European Institute of Applied Science and Management

Представление

Прочетете официалното описание

European Institute of Applied Science and Management (бивш университет в Централна Бохемия) се нарежда сред най-новите и най-модерните частни образователни институции в Чешката република. Привличане на постоянен приток на нови студенти след създаването му през 2011 г. Свидетелства за репутацията си на първокласна образователна институция.

· Като иновативен институт, който постоянно процъфтява в предоставянето на изключителни услуги и подкрепа на нашите студенти.

· Всички академични запитвания трябва да получават обратна информация в рамките на 48 часа. Всеки студент има личен преподавател, който да се консултира с всички въпроси и въпроси (както академични, така и професионални).

Сертифицирана институция и учебни програми

Ние сме акредитирани от призната британска агенция за акредитация ASIC (служба за акредитация на международни училища, колежи и университети). Акредитацията на ASIC е образователен стандарт, който е:

· Одобрен от Ofsted, съветът за висша акредитация в Обединеното кралство

· Призната от вътрешния офис на британското правителство

· Член на BQF (Британска фондация за качество)

· Филиал на ENQA (Европейска мрежа за осигуряване на качество)

· Член на NARIC (Национални информационни центрове за академично признаване)

· ASIC е оценен и отговаря на изискванията на ISO9001: 2015, което е сертификат за следния обхват „Акредитация за образователни институции във Великобритания и по света“

Станахме член на QISAN (Quality International Study Abroad Network). В момента предлагаме нови бакалавърски, магистърски и докторски програми.

Старши алумни

Подкрепяме критичния подход и аналитичното мислене сред студентите в интердисциплинарна и иновативна среда, където единствената константа е постоянната промяна. Следователно нашата цел е да имаме възпитаници с глобален, междукултурен комплексен поглед, които са в състояние бързо да събират и анализират информация, които са в състояние да инициират, прилагат и управляват промени в личния и работния живот. Типичните възпитаници са ценен отбор играч с лидерски способности.

Ние от EIASM ви предлагаме широка гама от специализации, които напълно да приведат степента си на MBA в съответствие с вашите кариерни цели и амбиции. Това също може да бъде огромна възможност да се измъкнете от зоната си на комфорт и да се развиете в нови области. По-долу можете да видите списъка със специализации, които предлагаме в EIASM.

  • Executive MBA
  • MBA по финанси
  • MBA в здравеопазването
  • MBA за недвижими имоти и развитие
  • MBA по туризъм, хотелиерство и управление на събития
  • MBA в областта на управлението на природните ресурси

Ние се фокусираме върху професионалното развитие на нашите международни студенти, което води до осигуряване на всички курсове на английски език.

Изследвания От 2013 г. нашият клон, наречен CBU Research Institute, организира годишна международна конференция, която понастоящем е индексирана в Thomson Reuters - базата данни на Web of Science Core и Proquest. Лекторите публикуват в Scopus и Thomson Reuters оценяващи списания в много области и специализации (напр. Икономика, инженерство, природни науки и др.) Включително конференцията, ние публикуваме общо четири научни списания, индексирани в Google Scholar, DOAJ, EBSCO, CrossRef и други бази данни. Ние поддържаме отворен достъп и използваме Open Journal System. Лектори По-голямата част от нашите преподаватели са експерти с богат професионален и / или изследователски опит, отдадени на практичността, което означава, че те са постоянно актуални и актуални в преподаването си. Това е критично важно, особено за студентите в нашите програми за професионална степен (MBA и DBA). Студентите за електронно обучение имат достъп до Matrix NEO и Netventic LMS, най-модерната система за електронно обучение, базирана на облак, която използваме за нашите лекции онлайн / задочно / пълно работно време.

Предлага се в широк спектър от езици. Перфектно чете на мобилни и таблетни устройства.

• Удобна за потребителя среда за четене на документи, показване на видео или възпроизвеждане на аудио.

Наред с други функции, уеб конференции, съобщения, библиотека с ресурси, инструменти за сътрудничество, социални мрежи, интеграция с Google Drive или iCalender, лесно администриране и др.

Места

Прага

European Institute of Applied Science and Management

Address
Pod Vodárenskou věží 1143/4, Praha 8
182 00 Прага, Прага, Чехия
Уебсайт
Телефон
+420 608 118 311

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия