Rushford Business School

Представление

Прочетете официалното описание

136117_RUSHFORD0-logo.png

Rushford Business School е официалното име на Business School на James Lind Institute, Gevena, Швейцария. Училището предлага програми с по-висока степен по бизнес и мениджмънт. Уникални сме и в предлагането на няколко MBA програми с технически специализации и продължаваме да добавяме повече технически специализации, докато продължаваме да нарастваме.

Нашите 100% онлайн програми са много подходящи за студенти от цял свят, които биха искали да получат висококачествено образование от водещо европейско бизнес училище на достъпна такса за обучение. Като част от глобалната институция JLI, ние използваме мрежите, знанията, опита и географското разпространение в полза на нашите студенти.

136118_JLI-Logo-1-300x300.png

JLI е международна образователна институция с основен кампус в Швейцария. Ние подготвяме нашите студенти за кариери в областта на общественото здравеопазване, здравната администрация, фармацевтичните науки, клиничните изследвания, клиничните науки, селското стопанство и управлението на бизнеса.

Със студенти от над 80 страни и над 5000 възпитаници по целия свят, нарастващата ни глобална общност е свидетелство за отличното образование и изграждане на умения на студентите в JLI. Ние предлагаме на нашите студенти гъвкава самостоятелна учебна среда, която може да бъде персонализирана според индивидуалните нужди на всеки ученик. Нашият факултет е комбинация от експерти в академичните среди и индустрията, така че студентите да бъдат изложени както на теоретични, така и на практически аспекти на техните области на обучение.

134186_pexels-photo-1595391.jpeg

Нашата мисия

Като институция, фокусирана върху научните изследвания, ние провеждаме иновативни и международно признати бизнес програми с положително въздействие върху растежа на бизнеса и развитието на обществото.

Ние продължаваме да използваме бизнес поведението и изследванията чрез:

 • Разработване и разширяване на международна мрежа от водещи академични и обменни партньори за осигуряване на глобална изследователска и преподавателска среда.
 • Развитие на специфични за индустрията бизнес умения чрез ангажиране на ключови лидери на общественото мнение.
 • Разработване на лидери за поемане на социална отговорност и изправяне пред уникални интелектуални и лични предизвикателства.
 • Развитие на зрели и самостоятелни личности с междукултурна компетентност и критично мислене.

Нашата визия

Нашата визия е да бъдем сред най-добрите бизнес училища в Европа и да бъдем признати в международен план за иновативни бизнес програми, помагащи на бизнеса и институциите да останат на благоприятна крива на растеж. Нашите изследвания ще имат процъфтяващо въздействие върху бизнес практиките, лидерството и академичната литература. Ще разработим лидери с глобална информация, които ще използват своя потенциал за взаимодействие с бизнеса и обществото, за да направят ценна, конструктивна и етична разлика.

Нашите ценности

 • Следните ценности ни управляват при осъществяването на мисията и визията ни:
  • Академични постижения, специални умения и изследователски фокус.
  • Мислено лидерство и иновации.
  • Критично мислене, справедливост и почтеност.
  • Етика, социална отговорност, благодеяние, отчетност, отговорност и прозрачност.
 • Ние имаме непрекъснат подход за надхвърляне на очакванията за качество и обслужване във всичко, което правим. Оформянето на кариерата на нашите студенти е в центъра на всичко, което правим. За постигането на това се изследват всички потенциални средства, вариращи от наставничество до представяне и препращане пред съответната индустрия.
 • Ние ценим всички наши студенти и инвестираме в тяхното личностно и професионално израстване и развитие и им помагаме в кариерния им път от основни нужди до самоактуализация.
 • Ние планираме благоразумно за нашите студенти, като наблюдаваме ключовите промени в бранша и предприемаме подходящи действия, които ги подготвят предварително за посрещане на бъдещи предизвикателства.

134159_pexels-photo-1438072.jpeg

Онлайн преподавателски подход

Подходът за обучение, който прилагаме, има за цел да идентифицира специфичните нужди от обучение и кариерни стремежи на всеки отделен човек. Въз основа на това разбиране се създава най-ефикасното персонализирано менторско решение, за да може индивидът да извлече максимума от обучителната програма.

Ние твърдо вярваме в схващането, че всеки човек има своите силни страни и може да бъде използван чрез правилната платформа за обучение и подход. Студентите в JLI са напълно наясно, че самопознанието има еднакво значение с академичните знания.

Вярваме, че интернет е най-мощното средство за учене в света, поради което го използваме, за да донесем знания на нашите студенти.

Статистиката ни казва, че в световен мащаб днес има около 1,668,870,408 потребители на интернет и този брой продължава да расте.

Днешното поколение иска незабавен достъп до всичко, винаги когато го искат и където искат. Същото важи и за обучението и образованието. Студентите и работещите професионалисти искат обучение в движение и JLI използва силата на интернет, за да им позволи да го направят ефективно и да премахне всички бариери по пътя.

В JLI използваме интернет, за да увеличим ефективността на обучението в съвременна обстановка, като в същото време предоставяме на студентите всички необходими знания, за да го превърнат във фармацевтичната / клиничната изследователска / здравна индустрия.

JLI наема голям брой висококвалифицирани специалисти от бранша като ментори за студентите, за да им предоставят реални перспективи за индустрията. Това помага на нашите амбициозни специалисти да достигнат интерфейс със самата индустрия. Менторството предоставя много съвети по отношение на обучението и планирането на кариерата.

Студентите на JLI се призовават да вземат участие в най-модерния център за обучение на обучители в Интернет или OCTC, който е създаден за ефективен обмен на информация между студентите и преподавателите.

Вярваме, че подготвяме нашите студенти за реални ситуации чрез опит от първа ръка, като прилагаме макетни сесии чрез нашите ефикасни онлайн платформи за обучение.

Нашите акредитации

138943_EduQua_LogoPhone.png

Швейцарската институция, сертифицирана от EduQua

Rushford Business School чрез своето родителско училище (James Lind Institute) е сертифицирано от EduQua, швейцарски етикет за качество за институции за допълнително образование. EduQua е орган по акредитация, признат и подкрепен от правителството на Конфедерация Швейцария.

EduQua е първият сертификат за качество за публични и частни образователни институции в Швейцария и е признат, подкрепен и одобрен от следните организации:

• Швейцарско федерално правителство
• Конференция на министрите на образованието в Швейцария (EDK) в Швейцария
• Държавен секретариат по икономическите въпроси (SECO)
• Швейцарска конференция за професионално обучение (SBBK)
• Швейцарска асоциация на отделите по заетостта (VSAA)
• Швейцарска федерация за обучение на възрастни (SVEB)

138941_ACBSP_ColorPhone.png

Съвет за акредитация на бизнес училища и програми

Rushford Business School чрез своето родителско училище (James Lind Institute) е член на „Съвета за акредитация на бизнес училища и програми (ACBSP)

ACBSP е единственият глобален акредитиращ орган, който акредитира бизнес програми на асоциираните, бакалавърските и завършилите нива в целия свят от 1988 г. Rushford Business School е част от членство, което се разпростира в повече от 60 държави. Членовете на ACBSP са сред най-добрите преподаватели в съответните области, които се интересуват от изучаване на иновативни методи на преподаване, подобряване на предлагането на програми за бизнес обучение и творческа стойност за своите студенти.

136121_logo1.png

Швейцарско висше учебно заведение

Институтът „Джеймс Линд“ е одобрено висше средно образование с правомощия да присъжда частни степени в Швейцария. Институтът е регистриран в кантона Женева, Швейцария под UID CHE-255.747.977.

136122_2logo.jpg

Международен съвет за отворено и дистанционно образование (ICDE), Норвегия

James Lind Institute е горд член на престижния Международен съвет за отворено и дистанционно образование. ICDE има статут на консултантски партньор с ЮНЕСКО и споделя ключовата ценност на ЮНЕСКО - универсалното право на образование за всички. ICDE допълнително извлича позицията си от уникалните знания и опит на членовете си по целия свят в разработването и използването на нови методологии и нови технологии.

136123_3logo.png

Международна организация за стандартизация (ISO) 9001: 2015 Сертифициран

James Lind Institute (JLI) е напълно акредитиран от Американския съвет за акредитация на услугите (ABAS) съгласно стандартите ISO 9001: 2015 за предоставяне на програми за обучение и образование, свързани със здравеопазването и свързаните с него сектори.

Места

Женева

Address
James lind Institute Rue de la Cité 1, 1204 Genève, Switzerland
1204 Женева, Женева, Швейцария

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия