Прочетете официалното описание

За нас

Университетът Маркони е университет от световна класа, ангажиран със значими международни изследвания и иновации. Университетът надхвърля традиционната академична среда на обучение, насърчавайки използването на иновативни методики за обучение чрез обединяване на модерни технологични решения с традиционни дейности като лекции, работни срещи и семинари.

Изследванията на Маркони се простират от икономика и изкуства до приложни науки и технологии, в съответствие с обществените промени и напредъка. Нашият подход се основава на развитието на интердисциплинарни знания, умения и компетенции, с особен акцент върху глобалната перспектива. Ангажиментът за високи постижения и качество вдъхновява нашите програми, които имат за цел да подготвят учениците да се изправят пред глобалните промени и да прилагат успешно своите академични знания в реални ситуации.

Университетът се стреми да приведе своите ценности и мисия, за да посрещне нуждите на международни и местни студенти, като им предлага различни възможности за обучение в бакалавърското и следдипломно ниво, гъвкаво планиране, непрекъснато записване, онлайн класове, виртуални лаборатории и симулации.

В момента нашата разнообразна общност има над 16 000 студенти, записани в програми за следдипломна квалификация, 300 преподаватели и академичен екип от повече от 200 експерти. Добре оборудваните лаборатории подкрепят нашите изследователски дейности, като Marconi Studios, нашия производствен офис за Cinematic Arts и Digital Media, където студентите могат да приложат своите знания и да придобият практически опит.

Мисия

Мисията на Маркони е да предоставя иновативни и достъпни висококачествени образователни програми и възможности за обучение както на местни, така и на чуждестранни студенти, като използва най-новите технологии и отговаря на нуждите на учениците в преследването на академичен, личен и професионален интегритет.

Когато сте завършили висше образование в Университета Маркони, не само ще имате достъп до най-новите технологии за онлайн обучение, но и до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа.

Нашите активни партньорства с местни, национални и международни институции допринасят за устойчива обща цел за поставяне и напредване на учениците в работната сила.

Цели

  • Да се предлагат висококачествени професионални образователни програми.
  • Изграждане на общност и обогатяване на живота на учениците чрез насърчаване на образователния и професионалния растеж
  • Да насърчи ученето, ориентирано към студентите, на всички нива, подкрепено от технологични ресурси и водено от квалифицирани преподаватели и персонал
  • Да осигури изключителен образователен опит чрез академични и административни услуги за подкрепа
  • Да насърчава интердисциплинарни изследвания и иновации
  • Да насърчава сътрудничеството и взаимодействието между другите институции със същите цели

Нашият образователен модел

Академичният опит на Marconi се основава на богата европейска образователна традиция и осигурява добавената стойност на научните изследвания и иновациите в областта на технологиите за обучение.

Образователният модел на Marconi се състои от онлайн и смесен формат, който съчетава лични и интерактивни дейности и насърчава взаимодействието между студентите и преподавателите и по-ефективно използване на институционалните ресурси.

Избирайки смесената опция, можете да посещавате семинари и уроци лице в лице в един от университетските клонове, за да обогатите онлайн опита си.

Записани в университета Маркони, чуждестранните студенти имат възможност да участват в международна общност, да се излагат на различни култури и да получат високо оценена европейска степен, без да се налага да напускат собствената си страна.

Когато избирате онлайн степен с Университета Маркони, получавате директен достъп до университетско стандартно обучение, съоръжения и подкрепа. Нашият преподавателски състав е пряко отговорен за създаването и проектирането на нашите собствени онлайн курсове, като се възползват от най-новите технологични решения, за да ви гарантира висококачествено и ангажиращо проучване.

Нашите най-нови открития в дизайна на инструкциите и цифровите технологии доведоха до създаването на платформата Marconi Virtual C @ mpus SIM (интегрирана мултимодална система), която се ползва от интегрирането на следните инструменти:

technologies

В рамките на тази учебна среда, мултимедийни и интерактивни образователни материали (аудио / видео-уроци, виртуални лаборатории, симулации, казуси, тестове), дават на студентите възможност да персонализират собствения си опит.

Национални акредитации

Италия: Първият онлайн университет, акредитиран в Италия от италианското министерство на образованието

Гърция: Акредитирана от гръцкото министерство на образованието да предложи бакалавърска степен по съвременни езици и литература, психология и образователни науки и магистърска степен по образователно лидерство, управление и нововъзникващи технологии.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MBA

Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната MBA степен от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си и да се превърнете в бизнес лидер. Студентите с бизнес степен и не-бизне ... [+]

Магистър по бизнес администрация (MBA)

MBA програмата на университета Маркони не е просто бизнес програма, а мотивиращ и променящ живота опит, който ще ви накара да преосмислите и преоцените как работи бизнесът и да ви направи способни да се конкурирате, като изучавате най-добрите бизнес стратегии.

Акценти на програмата МВАПродължителност - 10 -12 месецаСтруктура на МВА - 8 Методология за изследване на курсовете Финален проектКласове - Уикенд класове лице в лице с 18 - 20 часа за контакт във всички локации (Кликнете върху връзката: Записани класове в YouTube )Преподаватели от Европа Великобритания и САЩ (Моля, посетете линка: Преглед на профила на факултета )Dual Certificate - Диплома за следдипломна квалификация от Великобритания, магистърска степен от Guglielmo Marconi University , ИталияАкредитация - Министерство на образованието в Италия. Също така попада в обхвата на одобрените от ENIC NARIC университети и е признат в цял свят.Възможни - Да посещават часовете във всички места, включително в Рим, ИталияОценяване - курсове за възлаганеПлащане - Платете като отидете - Гъвкави месечни вноскиДипломиране - Възможност за посещение в Рим, ИталияLMS - пълен достъп до системата за управление на обучението Достъп до онлайн библиотеката на ProQuestПредлагани специализации - Маркетинг HR Управление на проекти Управление на веригата за доставки Управление на здравеопазването Предприемачество Финанси... [-]
Саудитска Арабия Ал Хобар Рияд Джеда Египет Кайро Катар Доха Кувейт Кувейт Сити Йордания Аман Бахрейн Манама  + 10 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната магистърска степен по маркетинг от Marconi University, за да ускорите кариерата си в маркетинга. ... [+]

Магистър по бизнес администрация (MBA по маркетинг)

Програмата за магистърска степен по маркетинг ще ви даде познания за процеса на развитие на маркетинга, включително формулиране на стратегия, прозрения за потребителите

Магистърска степен по бизнес администрация в маркетинговата програмаПродължителност - 10 -12 месецаMBA в структурата на маркетинга - 8 курса 2 Маркетингови курсове Специализирани изследователски методи Методология Окончателен проектКласове - Уикенд класове лице в лице с 18 - 20 часа за контакт във всички локации (Кликнете върху връзката: Записани класове в YouTube )Преподаватели от Европа Великобритания и САЩ (Моля, посетете линка: Преглед на профила на факултета )Dual Certificate - Диплома за следдипломно обучение по стратегически мениджмънт и лидерство от Великобритания магистърска степен по маркетинг от Guglielmo Marconi University , ИталияАкредитация - Министерство на образованието в Италия. Също така попада в обхвата на одобрените от ENIC NARIC университети и е признат в цял свят.Възможни - Да посещават часовете във всички места, включително Рим, Италия.Оценяване - курсове за възлаганеПлащане - Платете като отидете - Гъвкави месечни вноскиДипломиране - Възможност за посещение в Рим, ИталияLMS - пълен достъп до системата за управление на обучението Достъп до онлайн библиотеката на ProQuest... [-]
Саудитска Арабия Ал Хобар Рияд Джеда Египет Кайро Катар Доха Кувейт Кувейт Сити Йордания Аман Бахрейн Манама  + 10 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Guglielmo Marconi University

Спечелете международно призната магистърска степен по мениджмънт в здравеопазването от Университета в Маркони, за да ускорите кариерата си в HealthCare и да се развиете к ... [+]

Магистър по бизнес администрация (MBA в HealthCare Management)

Програмата за магистърска степен по мениджмънт в здравеопазването се фокусира върху необходимостта мениджърите в здравеопазването да бъдат непрекъснати обучаващи се, критични мислители и етични практици, като признават мултиконструктирания характер на човешките, социалните и организационните реалности и сложните взаимоотношения между системата на здравните институции и нуждите на общността.... [-]

Саудитска Арабия Ал Хобар Рияд Джеда Египет Кайро Катар Доха Кувейт Кувейт Сити Йордания Аман Бахрейн Манама  + 10 Още
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
10 - 12 месеца
Кампус
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Our faculties

Guglielmo Marconi University

Address
Ал Хобар, Източна провинция, Саудитска Арабия
Address
Рияд, Провинция Рияд, Саудитска Арабия
Address
Джеда, Провинция Мека, Саудитска Арабия
Address
Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет
Address
Доха, Доха, Катар
Address
Кувейт Сити, Управител на Ал Асимах, Кувейт
Address
Аман, Губернаторство в Аман, Йордания
Address
Манама, Столично управление, Бахрейн