ESP - School of Communication & Marketing

Представление

Прочетете официалното описание

ESP (Ecole supérieure de Publicité) е училище за висше образование в областта на рекламата, комуникацията, маркетинга и мениджмънта - разположено в Париж. От 1927 г .: ESP обучава опитни професионалисти в тези области и активно участва в комуникационни агенции, медийни организации и рекламодатели. Едно пионерско училище с опит (почти 90 години!), ESP се гордее със своя признат опит:

ESP е най-старата комуникационна школа във Франция

Бърза история на ESP: В началото на 20-ти век Съединените щати изобретяват Реклама. След това група френски специалисти се обединиха, за да разработят рекламно ноу-хау във Франция. По това време: - PUBLICIS, първата френска рекламна агенция, е създадена през 1926 г. - ESP, пионерското училище за реклама във Франция, е създадено през 1927 г.

СЕРТИФИКАЦИИ НА ESP

Национално сертифициране: ESP е частно училище с висше техническо образование, сертифицирано от френското правителство. ESP предоставя "професионализиране" на степени, които осигуряват обучение за специфични професионални умения. Съответно тези степени (бакалаври и магистри) са сертифицирани от правителствената организация RNCP (Национален регистър на професионалните сертификати). Сертифициране от IAA: Международно признание, издадено от IAA след подробен преглед на курсовете ("Всеки курс е акредитиран и индивидуално оценен, оценяван чрез стриктен, сравнителен анализ на процеса на Образователния съвет на IAA, който гарантира международно признато качество на преподаване, изисквано от глобалната комуникационна индустрия за бъдещите си студенти и млади професионалисти »). ESP е първото частно училище в Париж [SMBG EDUNIVERSAL RANKING] От 1927 г. ESP е запазило своето предложение и е класирано като "висше частно училище в Париж" от SMBG EDUNIVERSAL (2013/2014). Тази класификация се основава на три основни критерия: високите постижения на обучението, началната заплата (на завършилите) и нивото на удовлетвореност на студентите.

Места

Париж

Address
Ecole Supérieure de Publicité, de Communication et de Marketing
9 RUE LÉO-DELIBES

75116 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия