University of West London - Ras al Khaimah Campus

Представление

Прочетете официалното описание

Университет на Западен Лондон - клон на РАК клон

UWL има репутация за висококачествено образование, тясно свързано със заетостта. Целта ни е да вдъхновим нашите студенти да станат иновативни професионалисти, да ги свържат с вълнуващи и възнаграждаващи кариери.

Основана в сърцето на един от най-успешните бизнес региони в Обединеното кралство, университетът има висококвалифициран персонал с богат опит в съответните си дисциплини и силни връзки с индустрията.

Всичко, което правим, е предназначено да подготви нашите ученици както с академичните знания, така и с практическите умения, за да успеят в избраната от тях кариера. Ние сме Кариерният университет.


Тук в университета в Западен Лондон стартирахме съвместно с Wisdom Education Group, която е наш местен доставчик на академична инфраструктура. Това е нашият единствен клон на бранша, който служи на студенти от ОАЕ, Близкия изток и Африка.

Имаме удоволствието да Ви предложим набор от висококачествени курсове за студенти и следдипломни квалификации, предлагани от висококвалифициран преподавателски състав.

Ние въвеждаме нашия студент-ориентиран етос към Ras al Khaimah, като гарантираме, че студентите са в основата на всичко, което правим по отношение на учебната програма, учебния процес и живота в кампуса. Предлагаме гъвкави графици, които да отговарят на нуждите на учениците и да настанят работещите професионалисти. Класовете се изнасят на английски, а наградите ще бъдат същите като тези, които присъждаме тук във Великобритания.

Университет на Университета на Уест Лондон Campus, Академична зона, Ras al Khaimah Обединени арабски емирства:

Новооткритият Университет на Западния Лондон (клон RAKFTZ) се намира в академичната зона на зоната за свободна търговия Ras al Khaimah в Обединените арабски емирства. Това е първият клон на Университета в Западен Лондон в Близкия изток./strong>

Campus е централно разположен на границата на Umm Al Qaiwan в емирството Ras al Khaimah в Ал Хамра. RAK Ceramics, световноизвестна компания за керамика, разположена близо до този университет. Директният достъп от емирството на Фуджейра е допълнително предимство. Този университет може директно да обслужва всички северни емирства, тъй като е близо до Fujairah, Umm Al Quwain, Ajman, Sharjah и Dubai. Центърът е на 50 минути път с кола от Дубай, а Транспортът е осигурен в Северните емирства, включително Дубай.

Центърът предлага редица бакалавърски и следдипломни курсове, които се преподават от висококвалифициран преподавателски състав. Класовете се изнасят на английски, а наградите ще бъдат същите като тези, които присъждаме тук във Великобритания.

Предлаганите курсове включват управление, финанси и счетоводство, както и управление на туризма и туризма.

Кариера и прогресия на проучването

След завършване на курса нашите студенти по МВА се чувстват по-уверени и много от тях са се преместили в области на растеж като банково дело, консултиране, правителство и нестопански сектори на международната сцена, докато други имат собствен успешен бизнес.

Нашите MBA следдипломни работи сега работят с фирми като:

Citibank
Accenture
GlaxoSmithKline
NHS Trusts
Би Би Си
Yahoo
Старбъкс
Континентални гуми
Времето Индия
Хотели в Ярвис
Пазителят

Прогресия на изследването


Докато изучавате, може би сте открили област, за която искате да научите повече. Проучването на докторантите Ви дава възможност да развивате изследователски и генерични умения, които да Ви подготвят да работите успешно като професионален изследовател./>

Кариери подкрепа


Нашите степени са предназначени да ви помогнат да намерите кариерата, която е подходяща за вас. 96% от завършилите ни работят в рамките на 6 месеца след дипломирането./>

С нашето желано място в Западен Лондон имаме силни връзки с много национални и многонационални организации като Би Би Си, Hewlett-Packard (HP) Ltd, общество на Middlesex Law и Savoy Education Trust. Ние имаме силен опит в осигуряването на ценни работни стажове и ние също така предлагаме практически опит в университета чрез нашата схема на посланиците на студентите.

Много от нашия персонал има успешен опит в съответните отрасли и може да ви посъветва как да започнете кариерата си. Нашата кариерна служба ще ви помогне да реализирате своя потенциал, като предлагате специализирани съвети и напътствия по широк кръг от въпроси, свързани с кариерата, включително:

  • автобиографии
  • Търси работа
  • процедурите за набиране и подбор
  • допълнително проучване.

Ние сме Кариерният университет.

Места

Ал Джазира Ал Хамра

Address
Al Mamourah Street, Al Nakheel
Al Hamra

Ал Джазира Ал Хамра, Северен Рас Ал Хайма, Обединени Арабски Емиерства

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия