Прочетете официалното описание

За нас

Hitotsubashi ICS е висше бизнес училище, разположено в центъра на Токио, Япония. През 2018 г., Хитсосубаши ICS е класирана като # 1 бизнес училище в Япония (QS Rankings). Днес тя е глобалното лице на публичното университетско бизнес училище „Хитоссубаши” (ХУБ) и предлага както образователни степени, така и програми без степен. Hitotsubashi ICS е добре известна с академично строгите учебни планове за общо управление, уникално подобрени от дълбокото вътрешно експертно мнение за японския бизнес и икономика и несравним достъп до новатори в бизнеса в Япония и по света.

В предприемаческия дух на своя произход, класната стая на Хитсосубаши избутва границите на бизнес образованието. Чрез курсовете по подпис на персонализираните курсове, непрекъснатото обновяване на основната учебна програма и персонализирани услуги за кариерно развитие, училището се ангажира с обучението на всеки отделен ученик. Неговата MBA програма се гордее със съотношението факултет към студент 3: 1, а програмата EMBA има съотношение 1: 1. Факултетът на Хитсосубаши ICS говори и пише по широк кръг от теми за академични, бизнес и политически аудитории. Академичната среда е насочена към образованието на глобални лидери на мисълта, които разбират и многоизмерната роля на бизнеса в обществото.

113043_D57D318A-85CC-4927-96AD-AFD257CD2257.png

програми

Студентите на Хитсосубаши ICS развиват водещи бизнес умения чрез практическо обучение, проучване на алтернативни бизнес модели и рамки и формулиране на лични философии на бизнес лидерството. Учениците прекарват значително време в съвместна работа по курсове.

116260_HitotsubashiICS_MBA_EMBA_DBA.png

MBA

Хитсосубаши ICS предлага както една, така и двугодишна програма за пълно работно време. Училищните кариерни услуги по МВА са силни: през 2017 г. стажът в рамките на 3 месеца след дипломирането е 96% (от които 72% в Япония).

EMBA

Изключително персонализираната 12-месечна програма за магистърска програма за извънредно работно време проучва атрибутите и предизвикателствата на японските и западните управленски практики. Изключително практичната учебна програма, фокусирана върху управлението, се провежда в смесено обучение, с курсове в класната стая в нашия Chiyoda Campus в Токио, виртуални уроци и три глобални седмици на потапяне.

DBA

Програмата "Доктор по бизнес администрация" (DBA) подготвя кандидатите си за лидерство в глобалния бизнес, обръщайки се към ориентирането при писането на дисертацията на DBA.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Годишна програма EMBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Hitotsubashi ICS предлага на участниците възможност да спечелят Executive MBA ( "EMBA") квалификация през едногодишния програма. В съответствие с програмата си дългогодиш ... [+]

Hitotsubashi ICS предлага на участниците възможност да спечелят Executive MBA ( "EMBA") Квалификация през едногодишния програма. В съответствие с програмата си дългогодишен MBA, за EMBA ще се преподава изцяло на английски език с мисията на интегриране "Най-доброто от двата свята". Уникално, програмата за ICS EMBA ще проучи силните страни на двете японски и западни практики на управление и се стреми да интегрира тези силни страни, за да ги използваме, за да отговори на предизвикателствата на променящата се бизнес среда. Програмата се фокусира върху реалния свят прилагане на теориите за управление, и като такъв ще включва участници, които пътуват до три места извън Япония, за да се научат от първа ръка за актуални въпроси, като например правене на бизнес в нововъзникващите икономики, технологично прекъсване и иновации.... [-]

Япония Токио
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Годишна програма MBA

Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Разположен в центъра на Токио, Япония, Хитсосубаши ICS се ангажира да развива световни лидери. През 2018 г. Хитсосубаши ICS бе класирана като # 1 бизнес училище в Япония ... [+]

Създадена през 2000 г. от група новатори в областта на бизнес обучението, Hitotsubashi ICS е първата в Япония глобална, изцяло английска MBA програма . Днес тя е глобалното лице на публичното университетско бизнес училище „ Хитоссубаши ” (ХУБ) и предлага както образователни степени, така и програми без степен.

В предприемаческия дух на своя произход, класната стая на Хитсосубаши избутва границите на бизнес образованието . Чрез курсовете по подпис на персонализираните курсове, непрекъснатото обновяване на основната учебна програма и персонализирани услуги за кариерно развитие, училището се ангажира с обучението на всеки отделен ученик .... [-]

Япония Токио
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски
Hitotsubashi ICS
Address
2-1-2 Hitotsubashi, Chiyoda-ku, Tokyo, Japan
101-8439 Токио, Япония
Уебсайт