Прочетете официалното описание

ЗА НАС

Колеж по финансово управление Е финансиран през 2015 г. от CTBC Financial Holding Company, една от най-големите частни банки в Тайван, и се концентрираме в областта на банковото дело, финансите и управлението. С участието на CTBC Financial Holding като наш индустриален партньор Колежът е напълно абонат на практическия подход за обучение и преподаване, като интегрира знания и концепции в практически опит с преподаватели от банковия и финансовия сектор.

Ние сме бутик бизнес училище се намира в Тайнан, исторически южен град Тайван. С подкрепата на банковия сектор нашите студенти се предлагат с възможност за учене в дома или в чужбина на банката и други първокласни бизнес училища в света.

Академични програми

Катедрата по банково дело и финанси подчертава практическите приложения и интердисциплинарната интеграция с цел да се култивират студентите в бъдещите стълбове на практикуващите финанси. Катедрата по бизнес администрация се стреми да развива професионалисти в областта на бизнес администрацията, като развива самостоятелното мислене, професионализма и иновациите на студентите и способностите им да се справят с международните и външните работи.

Висшето училище по финансово управление се фокусира върху изследователски методи, практически и професионални умения и способност за анализ на случаите за подпомагане на международни мениджърски професионалисти в областта на финансите.

Програма за морско обучение

Работейки с различни висши училища в света, Колежа предлага спонсорство на квалифицирани студенти, които да учат в чужбина, за да увеличат максимално ефективността на обучението, както и да научат различни култури и банкова индустрия в други страни.

Стипендии и грантове

Присъединете се към Програмата за обмен на езици и култура и говорете вашите роднини, за да се сприятелите с тайвански студенти. Чрез взаимодействието с местните студенти ще осигурим освобождаване от обучение, безплатно общежитие в общежитието и храна за всеки семестър.

Международен студентски Услуги

Уроци по мандарина

Вярваме, че изучаването на нов чужд език е от съществено значение за подобряване на изучаването в чужбина, така че предлагаме безплатни уроци по мандарина на всички чуждестранни студенти.

Общежитие в кампуса

Наскоро обзаведената студентска общежитие предлага достъп до интернет, климатик и индивидуална баня във всяка стая. Има и обществени перални съоръжения и социални салони за студентите да използват.

Кариерно консултиране

CTBC има за цел да култивира международни финансови експерти за CTBC Financial Holding Company и нейните 106 международни търговски обекта в САЩ, Япония, Индонезия, Филипините, Хонг Конг и други страни. Финансовите кариерни консултации и интервюта се предлагат на международни студенти, за да развият кариерата си и вдъхновение.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

CTBC Financial Management College

Нашата учебна програма се фокусира върху изследователски методи, практически и професионални умения и способност за анализ на случаи. Подобно на нашите програми, студенти ... [+]

Завършилата програма "Финансово управление" предлага две песни: (А) финансова администрация и (Б) финансови закони.

Нашата учебна програма се фокусира върху изследователски методи, практически и професионални умения и способност за анализ на случаи. Подобно на нашите програми, студентите по двете направления в рамките на нашата програма ще бъдат подготвени да участват в обучителни сесии, дадени на водещи кандидати за предприятия и да плащат полеви посещения в различни корпоративни. В допълнение към предлагането на курсове, преподавани от членове на факултета от световна класа в нашата програма, ние също си сътрудничихме с международно признати училища за професионални курсове. Високото качество на изследователските ресурси, натрупани през годините, и околната среда в университета също ни помогнаха да наемем международни таланти и да подпомогнем международните мениджърски професионалисти в областта на финансите на Тайван.... [-]

Тайван Тайнан
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски