Прочетете официалното описание

Добре дошли в CENTRUM PUCP Business School . Ние сме бизнес училището на Pontificia Universidad Católica del Perú и ви предлагаме нашия богат опит и успешно обучение на професионални лидери като вас. През последните 20 години през нашите класни стаи преминаха най-престижните бизнесмени в страната. Сега е ваш ред. Станете част от нашата история!

От 2000 г. насам ние предлагаме най-доброто обучение в бизнеса, основано на стремеж към професионални постижения и лична етика, които отличават нашите студенти и завършили. Днес ние ви предоставяме най-пълното бизнес образование в Лима; осем града в Перу; и Латинска Америка.

CENTRUM PUCP предлага:

 • Процеси, сертифицирани и акредитирани от най-уважаваните организации в областта на академичния мениджмънт.
 • MBA, докторски и управленски програми, създадени да задоволят вашите нужди.
 • Факултет с признат академичен опит и професионален опит.
 • Удобна, модерна среда, с най-добрите библиографски и технологични ресурси.
 • Поставяне в офис, панаири на работа и персонализирани съвети относно работоспособността.
 • Безплатен достъп до онлайн курсове (MOOC) с високо качество и високи стандарти.

Team work, work colleagues, working togetherАни Спрат / Unsplash

Нашата мисия

Ние сме част от „Pontificia Universidad Católica del Perú“ и затова съставляваме множествена и толерантна академична общност, вдъхновена от етични, демократични и католически принципи по отношение на свободата на поклонение.

Ние формираме хора с най-високо академично и професионално ниво чрез академични постижения, иновации и технологии, превръщайки ги в бизнес лидери, които мислят критично, които действат със социална отговорност и етични принципи. Нашите възпитаници са граждани с глобална перспектива, справедливи в своите действия и с чувство за конкурентоспособност в услуга на обществото, открояващи целостта, с която работят в света на бизнеса.

Ние сме създадени като пространство на хоризонтален, строг и отворен диалог за генериране на знания, които са от значение за обществото, с глобален подход, чрез изследвания и образование, които осъществяваме по много и интердисциплинарен начин.

Ние сме агенти за социални промени, предприемачи, новатори, устойчиви и приобщаващи, за които сме ангажирани с националните и регионални проблеми.

Ние предоставяме най-доброто преживяване на нашите студенти, възпитаници, сътрудници и свързаните с тях общности, отговаряйки на техните очаквания във всички взаимодействия.

Нашата визия

Продължете да бъдете най-доброто бизнес училище в Перу и лидер в Латинска Америка.

Признат като хуманистична институция, отдадена на човешкото развитие, устойчивия социален прогрес и националната и регионалната конкурентоспособност.

Преобразуваме нашите студенти в бизнес лидери и агенти на промяната чрез академични постижения, иновации и технологии, като предлагаме подходящи решения и насърчаваме политиките за почтеност в бизнес света.

Нашите ценности

 • Търсете истината
 • ръководство
 • Социална отговорност и ангажираност към непрекъснато подобрение
 • честност
 • плурализъм
 • Солидарност
 • правосъдие
 • Уважение към достойнството на човека
 • толерантност

Програми с обучение на:
 • Английски
 • испански

Това училище също предлага:

MBA

CENTRUM PUCP Business School

Програмата MBA CENTRUM High Potential Full Time е създадена за справяне с тенденциите в обучението и развитието на уменията на млади специалисти с висок потенциал да ръко ... [+]

Програмата MBA CENTRUM High Potential Full Time е създадена за справяне с тенденциите в обучението и развитието на уменията на млади специалисти с висок потенциал да ръководят важни организации в нашата страна и в международен план. Програмата съдържа набор от подходящи, модерни знания за въздействието, които предоставят на участниците знанията, моделите и опита, необходими за повишаване на тяхната конкурентоспособност и за предлагане на иновативни, приобщаващи, мащабируеми и социални решения. Глобалната визия и лидерство са засилени, в комбинация с използването на технологии, важни въпроси за бъдещия мениджър.... [-]

Перу Santiago de Surco
Юли 2020
Английски
Редовно обучение
15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
CENTRUM PUCP Business School

Триконтиненталният магистър по бизнес мениджмънт е магистърска степен на високо ниво, която е предназначена да обучава лидери с глобална и интегрираща визия за бизнеса. Т ... [+]

Триконтиненталният магистър по бизнес мениджмънт е магистърска степен на високо ниво, която е предназначена да обучава лидери с глобална и интегрираща визия за бизнеса. Три престижни училища се събират, за да ви предложат тази непобедима алтернатива на пълен работен ден. Кандидатствайте за 78% стипендия.

CENTRUM PUCP може да прави промени в мрежата, последователността на курсовете или преподавателите, в съответствие с политиката си за непрекъснато усъвършенстване. Неспазването на необходимия кворум CENTRUM PUCP си запазва правото да отложи старта на курсовете и програмите. Цените и условията на програмата подлежат на промяна.... [-]

Перу Santiago de Surco
Август 2020
Английски
Редовно обучение
13 месеца
Кампус
Научете повече на английски

CENTRUM Talk | Percy Marquina

CENTRUM: Una historia de liderazgo y éxito

CENTRUM Católica: We invite you to be part of our history!