Прочетете официалното описание

За училището

MSM е основана в Холандия, неговите корени, датиращи от 1952 г. и е предоставянето му програма EMBA в Румъния от 2010 г. насам. Маастрихт Училище по мениджмънт, която празнува своята 60-годишнина през 2012 г., има своите корени в Института за управление на науката в Техническия университет в Делфт, датираща от 1952. През 1989 г. училището се премества в историческия град Маастрихт и през 1993 г. името му е сменено на Маастрихтския Училището по мениджмънт. Като ключов играч в областта на глобалното образование, MSM е един от малкото училища за управление, които систематично съчетаване на образование, техническа помощ и изследвания в своите професионални услуги. С повече от 2000 студенти годишно, завършващи в повече от 20 страни, MSM е най-големият и най-Международното висше бизнес училище в Холандия. MSM предлага своята Outreach MBA, в целия свят като си партнира с уважавани образователни институции във всяка местния пазар. Maastricht School на управление на Румъния е създаден от някои от Romania`s най-уважаваните образователни лидери от последното десетилетие: Дора Surugiu, Adrian Stanciu и Оливър Олсън.

Като един от основните образователни институции на глобални, ние имаме повече от 2000 студенти, завършващи всяка година в повече от 20 страни. Разнообразието на нашите програми за подпомагане е от значение за международната оглед MSM по бизнес / изследвания - програмата е достъпно на три континента (Европа, Азия и Африка). MSM е, по този начин, най-голямата и най-международен бизнес училището активно в Румъния.

Мисия на Maastricht School на управление на Румъния:

Ние признаваме, във всеки студент вътрешната искра, ние след това предоставя знания и подсилват характер, като приведе студентите заедно с преподаватели и връстници, които споделят нашите ценности, така че в края на завършилите станали агентите промени нашите обекти и се нуждаят от общността.

Стойности:

Това училище обединява хора, които споделят едни и същи ценности: честност, откритост към самостоятелно отрази, постоянната нужда да се самостоятелно разработва, уважение към обществото, проактивна оптимизъм, и смелостта да оспори статуквото.

Ние ще създадем Промяна Agents чрез осигуряване на магистърска степен по бизнес администрация (MBA), който се основава на следните резултати от обучението: мета-Резултати от обучението

Холистична оценка (HA) Лична отговорност (PR) Лидерство Attitude (LA) Системи и стратегическо мислене (SST) Работа в екип и сътрудничество (TWC)

Резултати Съдържание на учебната дисциплина

Business Management (B) Развитие на пазара (М) Хората развитие (P) Бизнес стратегия (S) Вземане на решения в развиващите се пазари (E)

Определяне на Промяна Agent

Нашият успех в създаването на агенти на промяната ще се определя чрез измерване на нашите студенти и възпитаници срещу следните качества:

Автономна (PR, LA) Предизвикателства за запазване на статуквото (LA, HA) Наличието на промяна на поведението (PR, LA, P) Способност за анализиране на околната среда (HA, SST, E) В състояние да разберат Различията в различни ситуации (SST, B) Отношение към истината (HA, SST) Имаме визия (HA, SST, LA, S, M) Relentless преследване на целите в лицето на отдела (S, LA, E) Кураж да действаме (PR, LA) Ангажира Други (TWC, P, LA)

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

EMBA

Maastricht School of Management Romania

На 2-годишно, на непълно работно време MSM Румъния EMBA програмата предвижда състоянието на най-съвременните следдипломно обучение по бизнес администрация за професионали ... [+]

Изпълнителна програма MBA На 2-годишно, на непълно работно време MSM Румъния EMBA програмата предвижда състоянието на най-съвременните следдипломно обучение по бизнес администрация за професионалисти средата за кариера с цел да допринесе за тяхното знание и практика на управление и да ги обучават да доведе в динамична глобалната бизнес среда.

The EMBA се предлага съвместно от MSM и Асоциацията на MSM Букурещ във формат един уикенд. Програмата е улеснено от преподаватели и служители, които са преминали успешно управлява и преподава в признати бизнес училища по целия свят по време на предишното десетилетие. Степента възложена успешните участници ще се извършва само от MSM.... [-]

Румъния Bucharest
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски