Прочетете официалното описание

През последните 40 години, Ротердамското училище по мениджмънт, университет „Еразмус“ утвърждава репутацията си на една от водещите бизнес училища в Европа.

Дълго преди „глобалното“ да стане важен дескриптор за бизнес образование, учениците, преподавателите и персоналът на RSM вече отразяват разнообразието на глобализиращия се свят.

Точно като страната ни домакин, една от най-известните световни международни търговски нации, RSM продължава да се разширява и интернационализира, затвърждавайки статута си на едно от най-международните и иновативни бизнес училища в Европа.

RSM предлага отличителна интелектуална култура. Ние вярваме, че лидерството може да бъде преподавано чрез комбинация от интелектуално и практическо предизвикателство. Ние вярваме, че трудностите, срещани в работата в различни екипи, насърчават нови творчески подходи в бизнеса. Ние се радваме на взаимна връзка с многонационални компании. И ние насърчаваме гъвкава, широка и понякога иконоборческа нагласа по въпросите на бизнес практиката и научните изследвания.

Този отделен подход помогна на РСМ да създаде портфейл от висококачествени програми, както и един от най-големите и най-плодотворни факултети за управление в света.

18626_IMG_0011.jpg

RSM подход

В РСМ развитието на лидерството е за реализиране на интелектуален и личен потенциал. Тук ще бъдете интелектуално предизвикани от най-високото академично съдържание и под ръководството на най-резките бизнес мислители: преподаватели, които се възползват от дългогодишен опит в организациите, както и от идеи от собствените си изследвания. Вие ще ни предизвикате: поставяйки под съмнение фактите, тъй като те са представени и критично оценяваме предположенията. И вие ще предизвикате себе си: изправяйки се пред ограниченията си, прокарвайки минали граници, откривайки това, което наистина движи вашето поведение и това на другите.

Разработването на умения за превръщането на водещите идеи в изключителни резултати в бизнеса изисква действия. Всички програми дават възможност на учениците да действат според своите идеи в реална или симулирана бизнес среда, от фирмени асоциации и стажове до реални консултантски проекти, международни пътувания и участие в клубове и студентски конференции.

В РСМ многообразието не само се оценява, но и се насърчава и развива. В една уникално отворена и кооперативна среда ще откриете място за изследване на нови начини на мислене, вдъхновение да оспорвате идеите и в крайна сметка, за да развиете своя потенциал като бъдещ лидер в бизнеса.

18627_IMG_0435.jpg

Факти

Като една от най-големите международни бизнес училища в Европа, RSM достига до широка международна аудитория от бъдещи и настоящи лидери чрез своето портфолио от програми, услуги и академични дейности.

Персоналът и преподавателите носят постоянни нови иновации както за бизнес образование, така и за създаване на знания в съответствие с нашата институционална мисия:

RSM mission

В RSM сме горди да заявим:

 • Повече от 40 години опит в бизнес и управленско образование.
 • Една от трите най-добри изследователски съоръжения в Европа.
 • Последователно класиране сред най-добрите бизнес училища в Европа.
 • Място сред 1% от училищата в света с акредитация Triple Crown.
 • Образованието на над 1200 ръководители всяка година.
 • 7500 студенти и докторанти.
 • В света са активни 29 000 възпитаници.
 • Един от най-големите и цитирани факултети по бизнес училище в света: 250 старши изследователи и 100 докторанти. студенти.
 • 30 изследователски центъра и инициативи.
 • 100 партньорски училища.

18628_rotterdambynight.jpg

Програми с обучение на:
 • Английски
 • холандски

Това училище също предлага:

EMBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Global Executive OneMBA е единствената Executive MBA програма, проектирана с равен принос от петте водещи бизнес училища, разположени в Азия, Европа, Северна Америка и Юж ... [+]

Защо RSM Global OneMBA?

Пет училища. Четири континента. OneMBA. Global Executive OneMBA е единствената Executive MBA програма, проектирана с равен принос от петте водещи бизнес училища, разположени в Азия, Европа, Северна Америка и Южна Америка. Проектирана за висши ръководни кадри и професионалисти, тази престижна 21-месечна модулна програма ви дава възможност да изживеете бизнеса си чрез обектите на най-важните икономически региони в света, което го прави несравним с развитието на знания, лидерски умения, глобални мрежи и опит на международни бизнеса, където се случва, както се случва.... [-]

Холандия Ротердам
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Rotterdam School of Management | Erasmus University

Изграждането на бъдещето ви отнема повече от букви и визитки. Като изпълнителен изпълнителен орган, вие знаете точно какво имаме предвид. ... [+]

За лидерите в движение, карайте кариерата си по-нататък в RSM.

Изграждането на бъдещето ви отнема повече от букви и визитки. Като изпълнителен изпълнителен орган, вие знаете точно какво имаме предвид. Успехът отнема големи идеи и ярко лидерство. Това отнема критично око, с акцент върху вземането на устойчиви решения, които създават стойност в дългосрочен план. Необходима е силна мрежа от професионалисти, които са готови да направят големи ходове - и нетърпеливи да ви помогнат да направите вашите. Това са всички ценни холандски ценности, които от векове изграждат ярки кариери по целия свят. И в RSM, ще спечелите директно от този вид ценно мислене - това е вместено във всеки аспект на нашето междинно време Executive MBA, което се преподава на английски, международен език на бизнеса. Разберете как прилагането на холандските ценности в международното бизнес обучение в Европа ще увеличи вашето влияние и ще стимулира кариерата Ви по-далеч, отколкото някога сте мислили за възможно. Това ще откриете в училището по мениджмънт в Ротердам, университета "Еразъм".... [-]

Холандия Ротердам
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
22 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Годишна програма MBA

Rotterdam School of Management | Erasmus University

Нашият международен MBA ви дава повече от нова линия на вашето резюме. Това ви дава професионален паспорт на кариерата, която искате, навсякъде по света. ... [+]

Защо Ротердамската MBA?

Нека холандското мислене кара кариерата ви напред.

Нашият международен MBA ви дава повече от нова линия на вашето резюме. Това ви дава професионален паспорт на кариерата, която искате, навсякъде по света.

Успехът в бизнеса изисква повече от познаването на фактите. Това отнема глобална перспектива, иновативен подход, критичен ум и акцент върху сътрудничеството и устойчивостта. В RSM проектираме всеки клас с тези ценности.... [-]

Холандия Ротердам
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

RSM MBA alumni stories:

RSM Corporate video

Highlights of the Full-time MBA

Global Executive OneMBA – European residency

Location address
Burgemeester Oudlaan 50
3062 PA

Rotterdam, Южна Холандия, NL
Social Media