Прочетете официалното описание

113073_rsz_adobestock_108525020.jpg

За Ниенроде


Nyenrode Business Universiteit работи за устойчиво бъдеще, като стимулира нашите ученици и участници да се превърнат в отговорни лидери. Ние го правим, като им предлагаме комбинация от академична теория, практическо значение и личностно развитие . В Nyenrode, вие се научавате да дебатирате, убеждавате и превеждате теорията на практика.

Ниенроде е единственият частен университет в Холандия, основан през 1946 г. от бизнеса и бизнеса. Ние винаги сме били международно ориентирани. Nyenrode е разположен в две емблематични места: Амстердам и Breukelen.

Nyenrode Business Universiteit Amsterdam се намира в историческия квартал "De Vijf Keizers" (Петте императори) в сърцето на града. Това привилегировано местоположение стимулира нови връзки между бизнеса и академичните среди; допринасяйки за нашите амбициозни национални и международни цели. Nyenrode има за цел да се превърне в топ-20 Европейско бизнес училище. Разширяването на университета в Амстердам е дълбоко свързано с тази амбиция.

Nyenrode Business Universiteit Breukelen е разположен на историческо имение със замък от тринайсети век. Основният ни кампус подчертава значението на общността и изграждането на мрежи в развитието на отговорни лидери.

Nyenrode предлага интензивно академично образование, както и краткосрочни и дългосрочни програми в областта на бизнеса, управлението, счетоводството, контрола и фискалното право. Ние също така извършваме научни изследвания в тези области.

Мисия

Ниенроде служи на обществото чрез формиране на отговорни лидери

По време на вашето време с нас развивате уменията, които ви подготвят за бъдеще като гражданин на света и лидер на обществото. Вие ставате някой, който поема отговорност за собствените си действия и е наясно със заобикалящата ви среда. Това създава устойчива добавена стойност за вас, за вашата организация и обществото като цяло.

Обучението в Ниенроде осигурява повече от обикновен обмен на знания, той също ви дава нови умения и ви помага за личното ви развитие. Образование в Ниенроде е награда за живота.

зрение

Ниенроде, предпочитаният партньор на най-добрите студенти и организации, е топ-20 европейска образователна и изследователска общност с глобални връзки.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Nyenrode Business University

Executive MBA на Nyenrode е двугодишна програма. Като мениджър, лидер или предприемач избирате да участвате, защото искате да се развиете до най-добрия лидер, който может ... [+]

Въведение

Executive MBA на Nyenrode е двугодишна програма. Като мениджър, лидер или предприемач избирате да участвате, защото искате да се развиете до най-добрия лидер, който можете да бъдете. Нашата програма Executive MBA ви помага да подобрите влиянието на лидерството си през цялото време на личното Ви развитие на лидерството, основната тема на програмата.

Програмата се състои от интензивни едноседмични модули, от които седем се провеждат в кампуса на Нюнроде и три в чужбина. Вие изучавате и работите с група съмишленици, за да разширите своите възгледи за бизнеса, управлението и лидерството и ще откриете нови неща за себе си; за вашите качества, страсти, стил и личност.... [-]

Холандия Breukelen
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Nyenrode Business University

С модулната Executive MBA, можете да създадете свой собствен MBA. Проучете, докато работите и работите върху амбициите си. Изберете MBA-заглавие с пълен MBA или следвайте ... [+]

Въведение

С модулната Executive MBA , можете да създадете свой собствен MBA. Проучете, докато работите и работите върху амбициите си. Изберете MBA-заглавие с пълен MBA или следвайте един или няколко модула за бързо надграждане на вашите знания.

Каквото и да изберете, с модулната Executive MBA в Nyenrode ще работите върху личния си и професионален растеж и ще останете под контрола.

Създайте своя собствена MBA... [-]
Холандия Breukelen
Отворено кандидатстване
Английски,холандски
Задочно обучение
3 - 7 години
Кампус
Научете повече на английски
Nyenrode Business University

Работите ли ежедневно в забързана среда с кратки срокове, различни интереси на ведомствата и ограничени бюджети? Вие не сте единственият. Въздействието на ИТ върху органи ... [+]

Защо магистърска степен по бизнес специалностЦифрово лидерство

Работите ли ежедневно в забързана среда с кратки срокове, различни интереси на ведомствата и ограничени бюджети? Вие не сте единственият. Въздействието на ИТ върху организациите е голямо и нараства. Тя събира много инвестиции, но те не винаги дават желаните резултати, а процесите на организационно развитие често са дълги и сложни. ИТ обаче дава възможност за нови организационни структури и бизнес модели; развитие на мрежи с партньори, по-тясна връзка, интерактивна връзка с клиенти и по-малко йерархични слоеве в бизнеса.... [-]

Холандия Breukelen
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
Кампус
Научете повече на английски

Nyenrode Business Universiteit, A Reward for Life