Прочетете официалното описание

Обща информация за факултета

Букурещ Business School е създадена през 2014 г. като следдипломна бизнес факултет на Букурещ академия на ИКОНОМИЧЕСКИ изследвания и има две основни програми MBA: Румънският канадски MBA и Румънско-френски MBA (Бивш неза). BBS е отговорен за Изпълнителните образователни проекти, Мини МВА и предприемачески програми за развитие на ASE Букурещ. с повече от 20 години международен опит Бизнес администрация нашия факултет е един от най-големите играчи на пазара на румънския MBA с 4,000+ завършили в големи компании, За своята изключителна международна impactc и участието на Букурещ Business School е удостоен с наградата "3 Златните палми" от EDuniversal през 2014 г.. Нашият факултет има дълготраен и ползотворно сътрудничество с uOttawa (Телфер School на управление) и CNAM Париж.

Румънските учители бяха обучени в тези престижни чуждестранни университети и непрекъснато се подобряват своите методи на преподаване, предлагащ студенти образователни услуги на най-високите академични стандарти.

Тъй като и двете на нашите MBA програми, румънската-канадски и румънско-френски (бивш неза) са разработени с помощта на нашите международни партньори, те постоянно се актуализира, за да спазват стандартите и специфичността на канадски и френски програми.

Международният учебните програми, строг подбор професор и оценката, неотдавна биография и съвременни методи на преподаване са ключовите елементи на нашите двойни програми диплома.

Класиране и награди

Дори ако Букурещ Business School е основана през 2014 г. като следдипломна факултет на Букурещкия университет за икономически науки своите 2 MBA програми имат повече от 20 години опит и над 5000 възпитаници.

Програмата на румънско-канадски MBA предлага двойна форма диплома ASE Букурещ и uOttawa (Телфер Училище по мениджмънт), Тази програма е идентичен с този, канадски и всяка година в учебната програма се актуализира, за да покрие най-интересните теми за бизнес средата.

Програмата на румънско-френски MBA е разработена с CNAM Париж и също така предлага двойна диплома от ASE и френския партньор. Тази програма има за класическа - в действие - под формата на проучване и нововъведена хибрид MBA фокусирана около една модерна платформа за електронно обучение.

Наши партньори са AMBA (Асоциация на МВА) акредитирана за програмите за MBA и предлагат най-качествени образователни услуги за Северна Америка и Западна Европа подходи. През 2014 г. в Букурещ Business School получил 3 Златните палми за върхови награда от edUniversal като признание за неговата международна дейност, се грижи за нуждите на нашите студенти и съвременни учебни програми. Букурещ Business School е член на CEEMAN (Развитие Management Central & Източна Европа) и, през последните години, нейните програми са рейк като топ MBA програми, достъпни в Румъния, И двете програми са акредитирана от Министерството на образованието на румънския и диплома, издадена от Букурещ Университета за икономически науки се приема във всички европейски, северноамерикански страни и повече.

Campus & Съоръжения

Business School The Букурещ се помещава в наскоро реставрирана историческа сграда в центъра на Букурещ с състояние на системата за изкуство защита земетресение.

Румънско-канадски MBA програма имащите 2 състояние на техниката ексклузивни стаи лекционните, един изключителен IT лаборатория и 4 учебни стаи, предоставящи студенти всички условия за една отлична учебен опит. Стаите са проектирани с експертиза на канадските партньори и остроумие от основателите от CIDA (агенция за международно развитие канадски).

MBA програма румънско-френски има 2 лекционни зали, една IT лаборатория и две отделни стаи / учебни пълни с ИТ и поддръжка на мултимедия.

Всички студенти MBA имат достъп до библиотеката BBS с над 20,000 заглавия на английски и френски език, които обхващат всички курсове. BBS актуализира събирането на книга всяка година въз основа на препоръка на румънски и чуждестранни несменяемост професорите.

Корпоративни Партньори

С повече от 5000 висшисти в големите румънски и мултинационални компании активно на местния пазар като програмни посланици Букурещ Business School има голяма репутация от 20 години опит.

Присъствието на членове на студентите в тези дружества дава не само BBS силно предимство пред конкурентите си в набирането на бъдещите студенти бу също улеснява сътрудничеството на студентски практики програми, намиране на стажантски позиции и организиране на мини панаири за работни места.

Е между първите програми MBA налични в Румъния в началото на 90-те години, когато новият местен бизнес класа е дефинирана в съчетание със стабилността на програмите през годините бяха основните стълбове, на които много отношения бяха изграждат с фирми, неправителствени организации, държавни институции, професионални организации и представители на дипломацията.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Задочни и вечерни MBA

Bucharest Business School

Румънският - канадски MBA програма е една от най-престижните програми на разположение в Румъния и в истинска международна MBA. Преподавателският състав се състои от канад ... [+]

Програмата MBA

The Румънският - канадски MBA програма е един от най-престижните програми на разположение в Румъния и в истинска международна MBA. Преподавателският състав се състои от Канадски и румънските учители удвоил от успели предприемачи и бизнес специалисти като гост-лектори. С международни програми и материали за четене не по-стари от 3 години програмата носи прясна информация от националните и световните пазари и допринася за недвижими международен опит MBA, Графикът е създаден с нуждите на студента в ума и значението на настоящата си работа и планове за развитие на кариерата. Лекциите са програмирани два пъти седмично, в сряда следобед (18:00-21:00) и събота (9 сутринта до 16:30) така че те няма да се намесва толкова много с работно време.... [-]

Румъния Букурещ
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
24 месеца
Кампус
Научете повече на английски