Nyenrode Business University

Представление

Прочетете официалното описание

128669_rsz_helena-lopes-uze35tk5uoa-unsplash.jpg

За Ниенроде


Nyenrode Business Universiteit работи за устойчиво бъдеще, като стимулира нашите ученици и участници да се превърнат в отговорни лидери. Ние го правим, като им предлагаме комбинация от академична теория, практическо значение и личностно развитие . В Nyenrode, вие се научавате да дебатирате, убеждавате и превеждате теорията на практика.

Ниенроде е единственият частен университет в Холандия, основан през 1946 г. от бизнеса и бизнеса. Ние винаги сме били международно ориентирани. Nyenrode е разположен в две емблематични места: Амстердам и Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam се намира в историческия квартал "De Vijf Keizers" (Петте императори) в сърцето на града. Това привилегировано местоположение стимулира нови връзки между бизнеса и академичните среди; допринасяйки за нашите амбициозни национални и международни цели. Nyenrode има за цел да се превърне в топ-20 Европейско бизнес училище. Разширяването на университета в Амстердам е дълбоко свързано с тази амбиция.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen е разположен на историческо имение със замък от тринайсети век. Основният ни кампус подчертава значението на общността и изграждането на мрежи в развитието на отговорни лидери.

Nyenrode предлага интензивно академично образование, както и краткосрочни и дългосрочни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и фискалното право. Ние също така извършваме научни изследвания в тези области.

Мисия

Ниенроде служи на обществото чрез формиране на отговорни лидери

По време на вашето време с нас развивате уменията, които ви подготвят за бъдеще като гражданин на света и лидер на обществото. Вие ставате някой, който поема отговорност за собствените си действия и е наясно със заобикалящата ви среда. Това създава устойчива добавена стойност за вас, за вашата организация и обществото като цяло.

Обучението в Ниенроде осигурява повече от обикновен обмен на знания, той също ви дава нови умения и ви помага за личното ви развитие. Образование в Ниенроде е награда за живота.

зрение

Ниенроде, предпочитаният партньор на най-добрите студенти и организации, е топ-20 европейска образователна и изследователска общност с глобални връзки.

Места

Breukelen

Address
Straatweg 25, 3621 BG Breukelen
3621 Breukelen, Утрехт, Холандия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации