Прочетете официалното описание

Лисабон

Добре дошъл посланието на Дийн

С голяма гордост и ентусиазъм Ви приветстваме в Лисабонския MBA.

Лисабонската MBA е съвместен проект между Católica-Lisbon и Nova SBE - две водещи бизнес училища в Европа.

Това партньорство включва двугодишен магистър по мениджмънт MBA и международен MBA в пълен работен ден, в партньорство с престижното училище по мениджмънт на MIT в Слоун.

Според 2017 Файненшъл Таймс Топ 100 Глобални MBA Класиране, Лисабонската MBA International Full Time е 20-ата най-добра MBA програма в Европа. Ние също така сме включени като първият MBA в Европа в международния курс, един от основните ни приоритети.

Изпълнителният MBA в Лисабон беше считан за 52-вият най-добър изпълнителен MBA в Европа, според класацията за европейските бизнес училища в "Файненшъл таймс".

Лисабонската MBA осигурява платформа, в която талантливи, амбициозни и високоплатежоспособни студенти от цял ​​свят могат да се срещнат и да се включат в активното учене, като си взаимодействат с висши преподаватели.

Защо да считате Лисабонската MBA платформа за ваш избор за MBA:

  • И двете програми имат престижен факултет, обучен в най-добрите световни училища, дълбоко ангажиран с висококачествени изследвания и съобразен с последните тенденции и практики в управлението;
  • И двете програми са най-високо класираните португалски MBA в класацията на Financial Times за MBA;
  • И двете програми изобразяват иновативна учебна програма, стимулираща строг анализ, използване на умения за емоционална интелигентност, социално отговорно поведение и практическо обучение. Учебна програма, която е мост между академичната общност и корпоративния свят, между теорията и практиката, между печалбите и хората, между лявото и дясното полукълбо на мозъка и между географиите на света.
  • Ние гарантираме силни връзки с корпоративния свят, като големи компании са тясно свързани с управлението и спонсорирането, осигурявайки мрежа от стажове и връзки.
  • И двете програми се предлагат в уютната и все още космополитна обстановка на красивата и приятна Лисабон. Тук студентите могат да смесват работата и удоволствието, както на много малко места в света.

Даниел Трача - Дийн Нова СБЕ и Франсиско Велошо - Дийн Католика-Лисабон

бизнес

Лондонското предимство на MBA

Ако смятате да направите MBA в Португалия, вероятно сте се обърнали към основните бизнес училища в страната и сте разбрали, че Católica и Nova вече не предлагат отделни MBA програми.

Нека споделяме как започна всичко ... Проектът започна през 2006 г., когато Университетът по мениджмънт на МТР Слоун посети Португалия с цел създаване на партньорство и стартиране на международен MBA. Лисабонският MBA е роден през 2007 г. като съвместно предприятие между Católica-Lisbon и Nova SBE, двете най-големи б-училища в Португалия. И двамата се присъединиха към усилията си да се конкурират на световния пазар, като започнаха да предлагат програма за непълно работно време през същата година. По-късно, през януари 2009 г., Лисабонската MBA International, с партньорството на MIT Sloan, приветства първата си класа.

Ето какво можете да получите от Лисабонския MBA:

Там, където се срещат талантите и пазарът

Лисабонската MBA ще ви превърне професионално и лично. Когато преследвате Лисабонския MBA, ще бъдете част от една динамична общност, която вярва в постигането на положително въздействие в света чрез внимателно лидерство и иновативни идеи. Нашите MBA програми са предназначени за талантливи професионалисти, които искат да направят следващата стъпка в кариерата си и ние ще ви помогнем да ви доведем до амбициите си за кариера, защото сме ангажирани с вашия успех.

Ще се присъедините към елитна програма за MBA

Нашето съвместно предприятие между двете водещи бизнес училища в Португалия - Nova SBE и Católica-Lisbon е международно признато и ние сме част от една елитна група от бизнес училища - по-малко от 1% в света - която притежава тройната акредитация (AACSB , EQUIS и AMBA).

Лисабонската програма MBA International на пълен работен ден се смяташе за една от най-добрите програми за MBA в Европа от 2016 Financial Times Топ 100 Global MBA Класации - 20-ти най-добър в Европа - и 1-ва по света в категорията "Международен опит в курса".

Ще бъдете забелязани и част от нашето семейство

В Лисабонския MBA няма да бъдете "друг зъб в машината" - нашата уникална бутикова концепция MBA е създадена, за да направи вашето MBA опит потапящ и персонализиран.

Курсовете в Лисабонския университет MBA са оразмерени, за да увеличите учебния си опит, създавайки интимна среда в класната стая, където студентите могат да взаимодействат с най-добрите преподаватели и да изградят дълбока връзка с съучениците си, персонала на MBA и гостите, Свят на нашите класове и събития.

Ние ви даваме практически и уместни познания

Програмите от Лисабонската програма MBA се изграждат в партньорство от двете най-големи бизнес училища в Португалия - Católica-Lisbon и Nova SBE - и със съдействието на Училището по мениджмънт на MIT Sloan - събирайки престижен факултет, обучен в най-добрите световни училища , Със силен блясък в бизнеса, предлагащ иновативно, пълно и трансформативно образование, което ще ви подготви за успех.

Ще можете да практикувате това, което научавате, с реални бизнес проекти, защото вярваме, че практическият ни подход е най-добрият начин да придобиете нови академични умения и все още да сте свързани с бизнес света. Вие също ще бъдете изложени на няколко международни перспективи, разнообразни отрасли и лично ще познаете напредъка на вашата трансформация, натрупването на вашите знания, аналитичната експертиза и критичните мотиви в хода на програмата.

Ние правим развитието на лидерството ви иновативно и лично

Ние вярваме, че лидерите трябва да имат дълбоко разбиране за себе си и ние непрекъснато работим за най-иновативните, творчески и вдъхновяващи методи, които да ви помогнат да развиете уменията на ръководството, които ще ви накарат да успеете сега и в бъдеще. Фокусът и персонализацията са от ключово значение, така че ние ще работим в тясно сътрудничество с вас, за да ви помогнем да развиете своя план за развитие на кариерата, да увеличите самочувствието си, да разберете своя потенциал и как да го постигнете.

Улесняваме вашата работа в мрежа

Ние гарантираме, че Лисабонската MBA има силни връзки с корпоративния свят и тези връзки надхвърлят структурираното присъствие на компании, които са пряко включени в програмите за MBA. Изнасяме няколко ексклузивни сесии за лидерство с външни гости, популяризираме редовни събития с предприемачи и висши ръководни кадри от различни отрасли и създаваме възможности за създаване на мрежи за всички общности в Лисабонската MBA - студенти, възпитаници, преподаватели и служители.

Хората, които срещате по време на MBA в Лисабонския МБА, ще имат силно влияние в живота Ви и ще инвестираме в избора на нашите студенти от различни професионални, академични и международни среди, хора, които ще ви предизвикат и ще дадат възможност за ценни преживявания между връстници.

От колегите във вашия клас, Full Time International и Executive студенти, нашата мрежа от възпитаници, разпространявани по целия свят и работещи в разнообразна индустрия, до нашия факултет и корпоративни отношения, ще ви осигурим мрежа от бизнес връзки, които ще ви помогнат Напредвате в професионалния си живот.

Приветстваме ви в един голям град, да се наслаждавате и да се вдъхновявате

Лисабон е градът домакин и за двете ни програми - ако го знаете, тогава знаете колко гостоприемство е и ако не го направите, ви предизвикваме да ни посетите!

От динамичния ритъм на модерния градски център до вдъхновяващата вибрация на нашите исторически забележителности Лисабон е град, изпълнен с енергия и вълнуващи възможности, обединявайки традиции от Европа, Америка, Африка и Азия. И с повече от 200 дни слънце на година и минути от красивите плажове и едно от най-добрите места за сърфиране в света, няма друго място в Европа като Лисабон! Всъщност Лисабонската MBA е постигнала първо място за местоположението, качеството и цената на квартирите в последното проучване на MBA за Financial Times.Където и да са вашите цели, Лисабон е идеалната среда, за да започнете да правите бъдещето си!

Програми с обучение на:
  • Английски
  • португалски

Това училище също предлага:

Годишна програма MBA

The Lisbon MBA

The Lisbon MBA International е 1-годишна интензивна програма, изградена, за да ви даде управленските компетенции, необходими за днешния глобален бизнес свят. ... [+]

Защо The Lisbon MBA International?

The Lisbon MBA International е 1-годишна интензивна програма, изградена, за да ви даде управленските компетенции, необходими за днешния глобален бизнес свят.

Нищо не се променя по-бързо от самата промяна. Това означава, че мениджърите трябва да бъдат подготвени да реагират на различни промени, протичащи на различни етапи.

Днешните проблеми са различни от тези, които сте били помолени да решите вчера, както и решенията! Ще трябва да владеете и комбинирате различни умения, да бъдете креативни и приспособими. Накратко, ще се нуждаете от цялостно бизнес обучение, където ще можете да развиете своите познавателни, изпълнителни и емоционални умения.... [-]

Португалия Лисабон
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Lead the Future with The Lisbon MBA

How can you apply to The Lisbon MBA?

Location address
Campus de Carcavelos
Rua da Holanda, n.1
2775-405 Carcavelos, Portugal

Lisbon, Лисабон, PT
Social Media