Leonard de Vinci Group

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в Leonard de Vinci Group на Leonard de Vinci Group

Групата Леонард де Винчи е много уважавана частна институция за висше образование, разположена в Париж. De Vinci е съставен от три училища, които присъждат висококачествени, акредитирани степени: EMLV (Business School), ESILV (Graduate School of Engineering) и IIM (School of Web Design and Multimedia). Уникалният набор от предмети, преподавани в този кампус, създава стимулираща интердисциплинарна и междукултурна атмосфера.

Кампусът

Намира се в сърцето на най-големия бизнес район в Европа, училищата на Леонард де Винчи са акцентирани върху професионализацията и тяхната основна цел е успешната професионална интеграция на студентите.

Модерният кампус се намира близо до Гранде Архе в сърцето на най-големия бизнес квартал в Европа - La Défense. Разположен в оживен център на града, Campus de Vinci е уникален с осигуряването на тясна връзка с корпоративния свят. Кампусът е заобиколен от много атракции, включително модерни скулптури, търговски центрове, кина, кафенета и ресторанти. Сградите са безопасни и силно обезопасени. Кампусът е преди всичко оптимално място за обучение поради комбинацията от съвременни технологични ресурси (онлайн курсове, бази данни, wifi) и традиционните лекционни зали и класни стаи в допълнение към достъпа до учебния център, FabLab, спортни зали, ресторанти и многобройни развлекателни площи.

Социално отворено съзнание и разнообразие на профилите

Социална отвореност, спорт и култура за всички са някои от основателите на Pôle. Тези стойности се поддържат както в програмите, така и по време на процедурите по допускане. Pôle приветства и подпомага студентите с увреждания в нашите програми.

Студентски услуги

Pôle Léonard de Vinci има изключителни педагогически съоръжения, които допринасят за амбицията на студентите. Студентите също така се възползват от насоките по време на своите педагогически и извънкласни дейности в лична среда.

Уникален напречен подход

Училищата в Pôle Universitaire Léonard de Vinci разработиха трансверсионен педагогически подход, който съчетава различните специалности, позволявайки на студентите да работят в мултидисциплинарни екипи (мениджъри, инженери, дизайнери), като същевременно прогресират в обучението си и придобиват дигитални знания. Тази организация, която се поддържа от многокултурен инкубатор, води до възможността за двойни степени в предприемачеството, финансите и дигиталния маркетинг.

Места

Париж

Pôle Universitaire Léonard de Vinci

Address
12 avenue Léonard de Vinci, Courbevoie
92400 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Телефон
+33 1 41 16 70 86