Thammasat Business School

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Thammasat Business School се намира в сърцето на Банкок Метрополис, известен като "Градът на ангелите". Банкок е бизнес и инвестиционен център в Югоизточна Азия. Градът предлага перфектна комбинация от тайландски традиции, култура и модерен начин на живот в ерата на технологиите. Посетителите от цял ​​свят са привлечени от цветния начин на живот на жителите на Банкок заедно с историческото наследство на града. Освен това, мрежите от знания от цял ​​свят са свързани чрез сложни информационни мрежи в този център на висшето образование на Тайланд. Хората от всички сфери на живота идват в Банкок, за да проучат и научат нещо ново.

Първоначалната цел на Факултета по търговия и счетоводство беше да предложи студентски програми в различни функционални области на бизнеса в Тайланд. Аспект на неговото наследство е, че университетът Thammasat е публичен университет, в който административната структура, политиките, процедурите и бюджетирането са по-скоро като държавна служба, отколкото международната висша образователна институция от 21-ви век.

Учене в енергийната атмосфера

Thammasat Business School предлага академични програми в университетите в Tha Prachan и Rangsit. Тези програми се провеждат в атмосфера, която стимулира активното учене. В кампуса на Tha Prachan студентите са близо до бизнеса, тъй като този университет се намира в сърцето на Банкок. Той е заобиколен от малки и големи предприятия. Rangsit кампус се намира в Северно предградие на Банкок. Кампусът е добре свързан с централен Банкок с удобен транспорт. Rangsit кампус е голямо съединение, заобиколено от природата. Вътре в сградата има общежития, спортни центрове и различни академични съоръжения, които също се намират в близост до Азиатския технологичен институт (АИТ) и Тайландския научен парк. Заедно тези три организации формират висококачествен образователен клъстер с отлична образователна атмосфера.

VISION

"Лидер в иновативното образование в бизнеса и счетоводството"

МИСИЯ

Разработване на управленска компетентност и Thammasat Spirit за лидери, мениджъри и предприемачи.

СТОЙНОСТИ

Университетът Thammasat започна като Народен университет със силен ангажимент към демокрацията. Това са останалите акции на Thammasat Business School (TBS). Училището набляга на доброто управление, социалната отговорност и етичното поведение. TBS се ангажира с иновативни програми, които са добавена стойност, устойчиво и имат положително бизнес и социално въздействие. Завършилите ТБС са признати за тяхната независимост, креативност и ангажираност към отговорно управление.

EFMD EQUIS и AACSB АКРЕДИТИРАНИ

EQUIS търси баланс между високото академично качество и професионалното значение, осигурено от тясното взаимодействие с корпоративния свят. Силният интерфейс със света на бизнеса следователно е толкова изискване, колкото и силен научен потенциал. EQUIS придава особено значение на създаването на ефективна учебна среда, която благоприятства развитието на управленските и предприемачески умения на студентите и насърчава чувството им за глобална отговорност. Той също така търси иновации във всяко отношение, включително проектиране на програми и педагогика.
Институциите, които са акредитирани от EQUIS, трябва да демонстрират не само високо общо качество във всички измерения на своята дейност, но и висока степен на интернационализация. С компании, набиращи в цял свят, със студенти, които избират да получат образование извън родните си страни, а училищата изграждат съюзи през граници и континенти, има нарастваща необходимост те да могат да идентифицират институциите в други държави, които предоставят висококачествени образование в международното управление.

AACSB International - Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) свързва обучаващите, студентите и бизнеса, за да постигне обща цел: да създаде следващото поколение велики лидери.

Синоним на най-високите стандарти за високи постижения от 1916 г. насам, AACSB предоставя услуги за осигуряване на качеството, разузнаване в бизнеса и услуги за професионално развитие на над 1600 организации-членки и повече от 800 акредитирани бизнес училища в целия свят.

Когато образователни, професионални и бизнес организации станат членове на AACSB Business Education Alliance, те са част от едно движение, обединено за подобряване на качеството на бизнес обучението по света. AACSB свързва, споделя и вдъхновява иновациите и качеството в мрежата на членовете, както и в бизнеса. Колективната сила на организацията се основава на различни гледни точки, глобален начин на мислене и ангажимент да се направи разлика.

Места

Банкок

Tha Prachan Campus

Address
Thammasat Business School, THAMMASAT UNIVERSITY
2 Prachan Road, Pranakorn

10200 Банкок, Тайланд

Рангсит

Rangsit Campus

Address
Thammasat Business School THAMMASAT UNIVERSITY (Rangsit Campus)
99 Moo 18 Paholyothin Road, Klong Luang

12121 Рангсит, Pathum Thani, Тайланд

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Акредитации

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited