Прочетете официалното описание

Нашият проект

Идеално разположен в сърцето на бизнес района La Défense, Pôle Universitaire Леонард де Винчи обединява повече от 5500 ученици в четирите си училища, които предлагат степени, признати от работодателите: Институтът за инженерно образование (ESILV), Училището по мениджмънт (EMLV) , Институтът по Интернет

Уникален напречен подход

Училищата в Pôle Universitaire Léonard de Vinci разработиха трансверсионен педагогически подход, който съчетава различните специалности, позволявайки на студентите да работят в мултидисциплинарни екипи (мениджъри, инженери, дизайнери), като същевременно прогресират в обучението си и придобиват дигитални знания. Тази организация, която се поддържа от многокултурен инкубатор, води до възможността за двойни степени в предприемачеството, финансите и дигиталния маркетинг.

Намира се в сърцето на най-големия бизнес район в Европа, училищата на Леонард де Винчи са акцентирани върху професионализацията и тяхната основна цел е успешната професионална интеграция на студентите.

Социално отворено съзнание и разнообразие на профилите

Социална отвореност, спорт и култура за всички са някои от основателите на Pôle. Тези стойности се поддържат както в програмите, така и по време на процедурите по допускане. Pôle приветства и подпомага студентите с увреждания в нашите програми.

Студентски услуги

Pôle Léonard de Vinci има изключителни педагогически съоръжения, които допринасят за амбицията на студентите. Студентите също така се възползват от насоките по време на своите педагогически и извънкласни дейности в лична среда.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Годишна програма MBA

Leonard de Vinci Group

MBA в дигиталната маркетингова стратегия има за цел да даде на студентите необходимите умения за постигане на успешна кариера в цифровия сектор. Основните курсове на MBA ... [+]

MBA в дигиталната маркетингова стратегия има за цел да даде на студентите необходимите умения за постигане на успешна кариера в цифровия сектор. Основните курсове на MBA са насочени към дигитален маркетинг и комуникация: дигитална и социална медийна маркетингова стратегия, уеб маркетинг, маркетинг през канала, цифрова комуникация, е-бизнес на интернет на нещата.

Прочетете повече на уеб сайта на училището:... [-]

Франция Париж
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Pôle Universitaire Léonard de Vinci
Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Уебсайт
Телефон
+33 1 41 16 70 86