Прочетете официалното описание

Добре дошли в IBMS ...

IBMS ви предоставя инструменти, знания и опит, ще трябва да се определи успеха на вашите собствени условия и след това да го постигне. Ние се ангажираме да Ви осигурим с добре закръглени и балансиран още фокусиран образование, което ще ви направи много привлекателен за бъдещите си потенциални работодатели. Ще имате достатъчно възможности да повиши знанията си чрез нашите академични програми и извънкласни дейности, подкрепяни от състоянието на най-съвременните средства.

За IBMS

IBMS, ще имате достатъчно възможности да повиши знанията си чрез нашите академични програми и извънкласни дейности, подкрепяни от състоянието на най-съвременните средства.

Комбинирайте тези функции с опит, преподаватели и служители, които са внимателни към вашите индивидуални нужди, и в международен град на Женева имате рецептата за успех. IBMS ви предоставя инструменти, знания и опит, ще трябва да се определи успеха на вашите собствени условия и след това да го постигне. Ние се ангажираме да Ви осигурим с добре закръглени и балансиран още фокусиран образование, което ще ви направи много привлекателен за бъдещите си потенциални работодатели.

На IBMS, MBA се основават на една философия, която намира своите корени в образователната система на САЩ. Фокусирани върху развитието на истинския потенциал на индивида ЗМБ предлага стойности ръководената учебна програма се фокусира върху лидерство, иновации и най-добри практики.

На IBMS, MBA могат да бъдат изучавани в редица различни начини:

12-месечната програма на пълно работно време MBA A 18 месеца Почасова EMBA преподава в вечери и Уикенд Класове до 24 месеца Flexi Modular MBA Почивни хорариум

Бъдещето на всеки бизнес зависи от успешното развитие на нейните хора. Ето защо нашата изпълнителна образование работа е толкова важно. Нашата Business School предоставя благоприятна среда и отлични условия за предоставяне на изпълнителната образование. Работейки в тясно сътрудничество с бизнеса, ние с нетърпение да се разработи следващото поколение мениджъри и бизнес лидери. Хората, които не само ще се развиват по-силна, успешна кариера, но които също така ще имат реално значение за работата на организациите, за които работят. По-специално, ние предлагаме:

BBA за 4 години програми TTH продължение на една година програма TTH за 6 месеца програма Professional Счетоводство програма

Всяка една от тези области на компетентност ще предложи ширина и дълбочина, както от отделните кариерата и бизнеса те влияят. Взети заедно, обаче, те представляват мощна програма за промяна на бизнес. Всяка програма е предназначена за амбициозни, талантливи трудности. Нашите цели са, за да се подготвят хората с високо ниво на лидерски умения в собствените си области.

Цели и цели

Програмата IBMS е проектиран да се култивира ръководството и ефикасността е необходимо да се справи с предизвикателствата на висшето ръководство на международно ниво. Тя се основава на американски стил учебна програма на са серия от високо интерактивни и интензивно. Професори в IBMS са строго избрани сред най-добрите консултанти и специалисти в своите области с много заемащи позиции в топ европейските търговски училища.

А новата учебна година носи нови предизвикателства и възможности. Даваме си сметка, всеки ученик има своя собствена и мечтите си, понякога, не винаги са част от тази огромна обществена, свързана със света, но IBMS е тук, за да ви помогне с уникалното откритие на съдбата, че е много личен и скъп на всеки един от нас.

Нашата работа тук заедно ще бъде основата за живот, изпълнен с глобална услуга и лидерство. Ние сме засаждане на семето, което ще създаде мечти, цели, и страсти за вас и вашите семейства. Нашият екип се ангажира да помогне на културата, расте, фуражи и бди над тези съкровени мечти, които ще започнат да цъфтят по време на престоя си в IBMS. Това малко семена от една мечта, която е във всеки от нас е точно като IBMS беше за нас преди повече от 20 години. Тази мечта за нас стана истински ... и ние сме толкова горди да кажем, днес, добре дошли на този свят, който е станал IBMS, един от наистина независими, световно-фокусирани и институции качество швейцарски му.

Защо IBMS?

Изкарваш Капитаните на бизнес администрация (MBA) степен, може да ви осигури управленски умения и бизнес експертиза, които се отварят нови възможности за кариера за вас. Ако работите в бизнеса и се стремят да се движи нагоре по стълбата, или да се премине от сегашната си област на експертиза за нов, програма MBA може да ви помогне да постигнете целите си. Една програма MBA също така ще ви пусне в много по-висок обхват заплащането, че мениджъри и ръководители горните нива може да се насладят. Освен това, в позициите на високо ниво на степен MBA ще ви позволи да се държи, работата ви ще бъде по-често интересна и възнаграждаване.

MBA с Специализации!

Сега, все повече и повече MBA програми осигуряват обучение, което е извън общото управление на бизнеса, за да се осигури предметна област експертиза. Така, например, ако вашите професионални интереси са в областта на електронната търговия, можете да намерите нашите програми MBA със силен акцент в тази област. В допълнение, много програми MBA ще ви позволи да спечелите степен специализация, така че можете да комбинирате обучението по бизнес администрация с обучение в друга област, като човешки ресурси, счетоводство и финанси и т.н.

MBA Концентрации и специализации в следните специалности:

Счетоводство и финанси Предприемачество и управление на операционния Общ мениджмънт човешки ресурси Маркетинг и Brand Marketing Management Управление на проекти Туризъм и управление на Travel

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

Institute of Business & Management Sciences

IBMS`s MBA по международен бизнес степен осигурява рамката за професионалисти, за да разберат това вълнуващо и сложна глобална бизнес среда и специфични знания за тях, за ... [+]

MBA степен по бизнес администрация или International Business:

Глобализацията на бизнеса е реалност с опит от всяка страна по света, но най-вече в САЩ, и в Европа, където фирми изходните суровини, производство и продажба на всички краища на света. Същото се отнася и за сектора на услугите, където всички основни финансови услуги и институции имат операции в по-големите градове на света.

Бизнес Администрация професионалисти в тази нова и вълнуваща ера имат огромни възможности за кариера в цял свят, които са едновременно предизвикателни и възнаграждаване в същото време. IBMS`s MBA по международен бизнес степен осигурява рамката за професионалисти, за да разберат това вълнуващо и сложна глобална бизнес среда и специфични знания за тях, за да функционира ефективно в избраната от тях област на интерес.... [-]

Швеция Geneva
Февруари 2020
Редовно обучение
18 years
Кампус
Научете повече на английски
Location address
Rue Voltaire 16
1201 Genève

Geneva, Geneva, 1201 CH
Social Media