University of Cape Town Graduate School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

Присъединете се към нас в една от нашите предстоящи виртуални информационни сесии, за да научите повече за нашите програми. Научете повече тук.

University of Cape Town Graduate School of Business (GSB) е международно известно като една от шепа бизнес училища в Африка с престижна акредитация с тройна корона с одобрения от EQUIS (Европейска фондация за развитие на управлението), AACSB Advance Collegiate Schools of Business) и AMBA (Асоциацията на MBA).

Като висше училище с повече от пет десетилетия опит в развиващия се пазар, GSB има отговорността да се ангажира със своя социално-политически и икономически контекст. Преподаването, научаването и изследванията са насочени към изграждането на по-икономически проспериращ, по-справедлив и по-интегриран континент. Училището непрекъснато инвестира в качествени стипендии и силни партньорства, за да подкрепи тези цели чрез инициативи като Центъра за ценни книги на Allan Grey, Центърът за социални иновации и предприемачество "Берта", Академията за предприемачество "Реймънд Акерман" и Мрежовото решение на MTN ,

Нашите първокласни академични програми са структурирани, за да усъвършенстват професионалните знания, да повишат лидерските умения и да дадат на хората необходимите умения и увереност, за да развият иновативни нови идеи във финансово стабилни дългосрочни решения за развитие.

Нашето предлагане включва:

  • Следдипломна диплома по управленска практика (PGDip)
  • Магистър по бизнес администрация (MBA)
  • Магистър по бизнес администрация, специализирана в Изпълнителен мениджмънт (EMBA)
  • Магистър по търговия в областта на финансите за развитие (MCOM)
  • Магистър по философия, специализирана в иновациите за приобщаване (MPHIL)
  • Доктор по философия, специалност "Бизнес администрация"

Места

Кейп Таун

Address
GSB International Relations
Breakwater campus
8 Portswood Road
V&A Waterfront

8000 Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия