ILCI Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Ilci

Международният институт за езици и търговия (ILCI) е частна институция за висше образование.

Основан през 2004 г., Institut de Langues et de Commerce International е Международна бизнес школа и Езиков институт, предлагаща широка гама от специализирани програми по общо управление, международен бизнес, маркетинг, комуникация и езици за 3 или 5 години.

ILCI е бизнес училище, приветстващо разнообразни профили в международна среда, фокусирана върху бизнеса, иновациите и комуникацията. Също така се стремим нашите ученици да подобрят езиковите си умения на френски, английски или китайски, за да станат бизнес лидери, които предприемат инициативи и могат да работят в мултикултурни екипи.

121320_pexels-photo-1374542.jpeg

Ученето в ILCI ще ви предостави възможност да постигнете личните си цели и кариерни цели.

  • Целите на образователния екип имат за цел да надграждат съществуващите умения за повишаване на текущите резултати и развиване на умения за бъдещо личностно и кариерно развитие. Основната ни цел е да помогнем на студентите да постигнат кариерните си цели, да подобрят способностите си да управляват компания и да придобият умения и знания, свързани с основните цифрови иновации.
  • ILCI се намира в Париж (13-ти район), в близост до една от най-големите библиотеки в града. Всички наши класни стаи са оборудвани с интерактивни табла, които внасят най-съвременна технология в курсовете, за да направят ученето по-ефективно, а нашите сгради са достъпни Wi-Fi, така че студентите да имат безплатен достъп до интернет, самостоятелно обучение и да правят допълнителна практика.
  • Международната среда в ILCI насърчава положителна среда за учене, която помага за ангажиране на всеки студент, засилва и възнаграждава поведение, което води до академичен успех и изграждане на характер. Нашите учители осигуряват поддържаща, позитивна мултикултурна среда, в която нашето студентско тяло се чувства мотивирано да учи и да расте.

Съобщение от нашия директор

Нашата основна цел е да осигурим на нашите студенти най-добрата учебна среда, за да могат да се забавляват по време на учене.

Мисията на ILCI е да гарантира, че всеки студент постига оптимален академичен и личен потенциал.

В непрекъснато променящата се работна среда, да бъдете в крак с технологиите е от съществено значение за успеха на академичните цели и професионалната кариера.

121321_pexels-photo-739407.jpeg

Сертификати, признати в цяла Франция

ILCI предлага програми, регистрирани ниво I и II от RNCP. RNCP - Répertoire National des Certifications Professionnelles - сертифицирането предоставя гаранции за качеството на обучението и степените, присъдени от институт.

Интернационали на MBA Affaires, заглавие „Мениджър за разработване на международни отношения“, регистрирано ниво I от RNCP, еквивалентно BAC 5.

Бакалавърски маркетинг туристика, заглавие „Отговорни маркетингови туристически предложения“, регистрирано ниво II от RNCP, еквивалентен BAC 3, с наш партньор: EFHT.

La CNCP: Комисия за национално де сертифициране по професия

Създаден съгласно френския закон за социална модернизация № 2002-73 от 17 януари 2002 г., националният комитет за професионално сертифициране е поставен под ръководството на френския министър, отговарящ за професионалното обучение.

Нейната мисия е:

  • Списък на офертите за професионални сертификати (национален регистър на професионалните сертификати),
  • Информирайте хората и компаниите за сертификатите, изброени в националния регистър, и за сертификатите, признати в държавите-членки на Европейския съюз,
  • Проверете съгласуваността, допълняемостта и подновяването на дипломите и документите за квалификация, заедно с приспособяването им към развитието в квалификацията и организацията на работа.

Защо да изберете ILCI

„Напълно международно, нашето училище подкрепя вашия проект във Франция и в чужбина, чрез курсове, стажове, бизнес посещения… Призоваваме квалифицирани заинтересовани страни да ви обучат отблизо във вашия професионален проект.

ILCI предлага интензивна поддръжка и съвети, за да гарантира, че вашите обучения и стажове протичат гладко и успешно. Ние сме професионалисти и сме регистрирани в RNCP. "

Места

Париж

Address
77 rue Dunois
75013 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Париж

Address
4 rue Véronèse
75013 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия