Прочетете официалното описание

Академия за висше образование "Аалто"

Aalto Executive Education Academy (Aalto EE) предлага висококачествени услуги за развитие на изпълнителната власт, като се опира на многото силни страни на широката международна мрежа и компетенциите на университета Аалто, Финландия. Мисията на Aalto EE е да изгради по-добър свят чрез по-добро лидерство и да обучи ново поколение лидери. Силните страни на организацията се крият в глобалния оперативен модел и разнообразно предлагане.

Aalto EE има две крепости: офисът ни в Хелзинки координира дейността ни в Европа, а азиатско-тихоокеанските операции са водени от Сингапур. В допълнение към Финландия и Сингапур предлагаме образователни програми в Китай, Индонезия, Иран, Полша, Русия, Южна Корея, Швеция, Тайван, Виетнам и балтийските страни. Всички персонализирани решения за разработка могат да бъдат доставени в световен мащаб.

Акредитации и мрежи

Aalto EE е международно признато и акредитирано висше училище за обучение и лидерство. Като част от университета в Аалто, той държи всичките три най-уважавани акредитации за бизнес университети: AACSB, AMBAandEQUIS, предоставени на едва 0,5% от световните бизнес училища.

Друга сила на Aalto EE е неговата разнообразна международна мрежа, чрез която се актуализира на най-новите международни познания и тенденции: UNICON (Европейски университетски консорциум за изпълнително образование), EFMD (Европейска фондация за развитие на мениджмънта) и PIM Международно управление). Aalto University School of Business е член на CEMS - мрежа, обединена от водещите европейски университети и големи компании.

Класации от финансовите времена

Aalto EE се нарежда на 41-то място по класация на Financial Times Executive Education и следователно е в рамките на един от най-големите доставчици на образователни услуги в света. Класацията "Файненшъл таймс" включва само топ 50 изпълнители на изпълнителната власт. В световен мащаб програмите за висше образование и програми за МВА се предлагат от около 4 000 института.

През 2012 г. за втори пореден път Financial Times класира Aalto Executive MBA Program най-добре в скандинавските страни. FT оценява ежегодно 100-те водещи глобални изпълнителни програми по MBA. Общо около 3 000 EMBA програми се предлагат по целия свят.

Откъде идваме

Университетът Аалто е силно ориентиран към бъдещето, като в същото време се опира на комбинираната 300-годишна история на три високо оценени университета: Хелзинкското училище по икономика, Хелзинкския технологичен университет и Университета по изкуствата

Aalto EE предлага разнообразни програми за индивидуално, групово и организационно развитие: Изпълнителен DBA, Изпълнителен MBA и програми за магистърски програми за почасова работа, по-кратки изпълнителни програми, както и персонализирани решения за фирми.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto Executive MBA (известен преди като Хелзинки училище по икономика EMBA) е една от водещите програми Executive MBA в световен мащаб. Той държи "Тройна корона" на акре ... [+]

Aalto Executive MBA в Сингапур

Пътешествие на Leadership Transformation

Тази програма е регистрирано с CPE

Aalto Executive MBA (известен преди като Хелзинки училище по икономика EMBA) е една от водещите програми Executive MBA в световен мащаб. Той държи "Тройна корона" на акредитации - трите най-уважаваните университети акредитациите, издадени до само 0.5% от световните бизнес училища: AACSB, AMBA и Equis - и се класира сред първите 100 програми в света от Файненшъл Таймс.... [-]

Сингапур Singapore
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
18 - 20 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Aalto Executive Education Academy Singapore

Aalto University Executive MBA програма в Тайпе е двуезична програма EMBA, научени от международни и местни Тайван факултет. Нашата програма се провежда в Тайпе от 2003 г ... [+]

Aalto Executive MBA предлага в Тайван - Вярно International Постоянния и Quality

Изобретени Стратегии, Novel Leadership

Aalto University Executive MBA програма в Тайпе е двуезична програма EMBA, научени от международни и местни Тайван факултет. Нашата програма се провежда в Тайпе от 2003 г. (по-рано известен като Хелзинки училище по икономика Executive MBA) и е за лица със значителен професионален опит.

По-широк избор чрез глобално портфолио... [-]

Сингапур Singapore
Август 2019
Английски,Китайски
Редовно обучение
18 - 20 месеца
Кампус
Научете повече на английски