1 за 27 години според US News & World Report , обучава предприемачески лидери, които създават голяма икономическа и социална стойност навсякъде. Ние предлагаме широка гама от дипломирани бизнес програми, както на пълен, така и на непълен работен ден, разбирайки, че всеки студент има уникални лични и професионални ангажименти. Независимо от програмата, ще откриете образование, изградено на действие и общност, изпълнена с динамични предприемачески лидери. В Babson сме безмилостно фокусирани върху следното:

Преобразуване на студентите в предприемачески лидери: Ние вярваме, че предприемачите не се раждат - те са направени, а образованието Бабсън вдъхва мисловно умение и набор от умения, които насърчават учениците да виждат проблемите като възможности, да се ориентират в неяснотата и да предприемат действия. Предприемаческите лидери са по-важни сега от всякога.

Учене чрез Doing : Ние правим повече от това да ви научим как да мислите. Ние ви учим как да правите. Поглъщащ опит като нашите студентски консултантски проекти, симулации в класни стаи и форуми, ръководени от ученици, подобряват преподавателите в класната стая с практиката в реалния живот, снабдявайки студентите с необходимите умения за действие и оказване на въздействие сега.

Оптимизиране на вашите потенциали: Независимо дали става въпрос за стартиране на предприятие, промяна на индустрията или за поемане на семейния ви бизнес, бабсонова степен помага на студентите да се преместят от мястото, където са, където искат да бъдат. Нашият малък размер означава, че студентите, преподавателите и кариерните съветници създават опит, който помага на всеки студент да постигне личните си цели.

Изграждане на вашия глобален опит и мрежа: Когато се сближат различни перспективи, се появяват нови идеи. В Bason многообразието на нашата общност е сила, която разширява перспективите на студентите, подготвяйки ги да работят във всички икономики и култури. Опитът на Бабсън е изпълнен с междукултурна работа в екип, дискусии в глобален казус и международно фокусирани събития. Тъй като кариерите се разгръщат по света след завършването на образованието, мрежата на Бабсън никога не е далеч, с 42 000 възпитаници обхващат 120 държави.

В Babson College завършвате с повече от образователна степен - получавате вдъхновение, инструменти и мислене, за да постигнете професионален успех. Това е така, защото великите предприемачески лидери преодоляват неуспехите, процъфтяват в несигурността и винаги търсят решения, където другите виждат само пречки. Като предприемачески лидер ще ви превърне в актив във всяка организация, способен да се ориентира в неяснотата и да прокара напред, докато други все още обработват.

Ние предлагаме следните дипломни програми на пълен работен ден:

Пълно работно време MBA: Направете Babson дома си далеч от дома с MBA на пълен работен ден. Завършете дипломата си за една или две години. Специализирайте със седем MBA концентрации, включително концентрации, определени за STEM в количественото финансиране и бизнес анализа и машинното обучение.

Магистър по бизнес анализи: Преобразувайте информацията в иновация с програма, назначена от STEM на пълен работен ден.

Магистър по наука по финанси: Спечелете уменията за финансово моделиране и кодиране, които работодателите искат в тази целодневна програма, определена от STEM.

Магистър по наука по мениджмънт в предприемаческото лидерство: Научете как да иновавате в началото на кариерата си в редовната деветмесечна програма на пълен работен ден

Места

Уелсли

Address
Forest Street,231
02457-0310 Уелсли, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Бостон

Address
100 High Street
First and 12th Floors

02110 Бостон, Масачузетс, Съединени Американски Щати

Маями

Address
1200 Brickell Ave
33136 Маями, Флорида, Съединени Американски Щати

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited