Прочетете официалното описание

Светът става все по-глобализиран всеки ден и всеки има право на качествена образователна програма при справедливо обучение. Получете образователния опит в реалния свят с ATMU .

Посетете директно уебсайта на ATMU

АТМУ е основан като университет в щата Калифорния през 2013 г., като се съсредоточава върху местните и международни студенти, за да им се предложат програми за образователно-квалификационна степен "бакалавър", "магистър" и "докторантура" с разширени компетентности в отрасъла. Разработваме умения за повишаване на пригодността за заетост и за развиване на лидерски умения за мениджърите на бъдещето.

Факултетът и персоналът на ATMU представляват разнообразна група от висококвалифицирани лица, които имат и дългогодишен опит в корпоративната и индустриалната среда. Те носят със себе си комбинация от теория и практика, която обогатява учебния опит на студентите на ATMU.

Вярваме в обслужването на общността, като предлагаме висококачествено образование на демографски разнообразни групи ученици на достъпна цена.

През последните десетилетия глобалната бизнес среда се промени бързо. За да се развивате и да се конкурирате, се нуждаете от степен, която е подходяща за международните умения, които се нуждаете.

ATMU предлага всички тези възможности в курсовите програми с опции, които могат да бъдат персонализирани.

ATMU е посветена на предоставянето на висококачествени знания, както и съвременни умения, което дава възможност на днешните студенти да се занимават с въпроси, свързани с управлението на бизнеса, с необходимото теоретично ниво и самочувствие. Материалът е теоретичен и практичен. Нашият факултет има богат глобален опит в бранша.


МИСИЯТА НА АТМУ

Мисията на American Tech and Management University да предостави на студентите достъп до качествено висше образование и да интегрира глобална перспектива в подготовката за ангажираност като ефективни членове в динамичните области на технологиите и управлението.


Визията на АТМУ

Да преподават необходимите умения за пригодност за заетост и да предоставят качествени таланти на глобален пазар, като използват гъвкави възможности за обучение на местни и глобални студенти.


ИНСТИТУЦИОНАЛНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ (ILO)

Студентите, които завършват образованието си със специалности от American Tech and Management University ще демонстрират резултатите от институционалното обучение (ILO), включващи обхвата и дълбочината на учебния опит и придобитите компетенции, приложими за успешно завършилите студенти във всички програми.

Институционалните резултати от обучението (МОМ) на ATMU са придобиването на учебен опит от образовани специалисти в областите на основните компетенции, приети от университета.


ИНСТИТУЦИОНАЛНО ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКИ РЕЗУЛТАТИ НА ATMU

  1. Студентите ще демонстрират доказателства за високи нива на компетентност при вербална, невербална и писмена комуникация на идеи, перспективи и ценности в академичните, работното и междуличностните контексти.
  2. Учениците ще могат да мислят критично и да анализират и решават проблемите чрез събиране на информация, обосновка, оценка на алтернативи и постигане на подходящи решения.
  3. Студентите ще демонстрират професионално и етично поведение с признание на разнообразните и мултикултурни общности.
  4. Студентите ще демонстрират разбиране на етичните въпроси, които проникват в бизнес решенията и действията.
  5. Студентите ще демонстрират умения за ръководни умения, подходящи за тяхната работа и професионална среда.
  6. Учениците ще демонстрират подходящо и ефективно използване на технологията и информацията, за да направят основани на доказателства решения, свързани с тяхната област на обучение.
  7. Студентите ще могат да използват математически концепции и модели и количествени разсъждения за решаване на реални проблеми.
  8. Студентите ще демонстрират мултикултурно разбиране, съпричастност и етично разбиране и поведение в професионалните си комуникации, взаимодействия и действия.

Лицензиран в Калифорния от Бюрото за частно след средно образование, Училищен код 71847831

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

American Tech and Management University

Ускорената програма на Университетската академия на университетите (ATMU) има за цел да преодолее разликата между теоретичните знания и стратегическото приложение, като с ... [+]

Ускорената програма на Университетската академия на университетите (ATMU) има за цел да преодолее разликата между теоретичните знания и стратегическото приложение, като се фокусира върху обучението на връстници и изпълнението на място. Завършилите тази програма ще бъдат изложени на всички необходими операции на функционална организация, включително, но не само: маркетинг, финанси, счетоводство, операции и човешки ресурси. Под ръководството на глобални, ръчно подбрани факултети, притежаващи значителен опит в реалния свят както от академичните среди, така и от индустрията, студентите от АТМУ ще бъдат изложени на опит, който е омекотен от уменията в реалния живот.... [-]

Съединени Американски Щати Плезънтън
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 18 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски