Imperial School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Акредитирана онлайн програма за MBA

Imperial School of Management (ISM) е партньор на водещи университети и известни В-училища в световен мащаб. ISM има за цел да предостави висококачествени и международно акредитирани програми на обучаващи се в Близкия изток и Африка.

Тези програми са пригодени за професионалисти, които ги правят достъпни, гъвкави програми за MBA със смесен режим на обучение. Нашите достъпни MBA програми не са в най-малък компромис за качествено образование и съдържание. Смесеният начин на доставка на ISM дава възможност за онлайн обучение, което го прави Accredited Italian Online MBA в ОАЕ.

Програмата се предоставя чрез курсове със съдържание, което е от съществено значение за бизнеса днес в международен план. Имаме високо квалифицирани членове на факултета, които ангажират учениците в дискусии, казуси, видеофилми, симулации и презентации, изпълнявани индивидуално или по групи. Помощта в реално време се предоставя на обучаемите, за да им помогне да завършат курса си навреме. Продължителността на нашите програми е 12 месеца, което го превръща в водещата Италианска MBA за една година в ОАЕ. Нашите програми са одобрени от италианското Министерство на образованието, като по този начин се използват висококачествени правителствени програми, одобрени от МБА.

Училището също така твърдо вярва в умения за работа в мрежа и обмен на идеи на лица с еднакви мисли. ISM предлага възможности за студенти и възпитаници да взаимодействат с лидерите в сектора и конференциите. Основната цел на училището е да изгради солидна общност от висококачествени професионалисти и предприемачи. Тази общност дава предимство и мотивира следващото поколение да се превърне в холистично общество. ISM е регистриран и лицензиран от правителството на Шаржа, ОАЕ, с лиценз 1701124 и регистриран като дружество с ограничена отговорност.

64376_Imperial-училище-на-управление-logo.png

Места

Обединени арабски емирства онлайн

Address
Обединени арабски емирства онлайн, Обединени Арабски Емиерства

Sharjah

Address
Sharjah
85532 Sharjah, Sharjah, Обединени Арабски Емиерства

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия