Прочетете официалното описание

Добре дошли в Shih Chien университет Колеж по мениджмънт"Колежа по мениджмънт за бизнес". USC все повече се утвърждава като един от пионерите на училищата в Тайван с английски научи програма (ETP). Ние предлагаме International Business в университетско и следдипломно градуса при отлична международен стандарт за разработване и преподаване, които са от съществено значение за бъдещите ви нужди за кариера. Ако търсите по-предизвикателни и възнаграждаване образователен опит, това е мястото за вас.

USC колеж по мениджмънт осигурява Английски научи програма (ETP) в международен бизнес че е строго академичен и практически приложимо. Нашите училищни тесни връзки с национални и международни бизнеса от всякакъв мащаб и във всички сектори.

В Колеж по мениджмънт, USC учениците се насърчават и обучени да бъдат предприемчиви и иновативни, предоставяне на възможности за участие с реалния свят на бизнес проблеми, както в нашите програми и в нашите професионални стажове за обучение. Shih Chien университет се намира в Тайпе, в която най-динамичните регионалните икономики, ние широко използват гост-лектори от бизнеса и индустрията. избирайки USC колеж по мениджмънт можете да бъдете сигурни, че ще завършат с квалификация, необходима за отваряне на вратата към една вълнуваща и удовлетворяваща кариера.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Shih Chien University

USC Колеж по бизнес е предложил успешен английски научи програма (ETP) в International Business от 2009 г. насам. Като иновативна училище ние се гордеем с лице в лице пре ... [+]

USC Колеж по бизнес е предложил успешен английски научи програма (ETP) в International Business от 2009 г. насам. Като иновативна училище ние се гордеем с лице в лице преподаване с онлайн технологии, осигуряващи на нашите ученици да останат в центъра на пионерски бизнес образование. Нашите знания, основани на лекции и сесии умения не само ще ви научи на съответния бизнес знания, но ще ви снабди с по-широки умения, необходими за вашите академични проучвания и бъдещи кариери.... [-]

Тайван Тайпе
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски