Прочетете официалното описание

Отидете по-нататък с LSBF в Сингапур

В Лондонското училище по бизнес и финанси (LSBF) в Сингапур, ние измерваме успеха от влиянието, което имат нашите студенти, преподаватели и възпитаници в региона.

Класира се като най-доброто частно училище по счетоводство и най-доброто частно училище по хотелиерство

Защо да изберете London School of Business

Ние култивираме етос, в който можете да учите, да растете и да успеете. Ще споделяте идеи и опит с хора от цял свят, докато оформяте бъдещия си успех. Открийте защо следващото поколение бизнес лидери избират LSBF.

Повече начини за изучаване, повече начини за растеж

Имаме кампуси в Лондон и Сингапур, които се поддържат от нашата печеливша онлайн платформа за обучение.

Нашите програми за следдипломна квалификация се доставят онлайн, а нашите програми за обучение по изпълнителски програми се доставят в Лондонския университет LSBF, само на няколко минути пеша от Holborn. Нашите ACCA курсове се провеждат както онлайн, така и в нашия университет в Лондон.

Разнообразието като стандарт

С ученици от много страни, които учат с нас, нашите кампуси, курсове и класни стаи също предлагат наистина глобален, разнообразен и обогатяващ опит. LSBF е идеалното място да придобиете истински международен опит, подготвяйки ви за днешния глобален пазар.

Нашата корпоративна мрежа

Поддържането на нашите курсове в съответствие с изискванията на водещите организации е постоянна практика, а не възможност. Създадохме силни връзки с успешни фирми във Великобритания и извън нея.

Събирането на всичко заедно

Чрез нашите опитни преподаватели, корпоративни партньори и глобален обхват, ние ще ви подготвим за лидерство, високи постижения и успех в света на бизнеса.

превъзходство

От първия ден фокусът ни е върху отличните постижения. Нашите усилия за предоставяне на най-доброто учене, първокласно образование и изключителна подкрепа за кариерата са това, което прави LSBF уникална институция.

Сингапурски кампус

Сингапур е уникална смесица от културно разнообразие и растеж на бизнеса. Проучете се в един от най-съвременните кампуси и се запознайте с този голям международен търговски център.

Далеч от класната стая, можете да балансирате пълен академичен опит с живи социални дейности. Нашите кампуси предлагат лесен достъп до изтънчения нощен живот и изключителната природа на Сингапур.

Кампус

LSBF в Сингапур се намира на 3 Anson Road (Springleaf Tower) и 143 Cecil Street (GB Building), само на няколко минути от станция Tanjong Pagar MRT.

Заедно с нашите най-съвременни учебни области, ще се възползвате от специални социални съоръжения и най-новите технологии за обучение, за да подобрите своя опит.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

LSBF Singapore

Конкордия Университет Чикаго MBA ви предлага напреднали степен, необходима за преместване на вашата кариера напред или смяна на кариерата. Вие ще придобиете управленски и ... [+]

CUC MBA

Конкордия Университет Чикаго MBA ви предлага напреднали степен, необходима за преместване на вашата кариера напред или смяна на кариерата. Вие ще придобиете управленски и аналитични умения, необходими за да бъдете уверен лидер в днешната променяща се глобална бизнес среда.

Изисквания за курса

Минимално изискване за академично записване:

Бакалавърска степен от признат университет.... [-]
Сингапур Singapore
May 2019
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 24 
Campus
Научете повече на английски
Location address
3 Anson Road, Springleaf Tower, #06-01
Singapore, 079909 SG