Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Hitotsubashi ICS е висше бизнес училище, разположено в центъра на Токио, Япония. През 2018 г., Хитсосубаши ICS е класирана като # 1 бизнес училище в Япония (QS Rankings). Днес тя е глобалното лице на публичното университетско бизнес училище „Хитоссубаши” (ХУБ) и предлага както образователни степени, така и програми без степен. Hitotsubashi ICS е добре известна с академично строгите учебни планове за общо управление, уникално подобрени от дълбокото вътрешно експертно мнение за японския бизнес и икономика и несравним достъп до новатори в бизнеса в Япония и по света.

В предприемаческия дух на своя произход, класната стая на Хитсосубаши избутва границите на бизнес образованието. Чрез курсовете по подпис на персонализираните курсове, непрекъснатото обновяване на основната учебна програма и персонализирани услуги за кариерно развитие, училището се ангажира с обучението на всеки отделен ученик. Неговата MBA програма се гордее със съотношението факултет към студент 3: 1, а програмата EMBA има съотношение 1: 1. Факултетът на Хитсосубаши ICS говори и пише по широк кръг от теми за академични, бизнес и политически аудитории. Академичната среда е насочена към образованието на глобални лидери на мисълта, които разбират и многоизмерната роля на бизнеса в обществото.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

програми

Студентите на Хитсосубаши ICS развиват водещи бизнес умения чрез практическо обучение, проучване на алтернативни бизнес модели и рамки и формулиране на лични философии на бизнес лидерството. Учениците прекарват значително време в съвместна работа по курсове.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Хитсосубаши ICS предлага както една, така и двугодишна програма за пълно работно време. Училищните кариерни услуги по МВА са силни: през 2017 г. стажът в рамките на 3 месеца след дипломирането е 96% (от които 72% в Япония).

EMBA

Изключително персонализираната 12-месечна програма за магистърска програма за извънредно работно време проучва атрибутите и предизвикателствата на японските и западните управленски практики. Изключително практичната учебна програма, фокусирана върху управлението, се провежда в смесено обучение, с курсове в класната стая в нашия Chiyoda Campus в Токио, виртуални уроци и три глобални седмици на потапяне.

DBA

Програмата "Доктор по бизнес администрация" (DBA) подготвя кандидатите си за лидерство в глобалния бизнес, обръщайки се към ориентирането при писането на дисертацията на DBA.

Места

Токио

Hitotsubashi ICS

Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Токио, Япония

Програми

Годишна програма EMBA
Годишна програма MBA