Прочетете официалното описание

University Management Warsaw

University Management Варшава, създадена през 1995 г., е един от най-старите частни колежи в Полша. В момента тя се записва повече от 6,000 студенти и има повече от 37,000 възпитаници. Нейната факултет се състои от опитни и креативни учени и преподаватели.

University Management Варшава предлага своите бъдещи студенти на изключително благоприятни условия, за да учат в кампуса на третото хилядолетие. Той е добре оборудвани архитектурни академични комплекс жилищни множество лекционни зали, лаборатории, компютърни зали, както и езикови лаборатории.

Комплексът The University разполага също развлекателни съоръжения, такива като модерен плувен басейн, спортна зала и фитнес зала. В сградата има бюфет и голяма кафене .Reasonable цени и добро меню трябва да отговарят дори и тези трудно да се моля. Student общежитие побира 300 ученици, разпределени в единични, две лица и трима души стаи, както и апартаменти. Всички стаи имат достъп до Интернет. Подземен паркинг е на разположение на разумна цена.

Студенти проучвания:

Програми Бакалавърски

Администрация управление международните отношения Педагогика Европейски изследвания държавно право Национална сигурност

Специалности Инженер

Компютърно инженерство Производствен мениджмънт и инженеринг

Докторантура:

Програми магистърски

закон Администрация управление международните отношения Педагогика психология

Програми с обучение на:
  • Английски
  • полски

Това училище също предлага:

EMBA

Warsaw Management Academy - Wyższa Szkoła Menedżerska w Warszawie

Следдипломна Executive Магистър по Бизнес Администрация проучвания са сред най-престижните и признати в световните управленски квалификация, предназначени за хора от бизн ... [+]

Изпълнителният магистърска степен по бизнес администрация

Следдипломен Изпълнителният магистърска степен по бизнес администрация проучвания са сред най-престижните и признати в световните управленски квалификация, предназначени за хора от бизнеса и висшето ръководство. Учебният план на проучвания за EMBA дава възможност за ефективно завършване на академичното образование в областта на управлението и бизнеса. Възпитаниците на EMBA следдипломна квалификация, получават предимство пред конкуренцията и повишаване на тяхната стойност и тяхната привлекателност на пазара на труда.... [-]

Полша Варшава
Октомври 2019
Английски,полски
Редовно обучение
Кампус
Научете повече на английски