German Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Търсене на програми

Бизнес училището на немски език е първият уникален бизнес училище в Тунис прилагане немските стандарти за изпълнителен образование заедно със своя партньор Университет за приложни Management в Манхайм (Business School на HdWM). ЗОП осигурява със своя международен професионален екип устойчив, стратегическо обучение за бъдещи мениджъри в EMEA професионално управление.

ГБС мисия е да се развива, за да се насърчи и да се засили образователните потребности в разглеждане на културната среда, за да ги направи способни да работят в международния бизнес, при което на английски език е задължително в общуването. Следователно GBS цел е да оспори потенциала на лидери добавяне на значителна стойност, за по-нататъшното им кариера на английски език, в бизнеса и в научни изследвания.

За нас

Със своя международен екип от професионалисти, немски Business School гарантира устойчив, стратегически, професионално обучение за бъдещи мениджъри за управление. Нашата мисия е да развива, насърчава и укрепва своите знания и умения, необходими за работа в международна бизнес среда. В германския бизнес училище, можете да получите Executive MBA (Магистър по бизнес администрация) степен, получи Business или техническо сертифициране с нашите персонализирани програми за обучение и подобряване на вашите немски и английски език.

ОБП цели са:

  • да преследва високи постижения в научните изследвания, развитието на кариерата и работа в мрежа
  • да развиват водещи в различни сектори от национален и международен бизнес и обществени услуги

ГБС щандове за качеството на образованието и е винаги готов да се подобри.

Места

Тунис

German Business School

Address
UIT CAST, 48 Rue des Minéraux I Charguia 1 I
2035 Тунис, Тунис, Тунис
Телефон
(+216) 31 10 11 11