Europe de COM

Представление

Прочетете официалното описание

Com Management Europe Института за комуникация на Европейския училище за Тунис, се очертава като страхотен мрежа открита комуникация с престижните и силни партньорства.

Средства за комуникация, се увеличават и разнообразяват. Комуникация може да се ориентира към технологиите и иновациите: Така В Европа Com предлага на обща концепция за комуникация, като при жив отворено училище, с визия за бъдещето, които постоянно се подновява.

Бъдете креативни, иновативни знания, работата в екип и знания, за да се вземат решения, са умения, които са научили в училище открита комуникация и за бизнеса и институциите. Редовни обмен с професията емисии педагогика за обучение на комуникатори на утрешния ден и изразят своите знания с тези практики.

Благодарение на силните междукултурни умения и знания за високи постижения, възпитаници на Европейския Com се развиват на отговорни постове в Тунисв Европа и световен.

А качеството на околната среда

С модерен и приятен кампус, Европейският университет се намира в покрайнините на Картаген до самия бряг на езерото Тунис, в новата сфера на дейност на Khair-Eddin, в района на Сиди BouSaid, Salammbo и исторически обекти Картаген и на 15 минути от летище Тунис Картаген.

Кампусът на Европейския университет в Тунис включва класни стаи, оборудвани с видео проектори и интерактивни бели дъски, връзка с интернет през оптични влакна, конферентни зали, традиционна библиотека, голяма компютърна зала, кафене кибер, лазарета и студентски места вътре и извън сградата.

услуги:

  • Офис стажове и наставничество
  • Офис помощ за чуждестранни студенти
  • студенти Интранет
  • Виртуална библиотека
  • студентите и завършилите Club
  • спортен център партньор близкия университет

Обществен живот:
Клубът предлага на студентите възможност да се включат в студентския живот и в различни области: дома на чуждестранните студенти; конференции; международна среда; Junior бизнеса; обиколка на забележителностите; музика; фотография; спорт ...

Конференции и проекти:
За да се развива аналитичните и ръководството, училища в Тунис Европейския университетски редовно организира конференции и научни семинари. Предприемачески проекти също са организирани в рамките на Европейския университет в Тунис и в международен план в сътрудничество с европейски училища по партньори на университета.

А педагогика, която отговаря на нуждите на пазара на труда

Да бъдеш в съответствие с пазара на труда и да се създаде синергия между студенти и компании са първите мисии на COM Европа да се даде възможност на нашите студенти като общуване, да се адаптират, предвиждане и оценка на икономическите и социалните промени.

Участието на специалисти в нашата учебна програма

По време на своето обучение, чрез провеждане на семинари, обучения и работни срещи, нашите ученици се срещат на високо калибър специалисти, обмен с тях и да се изправят срещу тях теоретични знания за професионални практики.

Тези специалисти поканени нашето училище ще ги ограждат по време на техните стажове и набират в края на тяхното обучение.

В този дух, нашите ученици ще изгради през годините на обучение, професионална идентичност в съответствие с потребностите на пазара на труда.

Мобилност на студенти в чужбина и партньорства

Партньорства с големите европейски училища позволяват на нашите ученици да прекарат един семестър или една година в чужбина в престижен университет или известна фирма. Това ще им позволи да имат едно мултикултурно визия за специалността си площ, отваряне към света, като става запознат с друга култура и да се наслаждавате на международното утвърждаване.

мултикултурното

В европейски контекст COM Европа вече позволява на нашите ученици да работят в международна среда чрез: - Образователни програми, разработени в сътрудничество с нашите партньори в чужбина.

  • Програмите за обучение, които отговарят на нормите и стандартите на най-големите европейски училища.

Всяка година Европейският университет в Тунис приветства студенти от различни националности, което дава възможност на студентите да се развиват както в мултикултурен контекст.

Международна акредитация и на втора степен

С цел да се осигури международно признаване на дипломите Com Европа са одобрени от Министерството на висшето образование и научните изследвания в Тунис, но също така и акредитирана от Европейския съвет за акредитация на висшето образование училища (EABHES) ,

Европейският съвет за акредитация на висшето образование училища (EABHES) е орган за акредитация, който позволява изпълнението на Европейските препоръки за висше образование в резултат на Болонската декларация от 19 юни 1999 г. и отговаря на правилата и процедурите, дефинирани sonconseil на директорите

Места

Тунис

Address
Campus de l’ Université Européenne de Tunis
Zone d' activité Khaireddine, Les Berges du Lac III.

2015 Тунис, Тунис, Тунис