Прочетете официалното описание

Мисията на Международния институт по бизнес е да създава ценности за хората, компаниите и обществото чрез:

 • Практическо, комплексно обучение, насочено към управленско и организационно развитие;
 • Приложни изследвания в областта на управлението;
 • Включване на най-добрите управленски практики в света в украинския бизнес;
 • Проактивни, ориентирани към клиента методи на обучение

Стойностите на IIB

 • Считаме, че стремежът към ефективност е основната движеща сила на пазарната икономика.
 • Стремим се да повишим нивото на ефективност на украинската икономика чрез включването на най-добрите управленски опит в света в бизнес практиката.
 • Гарантираме качеството на нашите програми, предлагайки решения за производството на нашите клиенти.
 • Ние се стремим да бъдем ефективни във всичко, което правим.

честност

 • Ние култивираме среда на честност, доверие и сътрудничество и спазваме високи етични стандарти.
 • Вярваме, че честността е крайъгълен камък за постигането на истинския професионален и индивидуален успех.

компетентност

 • Ние предлагаме компетентност и професионализъм. Стремим се постепенно да включим професионалните стандарти в света в украинския бизнес.
 • Разбираме, че висококачественото бизнес обучение трябва да се приспособи към промените в глобалните бизнес процеси в културно и технологично отношение.
 • Ние оставаме гъвкави в осигуряването и включването на съществените промени в бизнес средата в процеса на обучение и ежедневния професионален растеж.

сътрудничество

 • Предлагаме интегрирано портфолио от продукти, за да предложим ефективни решения за нашите клиенти.
 • Създаваме уникална атмосфера на сътрудничество и взаимна подкрепа, за да гарантираме постигането на успех и за двете страни. Ние използваме целия потенциал на сътрудничество в нашата дейност и продуктовия портфейл.

Отговорности

 • Ние сме отговорни за качеството и ефективността на нашите програми.
 • Ние следваме социално отговорния подход като крайъгълен камък на демокрацията, пазарната икономика и продуктивното икономическо развитие.

Иновация

 • Ние твърдо вярваме, че ефективността и конкурентоспособността в съвременния свят зависят от способността да се прилагат иновации. Бързо променящата се среда създава необходимост от постоянни иновационни промени в управлението.
 • Включваме иновациите в нашите продукти, като следваме най-добрите световни практики и провеждаме собствени проучвания.

история

Международен институт по бизнес (Международен център за приватизация, инвестиции и управление, ICPIM ) е създаден в съответствие с Указ на украинския кабинет на министрите като независима учебна и образователна институция с нестопанска цел от Украинската академия за публична администрация, президента и централната Европейска университетска фондация. Целта беше да се учреди украинска образователна институция, която да улесни икономическата реформа в Украйна чрез предоставяне на образователни услуги в областта на управлението на бизнеса. Д-р Хенрик Стерницук, директор на международните програми в университета в Ню Брунсуик, беше първият президент на IIB .

От основаването си IIB обучи повече от 45000 квалифицирани специалисти: мениджъри, брокери / дилъри на ценни книжа, инвестиционни мениджъри, попечители / регистратори, оценители на имоти и бизнес, актюери, мениджъри по несъстоятелност и др.

1996

Международен институт по бизнес е Бизнес училище № 1

Международният институт по бизнес се включи в проучване, проведено от EDUNIVERSAL и бе призната за Бизнес училище № 1 за доверие в пазара на бизнес обучение в Украйна и международно влияние. Целта на изследването е да предостави обективна информация за международното влияние на университетите с различни нива на международни амбиции и влияния, което позволява да се избират най-добрите възможности за учениците във всяка от 9-те географски зони.

2017

IIB стартира програма за генерален модел MBA Carousel. Потвърждение на AMBA акредитация (Асоциация на MBA, Лондон, Великобритания) на всички MBA програми.

Факултети

Екипът от висококвалифицирани и опитни преподаватели с различен опит се състои от известни украински и чуждестранни специалисти, притежаващи богат опит в преподаването, научните изследвания и консултирането и създава уникална учебна среда, която да осигури професионален и индивидуален растеж на участниците в програмата.

Програми с обучение на:
 • Руски
 • украински

Това училище също предлага:

EMBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Мисията на програмата Executive MBA е да насърчава устойчивото развитие на разрастващия се бизнес чрез систематичен подход към управлението на бизнеса въз основа на конце ... [+]

Целевата аудитория на изпълнителния MBA се състои от опитни лидери, които се опитват да разширят сферата на своите бизнес възможности, включително:

собственици на фирми;Главен изпълнителен директор и топ мениджъри.

Начало: 20.11.19

Програмен формат: 5-дневни модули, веднъж месечно, от сряда до неделя. Продължителност на програмата: 21 месеца. Език на програмата: руски, украински.

... [-]
Украйна Киев
Ноември 2019
Руски,украински
Задочно обучение
21 месеца
Кампус
Научете повече на английски

MBA

International Institute of Business, Business School (IIB)

Международният MBA е програма с двойна степен с уникално предложение за стойност в Украйна. Той се изпълнява от украинското бизнес училище "Международен институт по бизне ... [+]

За кого:

Мениджъри на С-ниво и собственици на фирми, извършващи дейност както в Украйна, така и в чужбина.

Режим на доставка:

Модул за обучение (лице в лице): 5 дни (веднъж месечно - от сряда до неделя, 9:30 - 16:45).

По време на интермодуларно време: онлайн класове и домашна работа.

Продължителност на програмата:

Начало - 20 ноември 2019 г.

Завършване - декември 2021 г.

Документи за завършване на програмата:... [-]

Украйна Киев
Ноември 2019
Руски,украински,Английски
Задочно обучение
25 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
International Institute of Business, Business School (IIB)

Програмата на Генералния MBA в Международния институт по бизнес е програма за младите лидери и мениджърите, ангажирани в сферата на вземането на решения в различни отрасл ... [+]

Програмата на Генералния MBA в Международния институт по бизнес е програма за младите лидери и мениджърите, ангажирани в сферата на вземането на решения в различни отрасли и функционални сфери както в големите национални и международни компании, така и в компаниите от малките и средния бизнес.

Модулите, които се предлагат на студентите, са насочени към формирането на система от практически знания и умения, които са необходими за разбирането на тенденциите в развитието на вътрешния и международния бизнес, решаването на жизненоважните проблеми на компанията и повишаване на ефективността изпълнението на административни функции при условия на висока турбулентност на бизнес средата.... [-]

Украйна Киев
Запитване на информация
Руски,украински
Задочно обучение
18 месеца
Кампус
Научете повече на английски