Прочетете официалното описание

Ilci

Международният институт за езици и търговия (ILCI) е частна институция за висше образование.

Основан през 2004 г., Institut de Langues et de Commerce International е Международна бизнес школа и Езиков институт, предлагаща широка гама от специализирани програми по общо управление, международен бизнес, маркетинг, комуникация и езици за 3 или 5 години.

ILCI е бизнес училище, приветстващо разнообразни профили в международна среда, фокусирана върху бизнеса, иновациите и комуникацията. Също така се стремим нашите ученици да подобрят езиковите си умения на френски, английски или китайски, за да станат бизнес лидери, които предприемат инициативи и могат да работят в мултикултурни екипи.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Ученето в ILCI ще ви предостави възможност да постигнете личните си цели и кариерни цели.

  • Целите на образователния екип имат за цел да надграждат съществуващите умения за повишаване на текущите резултати и развиване на умения за бъдещо личностно и кариерно развитие. Основната ни цел е да помогнем на студентите да постигнат кариерните си цели, да подобрят способностите си да управляват компания и да придобият умения и знания, свързани с основните цифрови иновации.
  • ILCI се намира в Париж (13-ти район), в близост до една от най-големите библиотеки в града. Всички наши класни стаи са оборудвани с интерактивни табла, които внасят най-съвременна технология в курсовете, за да направят ученето по-ефективно, а нашите сгради са достъпни Wi-Fi, така че студентите да имат безплатен достъп до интернет, самостоятелно обучение и да правят допълнителна практика.
  • Международната среда в ILCI насърчава положителна среда за учене, която помага за ангажиране на всеки студент, засилва и възнаграждава поведение, което води до академичен успех и изграждане на характер. Нашите учители осигуряват поддържаща, позитивна мултикултурна среда, в която нашето студентско тяло се чувства мотивирано да учи и да расте.

Съобщение от нашия директор

Нашата основна цел е да осигурим на нашите студенти най-добрата учебна среда, за да могат да се забавляват по време на учене.

Мисията на ILCI е да гарантира, че всеки студент постига оптимален академичен и личен потенциал.

В непрекъснато променящата се работна среда, да бъдете в крак с технологиите е от съществено значение за успеха на академичните цели и професионалната кариера.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Сертификати, признати в цяла Франция

ILCI предлага програми, регистрирани ниво I и II от RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - сертифицирането предоставя гаранции за качеството на обучението и степените, присъдени от институт.

Интернационали на MBA Affaires, заглавие „Мениджър за разработване на международни отношения“, регистрирано ниво I от RNCP, еквивалентно BAC 5.

Бакалавърски маркетинг туристика, заглавие „Отговорни маркетингови туристически предложения“, регистрирано ниво II от RNCP, еквивалентен BAC 3, с наш партньор: EFHT.

La CNCP: Комисия за национално де сертифициране по професия

Създаден съгласно френския закон за социална модернизация № 2002-73 от 17 януари 2002 г., националният комитет за професионално сертифициране е поставен под ръководството на френския министър, отговарящ за професионалното обучение.

Нейната мисия е:

  • Списък на офертите за професионални сертификати (национален регистър на професионалните сертификати),
  • Информирайте хората и компаниите за сертификатите, изброени в националния регистър, и за сертификатите, признати в държавите-членки на Европейския съюз,
  • Проверете съгласуваността, допълняемостта и подновяването на дипломите и документите за квалификация, заедно с приспособяването им към развитието в квалификацията и организацията на работа.

Защо да изберете ILCI

„Напълно международно, нашето училище подкрепя вашия проект във Франция и в чужбина, чрез курсове, стажове, бизнес посещения… Призоваваме квалифицирани заинтересовани страни да ви обучат отблизо във вашия професионален проект.

ILCI предлага интензивна поддръжка и съвети, за да гарантира, че вашите обучения и стажове протичат гладко и успешно. Ние сме професионалисти и сме регистрирани в RNCP. "

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

ILCI Business School

Образователното съдържание на MBA International Business Development, опция лукс и управление на ILCI Business School гарантира непрекъснати усилия за подобряване на межд ... [+]

организация

Нарастващият профил на пазара на луксозни марки предлага уникална възможност. Можете да подобрите своя маркетинг и мениджърски опит и да въведете този специфичен и динамичен пазарен сектор в Париж.

Образователното съдържание на MBA International Business Development, опция лукс и управление на ILCI Business School гарантира непрекъснати усилия за подобряване на международните управленски умения и осигуряване на оптимално развитие на такива лични качества като инициативност, работа в екип или критично мислене.... [-]

Франция Париж
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
ILCI Business School

След две години програмата MBA в Международния маркетинг за бизнес специализация ... [+]

организация

Дали да организираме присъствието на компания в шоу, да идентифицираме правилните канали за комуникация, да адаптираме своя продукт към местния пазар, да разберем поведението на потребителите при покупка или да подчертаем продуктите си, свързани функции Международният маркетинг е от съществено значение за дадена марка да успее в своето международно развитие. За да отговори на тези нужди от умения, ILCI Business School реши да открие специализация по маркетинг и ILCI Business School .... [-]

Франция Париж
Януари 2020
Френски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
ILCI Business School

MBA за развитие на международния бизнес помага за 2 години да разбере управленските, функционалните и оперативните изисквания на международните организации за засилване н ... [+]

организация

Благодарение на либерализацията на търговията и инвестициите и развитието на технологиите, разпространението на международния бизнес се увеличи значително през последната част на ХХ век. Днес глобалната конкуренция засяга почти всяка компания - независимо от размера. Много доставчици на източници от чужди страни и все още се конкурират срещу продукти или услуги, които произхождат в чужбина. Международният бизнес остава широко понятие, което обхваща най-малките компании, които могат да изнасят или внасят с различни страни, както и най-големите световни фирми с интегрирани операции и стратегически съюзи по целия свят.... [-]

Франция Париж
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
ILCI Business School

Международното управление на покупките на MBA предлага специализация за две години за обучение на студенти в различните инструменти и техники за развитие на международнит ... [+]

организация

Международното управление на покупките на MBA предлага специализация за две години за обучение на студенти в различните инструменти и техники за развитие на международните покупки. Целта на MBA MACI е да развие професионални умения, които ще ви позволят да избирате доставчици, да прилагате процедури за снабдяване, да разработвате спецификации и да отговаряте на покани за участие в търг. В края на обучението ще можете да изучавате международните пазари на доставчици, да провеждате преговори, да оценявате и управлявате рисковете на доставчиците, да проследявате договори и да решавате спорове. управлявайте операциите за покупки на финансово, митническо и правно ниво, разбирайте „Управление на веригата за доставки“, но и управлявайте екип от купувачи.... [-]

Франция Париж
Септември 2020
Френски,Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски