Porto Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Porto Business School е Business School в най-големия португалски университет, Университета в Порто. Нейната мисия е учението на специализанти курсове и напреднали изпълнителен обучение по мениджмънт, допълнителни дейности с постоянна ангажираност в областта на научно-приложни и бизнес услуги.

Porto Business School обединява уменията и опита на бившия EGP-нагоре и ISFEP, изпълнителен проект за обучение, което успешно се развива в факултета по икономика.

Като основен ресурс, Porto Business School има преподаватели с дълъг опит в преподаването и научните изследвания, от Университета в Порто (икономика, инженеринг, право и психология и образователни науки Факултети), към които са добавени други две категории на преподаване: мениджъри с академична подготовка и солидни бизнес кариера, и учители от чуждестранни университети, а именно Северна Америка такива (Централна Флорида, Масачузетс, Маями и Ню Орлиънс) и с европейски такива (London Business School и Бизнес институт, между другото). Тези връзки към сродни чуждестранни училища, които са съществували от 1988 г. насам, в някои случаи, да осигури висока степен на интернационализация на дейността му.

Porto Business School

Porto Business School дори има подкрепата на група от дружества и други референтни организации с решаващо участие в създаването на органи за управление на Техникума (Съвет на директорите и управление), и които гарантират ефективна връзка за училище с португалски бизнес свят , Участието на бизнеса в модел за управление Porto Business School е значително по-широка от тази, наблюдавана във всеки друг португалски Business School.

Porto Business School в момента има следното като референтни продукти: международен пълно работно време MBA, The Magellan MBA, както и Executive MBA. Различни от тези програми, Porto Business School дори предлага набор от едногодишни магистърски курсове, кратки и средата на изпълнителни програми за продължителност, горната част на семинари за управление, програми за обучение в предприятията и бизнес услуги (подбор и наемане на квалифицирани работници, и приложни изследвания и консултации дейности).

Стойностите на Порто Business School

  • Правейки добре
  • Да направим разликата
  • Стремежът към по-
  • Образоването на живот

Мисия

Porto Business School има за мисия да се подобри качеството на управление и за насърчаване на промяна в дружества и други организации, с помощта на специализирано обучение на следдипломна ниво, приложни изследвания и консултации. Porto Business School възнамерява стреми да развие мрежа от знания и компетенции и подкрепа за действията на лидери и за конкурентоспособността на фирми на световните пазари.

Зрение

Ние се стремим да бъдем лидери в обучението на управителния, пускането фирми и академия рамо до рамо в един непрекъснат процес, обучение и взаимно разбиране един.

Партньори

Porto Business School е подкрепена от 36 асоциирани институции. По-долу в момента са партньори Порто Бизнес училището:

Академик

Porto Business School

Non-Академик:

Porto Business School

Акредитации

Програмите MBA в Porto Business School са носители на две международни акредитации: AMBA и СИП.

Porto Business School

Места

Порто

Address
Avenida Fabril do Norte, 425
Matosinhos
Portugal

4460-312 Порто, Област Порто, Португалия

Акредитации

Програми