Rotterdam School of Management | Erasmus University

Представление

Прочетете официалното описание

През последните 40 години, Ротердамското училище по мениджмънт, университет „Еразмус“ утвърждава репутацията си на една от водещите бизнес училища в Европа.

Дълго преди „глобалното“ да стане важен дескриптор за бизнес образование, учениците, преподавателите и персоналът на RSM вече отразяват разнообразието на глобализиращия се свят.

Точно като страната ни домакин, една от най-известните световни международни търговски нации, RSM продължава да се разширява и интернационализира, затвърждавайки статута си на едно от най-международните и иновативни бизнес училища в Европа.

RSM предлага отличителна интелектуална култура. Ние вярваме, че лидерството може да бъде преподавано чрез комбинация от интелектуално и практическо предизвикателство. Ние вярваме, че трудностите, срещани в работата в различни екипи, насърчават нови творчески подходи в бизнеса. Ние се радваме на взаимна връзка с многонационални компании. И ние насърчаваме гъвкава, широка и понякога иконоборческа нагласа по въпросите на бизнес практиката и научните изследвания.

Този отделен подход помогна на РСМ да създаде портфейл от висококачествени програми, както и един от най-големите и най-плодотворни факултети за управление в света.


129261_FinalresizedStudentsMBA20187.jpg

RSM подход

В РСМ развитието на лидерството е за реализиране на интелектуален и личен потенциал. Тук ще бъдете интелектуално предизвикани от най-високото академично съдържание и под ръководството на най-резките бизнес мислители: преподаватели, които се възползват от дългогодишен опит в организациите, както и от идеи от собствените си изследвания. Вие ще ни предизвикате: поставяйки под съмнение фактите, тъй като те са представени и критично оценяваме предположенията. И вие ще предизвикате себе си: изправяйки се пред ограниченията си, прокарвайки минали граници, откривайки това, което наистина движи вашето поведение и това на другите.

Разработването на умения за превръщането на водещите идеи в изключителни резултати в бизнеса изисква действия. Всички програми дават възможност на учениците да действат според своите идеи в реална или симулирана бизнес среда, от фирмени асоциации и стажове до реални консултантски проекти, международни пътувания и участие в клубове и студентски конференции.

В РСМ многообразието не само се оценява, но и се насърчава и развива. В една уникално отворена и кооперативна среда ще откриете място за изследване на нови начини на мислене, вдъхновение да оспорвате идеите и в крайна сметка, за да развиете своя потенциал като бъдещ лидер в бизнеса.

129263_Resized_PhotoshootstudentsMBA20206.jpg

Факти и фигури

Като една от най-големите международни бизнес училища в Европа, RSM достига до широка международна аудитория от бъдещи и настоящи лидери чрез своето портфолио от програми, услуги и академични дейности.

Персоналът и преподавателите носят постоянни нови иновации както за бизнес образование, така и за създаване на знания в съответствие с нашата институционална мисия:

129273_Mission-statmentbanner.png

В RSM сме горди да заявим:

  • Повече от 40 години опит в бизнес и управленско образование.
  • Една от трите най-добри изследователски съоръжения в Европа.
  • Последователно класиране сред най-добрите бизнес училища в Европа.
  • Място сред 1% от училищата по света с акредитация за четворна корона.
  • Образованието на над 1200 ръководители всяка година.
  • 7500 студенти и докторанти.
  • 40 000 възпитаници, активни по целия свят.
  • Един от най-големите и най-цитирани факултети за бизнес училища в света: 250 висши изследователи и 100 докторанти.
  • 30 изследователски центъра и инициативи.
  • 100 партньорски училища.

18628_rotterdambynight.jpg

Места

Ротердам

Address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Ротердам, Южна Холандия, Холандия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации