Прочетете официалното описание

КОИ СМЕ НИЕ?

Тази институция е построена от група световни преподаватели с опит в целия свят. След като сме свидетели на постоянните промени, пред които е изправен бизнес светът и основната причина за традиционното образование, решихме да действаме. Тази институция е проектирана и ръководена от страстни преподаватели с опит от най-големите университети по света като Университета "Станфорд и Пайс" в САЩ, Университета в Ливърпул и Лондонското училище по бизнес и финанси във Великобритания, Университета по международни бизнес и икономика и Университета в Пекин в Китай, Гронобълско висше училище по бизнес във Франция, глобален университет U21 в Сингапур, университет за професионални изследвания в Гана, университет "Чулаункорн" в Тайланд и много други висши институции в съответните региони.

Индивидуално холистично развитие

ТРАНСКОНТИНЕНТСКИ ИНСТИТУТ ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ

Ние интегрираме вашето образователно пътуване с индивидуален план за развитие . Това започва от първоначалното записване на обучаемия в нашата институция и непрекъснато се развива чрез всеки модул. Някои от съзнателните развития включват емоционална интелигентност, увереност и възможности за иновации. Преди да започнете модул, вашите професори интегрират вашите лични нужди от развитие в учебния процес, преди да влезете в първия клас. Никога не започвате като непознато лице, което е част от списък с ученици. Нашата интегрирана система за индивидуално холистично развитие ускорява скоростта на вашето развитие, докато напредвате през всеки модул.

СРЕЩУ.

ДРУГИ УНИВЕРСИТЕТИ

Интегрираното развитие на студентите не присъства в повечето университети, а по-малко холистично развитие. Професорите започват всеки модул, като виждат студентите като "празна" , без да са наясно с всякакви уникални нужди или цели на всеки ученик. Развитието ви обикновено започва от "0" с всеки семестър.

Статии и публикации

Развийте правилните умения ефективно
Как може да надвишите потенциала си?
Три начина да постигнете лоялност на служителите и да запазите първите си изпълнители от напускане

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Transcontinental Institution Of Higher Education

Незабравим!!! Не само с трансформационни преживявания, но и с всичко, което научите. За разлика от традиционното образование, където сте забравили повечето от това, което ... [+]

ПРЕГЛЕД НА ПРОГРАМАТА

Курсът МВА е предназначен за лидери, които имат страст към иновациите, желание да направят дълбока разлика и безмилостен стремеж към успех. Ако притежавате някоя от тези три характеристики, този курс ще ви тласне като нищо, което някога сте изпитвали. В рамките на доказана управленска рамка за развитие, дизайнът на учебната програма предлага ненадминат стратегически фокус върху растежа ви като интегриран индивид от гледна точка на множество интелигенции. Проектиран от световноизвестни експерти в различни сфери на бизнеса, курсът ви позволява да интегрирате професионалните си отговорности с мощно обучение с измерим успех в много области на интерес, като емоционална интелигентност и иновативност.... [-]

Малта Моста
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
16 - 21 месеца
Онлайн обучение
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

Explore the myth of Knowledge=Power