Прочетете официалното описание

Ангажиране с бизнес. Обвързване с вас.

Искаме да оборудваме нашите студенти с инструменти и квалификации, за да се развият и да успеят в променливи и предизвикателни времена.

За нас

Основана през 1945 г., Henley Business School е първото бизнес училище във Великобритания и е едно от най-старите и уважавани училища в Европа.

Постоянно се класираме сред 50-те най-добри бизнес училища в света от Financial Times и The Economist. Ние също сме сред много малкото бизнес училища - първите 1% в света, които трябва да бъдат тройно акредитирани за качеството и възможностите на нашия факултет и продукция.

Henley Business School предлага строги, предизвикателни и кариерно ориентирани програми, които поставят високи стандарти на обучение. Представяте ви стимулиращи концепции и ново мислене, което е незабавно приложимо на работното място. Освен това ще придобиете способността да прилагате знания в реални ситуации. Резултатът ще бъде осезаем, значим и траен.

Като част от Университета за четене, Хенли оперира в рамките на академична институция, която е поставена в топ 200 университета по света.

Нашата амбиция

Ние се стремим да дадем възможност на хората да станат страхотни професионалисти и изключителни бизнес лидери, които мислят ясно и действат уверено и убедено. Силата ни се крие в нашия подход. Ние даваме възможност на хората да разберат по-добре себе си и своите отговорности, като в същото време съчетаваме практиката и теориите на успешен бизнес.

Винаги се стремим да усъвършенстваме всичко, което правим и да бъдем признати за:

  • Да бъдеш наистина международна бизнес школа
  • Превъзходството на нашия опит в обучението
  • Изследвания и мислене от световна класа
  • Нашето чувство за общност и отговорност
  • Силата на нашите мрежи
  • Широчината и дълбочината на връзките ни с индустрията

Ще бъдем ангажираща, фокусирана и отличителна бизнес школа.

119881_pexels-photo-1249158.jpeg

Станете лидер, към който се стремите да бъдете

Ние предоставяме на нашите студенти по-задълбочено и по-широко разбиране за това какво е актуално, уместно и правилно в бизнеса - и по този начин им даваме възможност да станат високо способни, отговорни лидери.

Съчетавайки най-новите теории, знания и практики със страстна решимост, за да помогнем на нашите студенти да бъдат най-добрите, които могат да бъдат. Всички сме за бизнеса, но още повече, че всички сме за вас.

Всеки един от нас има различни мотивации и уникален набор от способности. В Хенли ние правим нашия бизнес да ви помогнем да изпълните своя потенциал, като отключите истинския и още по-способен човек в себе си. Ние ще се ангажираме с вас на всяко ниво, за да ви дадем увереност, умения и фокус за справяне с предизвикателствата и постигане на целите ви.

Опитът на Хенли

„Хенли опитът съчетава развитието на знания, лични умения и поведение с най-съвременна среда за преподаване и учене и наследяване на твърдо убеждение, че ролята на създаването на богатство в обществото е да се подобрят всички, а не само малцината. Какво на всяко ниво се появяват хора, чиито ценности и нагласи казват толкова много за тях, колкото техните възможности и които допринасят за изграждането на по-добро бъдеще във всяка стъпка на живота. "

Професор Джон Борд, Дийн, бизнес училище Henley

Личностно развитие

Ние възприемаме подход за цял човек, който признава сложността на балансирането на работата, дома, обучението и кариерата. В допълнение към високото ниво на индивидуална поддръжка по време на обучение в Хенли, са достъпни услуги за подпомагане на вашите кариерни амбиции, включително коучинг, работа в мрежа, наставничество и ресурси за набиране на персонал. Приемайки подход за цялостно лице, Хенли се фокусира върху развитието на вашите способности като отговорен, принципен и предприемачески лидер.

Силни отношения

Връзките в Хенли не се изграждат само между студенти и участници - но и с преподавателите и служителите, които поддържат вашето лично пътуване. Много от нашите преподаватели са международно известни и широко публикувани в съответните области. Нашите служители редовно участват в медиите и носят богат професионален опит, като много от тях са работили за водещи организации в международен план. Често именно тези отношения могат да допринесат за кариерата ви и затова мнозина намират преживяването на Хенли толкова богато възнаграждаващо.

От първия си ден в Henley вие сте част от глобална мрежа от професионалисти от всяка индустрия и всяко ниво на опит и стаж. Нашата група възпитаници има повече от 70 000 членове от над 150 държави, предлагащи мрежов потенциал и шанс да бъдете в крак с най-новите мисли, новини и възможности за подобряване на вашата кариера и образование.

Изследвания и експертизи

Много от нашите преподаватели са международно известни и широко публикувани в съответните области и се занимават с академични и приложни изследвания. Голяма част от нашите преподаватели черпят от опита си като лидери и консултанти на международни организации на най-високо ниво. Изследванията в Henley са чисти и приложни и се провеждат през шест академични области и 24 международно признати изследователски центъра и центрове за знания. Ние работим в тясно сътрудничество с правителствата и организациите в международен план и помагаме за прокарването на глобалната програма за научни изследвания в уникално широк спектър от области.

Със 150 преподаватели, ръководени от научни изследвания, широко публикувани учени и цитирани експерти, редовно представени в националните медии, преподавателите в бизнес училището на Хенли са водещи в света. Някои от тях са практикуващи в индустриите, в които преподават, като предоставят на нашите студенти в реално време достъп до бизнес информация и опит.

120336_pexels-photo-1595391.jpeg

Тройно акредитирано бизнес училище

Горди сме, че сме 1 от само 88 бизнес училища в света, притежаващи тройно акредитиран статус от водещите акредитиращи органи във Великобритания, Европа и САЩ: AMBA, EQUIS и AACSB.

Тройно акредитираният ни статус ни поставя в топ 1% от бизнес училищата в света и осигурява увереност на нашите студенти, членове на програмата и организации, с които работим, за качеството и високите стандарти на нашите курсове и преподаватели.

Всеки от органите по акредитация съществува, за да повиши стандартите на бизнес образованието и ние преминаваме през строг процес с всеки от тях, който обхваща аспекти, включително опит на обучение, преподаватели и научни изследвания.

AACSB

„AACSB предоставя международно призната, специализирана акредитация за бизнес и счетоводни програми на ниво бакалаври, магистри и доктори. Стандартите за акредитация на AACSB предизвикват висшите преподаватели да преследват високи постижения и непрекъснато усъвършенстване през своите бизнес програми.

Процесът на акредитация представлява цялостен преглед на мисията на училището, квалификацията на преподавателите и учебните програми, като процесът включва самооценки, партньорски проверки, прегледи на комисии и разработване на задълбочени стратегически планове. Акредитацията гарантира, че студентите усвояват материали, най-подходящи за тяхната област на обучение, подготвяйки ги да бъдат ефективни лидери след завършването им. "

Equis

„Основната цел на EQUIS, свързана с мисията на EFMD, е да повиши стандарта на обучението по мениджмънт в световен мащаб.

EQUIS оценява институциите като цяло. В него се оценяват не само образователните програми, но всички дейности и подразделения на институцията, включително научни звена, звена за електронно обучение, осигуряване на висше образование и общност. Институциите трябва да бъдат посветени основно на образованието по мениджмънт.

EQUIS търси баланс между високото академично качество и професионалното значение, осигурено от тясното взаимодействие с корпоративния свят. Институциите, които са акредитирани от EQUIS, трябва да демонстрират не само високо общо качество във всички измерения на своята дейност, но и висока степен на интернационализация. "

AMBA

„Акредитацията е в основата на ангажимента на Асоциацията на MBA за разработване на стандарти в глобалното образование за следдипломно управление.

Нашите строги критерии за оценка гарантират, че само програми с най-висок калибър, които демонстрират най-добрите стандарти в преподаването, учебната програма и взаимодействието на студентите, постигат Асоциация за акредитация на МВА.

Вярваме, че акредитираните програми трябва да бъдат с най-висок стандарт и да отразяват променящите се тенденции и иновации в следдипломното образование по мениджмънт. "

119937_pexels-photo-1438072.jpeg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Henley Business School Finland

Днешният глобално свързан бизнес свят изисква по-широка перспектива, нови умения и различни начини на мислене. Henley Executive MBA (EMBA) - Global е предназначен да разв ... [+]

Практичен. Global. Магистърска степен.

Нашата глобална Executive MBA е предназначена за заети и опитни мениджъри с амбицията да подобрят своите лидерски и управленски умения.

Executive MBA (EMBA) - Global

Днешният глобално свързан бизнес свят изисква по-широка перспектива, нови умения и различни начини на мислене. Henley Executive MBA (EMBA) - Global е предназначен да развива изключителни бизнес лидери, готови да поемат предизвикателствата и възможностите за работа в съвременната сложна и бързо развиваща се глобална икономика. Тя развива лидери, които са силни, отговорни и адаптивни.... [-]

Финландия Helsinki
Октомври 2019
Английски
Задочно обучение
21 - 27 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Address
Pohjoisesplanadi 35 E
00100 Helsinki, Финландия