Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Свещеният сърдечен университет Люксембург Колеж по бизнес на Джак Уелч

Джак Уелч Колежът по бизнес в Свещеното сърце е в Люксембург повече от две десетилетия, предлагайки програми на ниво завършил, съобразени с потребностите на работещите. MBA, акредитиран от AACSB, е признат от Министерството на висшето образование в Люксембург и се уважава от бизнес и финансовата общност.

От 2012 г. предлагаме заплатен редовен MBA със стаж, предназначен за млади дипломирани специалисти от чужбина и от Люксембург. Имаме студенти от над четиридесет различни страни и нашите квалифицирани преподаватели и служители дават на нашата програма истински международен вкус, който толкова много други бизнес училища не могат да предложат.

Клон на американско бизнес училище

Свещеният сърдечен университет в Феърфийлд, CT (САЩ), започна да предлага бизнес образование през 1965 г., само две години след основаването си. Колежът по бизнес в университета по-късно е кръстен на легендарния бивш председател и главен изпълнителен директор на General Electric Company Джон Ф. Уелч, който продължава да предоставя ценна подкрепа. Люксембургският клон на Колеж по бизнес е създаден през 1991 г.

Тя е тясно свързана с бизнеса в Люксембург

В това бизнес училище работим в тясно сътрудничество с корпоративната общност. Това не е отразено само в нашия преподавателски състав, който е завършил учебници и опитни ръководители на бизнеса, идващи от главния университет в САЩ и от Люксембург, но и в нашия активен борд на регентите, който се състои от главни изпълнителни директори от редица големи компании в Люксембург.

Удобно разположен в Търговската камара Люксембург-Кирхберг, нашите съоръжения са динамични и предлагат много онлайн учебни и изследователски инструменти. Разполагаме също така с библиотека, която студентите да използват като тихо място за изучаване или проектиране на екипи, които да се срещнат за курсова работа.

Акредитацията на AACSB и указът на Великия диктал

През януари 2007 г. колежът по бизнес на Джак Уелч спечели акредитацията си от AACSB International - Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business. Той се присъедини към елитна група, към която принадлежат по-малко от 5% от бизнес училищата по света. AACSB International се счита за водещият глобален акредитиращ орган за училища, предлагащи бакалавърски, магистърски и докторски степени по бизнес и счетоводство.

През август 2007 г. Свещеният сърдечен университет получи постановлението на Великия диктал, което признава нашите дипломи в Люксембург.

Принстънският преглед включва Свещената сърдечна академия в ръководствата "Най-добри 379 колежа - 2015 издание" и "Най-добри 295 бизнес училища - издание 2015".

Програми с обучение на:
Английски

Това училище също предлага:

MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

MBA с стаж е предназначен за млади дипломирани специалисти с или без трудов стаж от чужбина или от Люксембург. Тази програма улеснява навлизането на студентите в професио ... [+]

Спечелете своя MBA на два континента и завършете висше образование в Люксембург

Програмата MBA с Internship е предназначена за млади специалисти с или без трудов стаж в чужбина или от Люксембург. Тази програма улеснява навлизането на студентите в професионалния живот, както и улеснява младите специалисти да превключват кариерата си.

Програмата започва в средата на август и завършва за 16 месеца. За студенти, които все още не са завършили курсове по икономика, статистика или мениджмънт, през юли и август се предлагат интензивни подготвителни курсове.... [-]

Люксембург Luxembourg City
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
16 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Задочни и вечерни MBA

Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business

Програмата MBA за непълно работно време е предназначена за професионалисти, работещи в Люксембург, които се стремят да заемат ръководни позиции в утрешната глобална иконо ... [+]

Спечелете MBA по време на работа

Програмата MBA за непълно работно време е предназначена за професионалисти, работещи в Люксембург, които се стремят да заемат ръководни позиции в утрешната световна икономика. Променящата се бизнес среда изисква интегрирана програма, характеризираща се с мултидисциплинарен подход. След като бъдат приети, навлизането на студенти ще бъде оценено, за да се измери уменията за управление, комуникационните умения и знанията за съдържанието, за да се определи индивидуалната им учебна програма. Интегрираните основни курсове ще се състоят от редица интензивни класове, разработени за развиване на умения за кръстосано функциониране. Финансите, маркетингът, операциите и счетоводството ще бъдат преподавани едновременно в подхода "бизнес процес".... [-]

Люксембург Luxembourg City
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
1 - 6 години
Кампус
Научете повече на английски

-XblA2TaSPs&t

uuJ8oDEi7ko&t=95s

H01vADvMpwQ

Sacred Heart University
Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Luxembourg City, Luxembourg District, Люксембург
Уебсайт
Телефон
+352 2276 131