Swiss School of Business and Management

Представление

Прочетете официалното описание

Относно SSBM

134569_Artboard1-100.jpg

SSBM е глобално , иновативно и уникално училище с ученици от цял свят. Нашите програми са проектирани с над 30 индустриални партньори . Ние гарантираме швейцарско качествено образование и високи постижения.

Основният SSBM е в Женева, Швейцария и е регистриран в кантона Женева под регистрационен номер CHE-131.073.981.

SBM Geneva е акредитиран за EduQua. Швиен знак за качество за институции за допълнително образование (EduQua) (на немски: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weiterbildungsinstitutionen „EduQua”), е швейцарският национален орган за осигуряване на качество и първият швейцарски етикет за качество, насочен към продължаващо образование на възрастни. EduQua е орган по акредитация, признат и подкрепен от правителството на Конфедерация Швейцария ; това е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария. EduQua е основната схема за акредитация на органа за осигуряване на качество за продължаващо обучение. Швейцарската конференция на кантоналните министри на образованието (EDK) одобрява eduQua като официално призната схема за осигуряване на качество.

Знакът за качество на EduQua може да бъде получен само чрез признат орган за проверка от Швейцарското бюро за акредитация SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) при швейцарския държавен секретариат по икономически въпроси SECO, който е част от Федералния департамент по икономически въпроси, образование и изследвания.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Нашата визия

Нашата ВИЗИЯ трябва да бъде уникално, иновативно и международно училище за бизнес и мениджмънт, предлагащо първокласни изследвания, практика и образование.

Нашата мисия

Ние сме ангажирани непрекъснато да предоставяме високи образователни постижения и нашия опит в бизнес образованието чрез иновативната си авангардна технология и висококачествения си опит в обучението. Ние насърчаваме многообразието и глобалната свързаност между нашите студенти, преподаватели и бизнес партньори.

Подходящо образование

SSBM ще ви помогне да придобиете навици за размисъл и критично мислене, които са от решаващо значение за разбирането на днешното общество. Признавайки факта, че индивидуалният успех е преплетен с по-големия свят, ние насърчаваме учениците да се включат в подобряването на критичното си мислене.

Защо да изберете SSBM?

  • SSBM е наистина иновативна и водеща школа за бизнес и управление, която има за цел да изведе образованието на ново ниво!
  • Ние се стремим да осигурим превъзходно обучение, което ще окаже пряко влияние върху вашето професионално развитие.
  • С нашите уникални програми ще подсилите стратегическата си визия, ефективност и лидерство за управление на днешните организации.

134557_Promo5.png

Нашите програми

Нашите програми са проектирани в партньорство с над 30 международни компании !

Вярваме, че знанието идва от силните връзки с лидерите в индустрията. Ето защо си партнираме с някои от водещите международни компании за проектиране на програми, адаптирани към реалността на бизнеса.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Нашият факултет

Нашият факултет е световно известен и в средното мнозинство от тях са работили над 15 години в различни международни компании. Този факт ни помага в нашата цел да осигурим превъзходно обучение, което ще има пряко влияние върху вашето професионално развитие .

Базиран в Женева, Швейцария

Swiss School of Business and Management намира точно в сърцето на бизнеса в оживения град Женева, Швейцария. Разположена по бреговете на Женевското езеро в подножието на Алпите, Женева се извива като един от най-красивите градове в Европа.

Женева е глобален град, финансов център и световен център за дипломация поради присъствието на множество международни организации, включително централата на много компании и международни агенции.

Нашите кампуси

SSBM Женева предлага образователните програми на 4 места: Женева (Швейцария), Загреб (Хърватия), Шанхай (Китай) и Москва (Русия).

134554_DSC_0283-Small.jpg 134546_2.jpg 134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg 134547_DSC_0267-Small.jpg 134551_DSC_0284-Small.jpg

Бизнес Partn словия

Преподавателите и сътрудниците на SSBM предоставиха консултантски, преподавателски и базирани на проекти услуги на над 70 международни и национални компании.

Вярваме, че академичните знания трябва да са в тясна връзка с индустрията, което е движещата сила за по-добри знания в бързо променящата се среда.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Мощни възпитаници

Мрежата е от ключово значение. Нашите възпитаници са съставени от хора, заемащи различни ръководни длъжности от мениджъри, ръководители до ниво CxOs.

Колкото повече хора познавате, толкова по-силна е вашата социална и професионална мрежа. Нашият възпитаник клуб е ефективен и ангажиращ начин за изграждане на нужната мрежа.

134560_Promo14.png

Места

Женева

Address
Rue de Chantepoulet 10
1201 Женева, Женева, Швейцария

Загреб

Address
Savska cesta 106
10000 Загреб, Хърватска

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия