Прочетете официалното описание

За IPADE

IPADE Business School е основана през 1967 г. от група видни бизнесмени с цел да се развият бъдещи лидери, способни да стимулират социалния и икономическия растеж, вкоренени в личната неприкосновеност, социална отговорност и глобална визия.

IPADE с един поглед

история

IPADE Business School е основана през 1967 година.

факултет

Нашите 11 академични отдела участват в обучението на участниците от различните програми IPADE.

Възпитаници

Над 37 000 студенти са завършили класните стаи на IPADE Това е избрана група от бизнесмени от различни сектори с различни интереси, които споделят IPADE като възлова точка; за ИПАДЕ неговите възпитаници представляват най-важната стойност.

Класиране

IPADE има отлично присъствие в различни международни и местни класации, публикувани от Financial Times, Forbes и CNN Expansion, които разглеждат и оценяват най-добрите бизнес училища и техните програми.

Акредитации

Качеството и последователността на ИПАДЕ му позволиха да получи три от международните акредитации, присъдени на най-важните бизнес училища в света.

Консултативен комитет

IPADE Business School насърчи международния диалог, като включи две от най-престижните бизнес училища в света: Harvard Business School и IESE Business School.

кампуси

IPADE има три основни кампуса, разположени в Мексико Сити, Монтерей и Гуадалахара. За да отговори на потребностите на общностите в по-малките градове в страната, IPADE също предлага своите програми в временни сателитни кампуси в цяла Мексико.

методология

Използвайки метода на случая, участниците усъвършенстват своите управленски умения, като упражняват откриването, анализа и диагностиката на реални бизнес проблеми.

Методът на случая използва академични материали (бизнес случаи), базирани на реални организационни предизвикателства, които се анализират от различни гледни точки. Този процес е разделен на три етапа: лично проучване, работа в екип и пленарна сесия, водена от експерт-професор.

Въз основа на случаите и придружаващите ги технически бележки, участниците придобиват необходимите знания за основите на управлението на бизнеса. Гостоприемниците и гостуващите професори предоставят допълнителни практически приноси, опит и житейски опит.

1. Лично изследване

Участниците използват своя личен опит със ситуацията, описана за оценка на проблемите и изготвяне на план за действие.

2. Работа в екип

Екипът от участници съчетава своя личен и пленум анализ, за ​​да взема решения, сякаш са били съвет на директорите на компанията.

3. Пленарна сесия

Казусът се анализира с помощта на входа от целия клас под ръководството на експертен професор.

Социална работа

Фондацията Ел Пенон и Колидж Монтефалко са две образователни институции за семейства в неравностойно положение, които живеят в източната част на Морелос. И двете училища са част от инициативите на IPADE за социална отговорност. Отделът за институционално развитие обединява участниците и възпитаниците с конкретните инициативи, насърчавани от училищата, за подпомагане на образованието на деца, подрастващи и техните семейства.

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

IPADE Business School

Нашата пълна програма MBA има основната цел да развива мениджърски умения като екипна работа, лидерство, вземане на решения, глобално виждане и способност да работи под н ... [+]

Нашата пълна програма MBA има основната цел да развива мениджърски умения като екипна работа, лидерство, вземане на решения, глобално виждане и способност да работи под натиск. Работим с методологията на случая, за да анализираме, обсъдим и стигнем до заключение за над 900 случая през двете години на MBA.

Програмата за пълен работен ден на IPADE се преподава 100% на английски и в два университета: Мексико Сити и Монтерей.... [-]

Мексико Mexico City Monterrey
Юли 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

IPADE Campuses