Прочетете официалното описание

Университетът в Манчестър е рано възприемал транснационалното образование и сега има 25-годишен опит в тази област. През годините създадохме силни глобални партньорства с корпоративни и висши образователни партньори и създадохме 6 глобални центъра на 4 континента: Манчестър, Дубай, Хонконг, Сао Пауло, Шанхай и Сингапур.

Нашата традиция за успех в ученето и изследванията се простира в продължение на 180 години, обхващайки раждането на съвременния компютър, разцепването на атома и основополагащите принципи на съвременната икономика. Много повече иновации, променящи се в света, имат своите корени тук, в Манчестърския университет. Оценена на 2-ро място във Великобритания по отношение на „научноизследователската сила“ в Рамката за научноизследователско постижение през 2014 г., ние се радваме на глобална репутация на нашите пионерски изследвания, което подобрява нашия подход, основан на проблема с бакалавърското обучение.

Сингапур, Център на Югоизточна Азия

Столично дъщерно дружество на Университета в Манчестър, Центърът за Югоизточна Азия е установил присъствието си от 1992 г. и управлява гъвкава Global MBA за професионалисти с различен опит. Сега той поддържа близо 300 студенти и е завършил над 1000 студенти в Югоизточна Азия и Океания.

Нашите международни учени пътуват по света в 6-те глобални центъра. Много от нашите преподаватели са оборудвани със знания за индустрията и широки връзки с публичните, частните, включително организации от трети сектор по целия свят. Те водят дебата, влияят на мнението и политиката и стимулират промените.

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Регистрационен номер на CPE: 201022477R
Период: 28 септември 2016 г. до 27 септември 2020 г.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Global MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Вдигнете стремежа си към тази международна програма за магистърска степен по програма MBA, която се фокусира върху вас като лидер от самото начало. От предприемачеството ... [+]

Вдигнете стремежа си към тази международна програма за магистърска степен по програма MBA, която се фокусира върху вас като лидер от самото начало. От предприемачеството до международните финанси ще се възползвате от най-новото мислене и усъвършенствате уменията, които ще ви отличават в съвременния конкурентен пазар.

С прием през януари и юли тази международна MBA степен от световна класа включва 18 месеца преподаване, шестмесечен проект и възможности за лично и професионално развитие.... [-]

Сингапур Singapore
Януари 2020
Английски
Задочно обучение
18 - 60 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

Manchester Worldwide Institute of Higher Education (South East Asia)

Келли Манчестър Глобален MBA предлага двойния опит на британските и американски бизнес училища и съчетава най-доброто онлайн обучение по MBA в света с потапяне, лице в ли ... [+]

Келли Манчестър Глобален MBA предлага двойния опит на британските и американски бизнес училища и съчетава най-доброто онлайн обучение по MBA в света с потапяне, лице в лице обучение в избор от 8 глобални местоположения.

В допълнение към онлайн обучението, този гъвкав MBA включва 18 дни преподаване, разпределени в три домашни семинара (плюс незадължителен петдневен семинар във Вашингтон) общо.... [-]

Сингапур Singapore
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
24 - 60 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Manchester Business School Pte Ltd
Address
55 Market Street, #05-01
048941 Singapore, Сингапур
Уебсайт
Телефон
+65 6538 4470