Прочетете официалното описание

Азиатският технологичен институт (АИТ) е водещ международен институт за висше образование в Тайланд, който насърчава технологичните промени и устойчивото развитие в азиатско-тихоокеанския регион чрез висшето образование, научните изследвания и аутсорсинга. Основана в Банкок през 1959 г., AIT като университет е превърнал във водещ регионален следдипломна институция и активно работи с партньори от публичния и частния сектор в региона и с някои от най-добрите университети в света.

Признат за своя многонационален, мултикултурна етос, Институтът работи като самостоятелна международна общност в своята кампус намира на 40 км (25 мили) на север от Банкок, Тайланд.

AIT мисия:

"Да се ​​развие високо квалифицирани и отдадени професионалисти, които играят главните роли в устойчивото развитие на региона и неговото интегриране в световната икономика."

НЯКОИ Основни факти и цифри

- 1700+ ученици от 60+ държави / територии
- 19800+ възпитаници от 90+ държави / територии
- 29000+ краткосрочни стажанти от 70+ държави / територии
- 75 международно нает факултет от 20 + държави
- 101 помощен / посечителен факултет
- 500+ изследователски и помощен персонал от 30+ държави
- Приблизително 450 спонсорирани изследователски проекта на стойност 1,6 милиарда тайландски бата (THB)
- 300+ партньори
- 33 членове на управителния съвет от 19 държави
- 3 училища
- Предлагани 1000 курса
- 24 научноизследователски и информационни центрове
- Оперативен оборот: 1.2 милиарда тайбаут (THB)

AIT Оферти
- магистърски степени: MBA, MEng, MSc
- Изпълнителни магистърски програми
- Докторантски степени: DEng, DTechSc, PhD
- Дипломи и сертификационни програми
- Интензивен английски език и академична преходна програма
- Курсове за непрекъснато обучение без професионални квалификации за практикуващи специалисти

Училището по мениджмънт на AIT (SOM) е създадено през октомври 1987 г., за да посрещне нарастващите потребности в Азия за образование за висше образование. В съответствие с мисията AIT е, обективна SOM е да направи разлика в качеството на образованието и практики за управление в региона на Азия и Тихия океан, водещи до устойчиво развитие, технологично лидерство, предприемачески дух, създаване на богатство и гордост. SOM вярва в развитието на корпоративните лидери не само за настоящето, но и за в бъдеще, за да се справи с предизвикателствата, породени от драматичните социални, икономически, политически и технологични промени в Азия. Програмите на SOM предлагат уникална конкурентно предимство на мениджъри и бъдещи лидери в региона.

Нашата мисия е да развива социално отговорни и далновидни лидери, които могат да направляват устойчив растеж на бизнеса за просперитета на Азия и отвъд.

Нашата визия е да стане водещ създател и разпространителя на азиатската знания за управление, практики и ценности.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Asian Institute of Technology - School of Management

Учебната програма MBA е цялостна програма, предназначена да осигури концептуални, аналитични и лични умения, за да помогне в подготовката на участниците да бъдат ефективн ... [+]

Преглед

АИТ Училище по мениджмънт, предлагаща най-високото класиране в Тайланд. Учебната програма на MBA е всеобхватна програма, предназначена да предостави концептуални, аналитични и лични умения, за да помогне на участниците да бъдат ефективни мениджъри в международна бизнес среда. Той е интердисциплинарен, съчетаващ елементи от инженерната, икономическата, социалната психология и управленските области.... [-]

Тайланд Рангсит
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
22 месеца
Кампус
Научете повече на английски