Прочетете официалното описание

ЗА НАШЕТО БИЗНЕС УЧИЛИЩЕ

41 Север е нов, частен и самостоятелен, което ни прави уникални в Турция. Ние сме посветени на подобряването на бизнес практиките в ерата на цифровата трансформация. Нашата цел е да помагаме на обучаемите, които вярват в безкрайното обучение, в управлението и в личния живот.

41 North доставя DBA, Executive MBA и сертификат за дипломиране за дигитални постижения. Северът се фокусира върху лидерството в дигиталната ера и оценката и управлението на новите технологии. Училището има за цел да осигури интердисциплинарна платформа за дискурс между обществото, бизнеса и академичните среди.

Персонализирани програми

Ако понастоящем сте наети и не искате да напускате работата си, но се стремите към по-висока позиция? Готови ли сте за цифровизация? Какво означават изкуственото разузнаване (AI) и роботиката за вашия бизнес? Чувствате ли нуждата от спешна външна и експертна помощ? Ако е така, 41 Север е правилният партньор.

41 North сътрудничи с водещи международни институции, за да внесе най-новата и съвременна среда за преподаване / обучение и се фокусира върху творческите стилове на лидерство; дигитализиране на бизнеса и смесени версии на развитието на управлението на работното място.

  • Истанбул вече е портата между Изтока

  • Нашите партньорски институции включват Гренобъл Екол де Мениджмънт (GEM-Франция) и Европейското училище по мениджмънт и технологии (ESMT-Берлин), като и двете имат редките и желани акредитации от трите крони от AACSB, EQUIS и AMBA. Центърът за творческо лидерство (CCL-Greensboro, Брюксел, Москва) завършва триото.

  • Програмите за ръководене на GEM в EMBA, ESMT Executive Education и CCL в Истанбул предлагат почти 50% по-ниски цени в сравнение с тези в Европа. Същата степен, същото съдържание, същата квалификация, много по-малко!

ЗА НАШЕТО МЕСТОПОЛОЖЕНИЕ

БИЗНЕС ОБЛАСТ НА ИСТАНБУЛ

Основана в Истанбул, в сърцето на търговията на два континента, 41 North Business School вдъхновява и помага на ръководителите да придобият необходимите умения, за да се превърнат в модерен лидер. 41 North Business School , работещо съвместно с водещите световни училища в областта на технологиите и иновациите и т.н. Намерете ни къде се среща Изток със Запада, по протежение на 41-та северна ширина.

Бизнес училище и институция за обучение на лидери в сърцето на бизнес района в Истанбул. Сградата на FERKO подпис е събрание на блажени дизайни.

41 North Business School в Истанбул - Левент е:

  • От европейската страна на Босфора
  • Заобиколен от централата на компанията
  • Модерни търговски центрове, ресторанти, галерии, концертни зали и центрове за представяне.

Нашият кампус е удобен за достигане чрез пътища за достъп и подземни пешеходци, предназначени да осигурят метробус, метро и пешеходни връзки. Освен това университетът увеличава производителността ви, като улеснява учебната ви среда с удобствата на място, като например места за зареждане на електрическите автомобили на паркинги, бизнес консиерж услуги, кафенета, ресторанти и оживени паркове за социални дейности.

ЗА ЛИДЕРСТВОТО

Вярваме, че лидерството е изкуство и наука, което включва не само рационален подход, но и емоционална връзка.

Опит в обучението

Проучвателните процеси и свързаните с тях технологии се промениха драстично през последните десет години. Вече не е достатъчно да се събират ръководители от време на време, те трябва да бъдат обучени да организират печеливши изпълнения в реално време и на работното място.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


41 North Business School

Гренобъл Екол де Мениджмънт (GEM) предлага задочно Executive MBA в Истанбул, Турция, в партньорство с 41 North Business School . ... [+]

Гренобъл Екол де Мениджмънт е трикратно акредитирано бизнес училище (AACSB, AMBA, EQUIS)

Ключови фактиДата: септември 2019 г.Език: английскиМестоположение: Истанбул; Берлин, Париж, Гренобъл полуостровПродължителност: 24 месеца, на непълно работно време / 4 дни на месец (четвъртък следобед, цял ден петък и събота плюс неделя сутрин) През последните 6 месеца на програмата студентът ще завърши Окончателния мениджмънт (FMP), но посещаемостта не е необходимо.Кредити: магистър (120 ECTS кредита)Цена: 25 000 евроЗащо да учим за EMBA в Истанбул?41 North Business School - център за учене в ИстанбулИстанбул е градът за бягство, няма визови неприятностиРазходите за обучение са с 50% по-ниски от съпоставими програми в ЕвропаПо-ниски разходи за настаняване от ЕвропаУниверситетът в Гренобъл... [-]
Турция Истанбул
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
19 - 24 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Address
Assembly Ferko Signature Büyükdere Cad. 175, Levent
34394 Истанбул, Истанбул, Турция