Sacred Heart University, Luxembourg, Jack Welch College of Business & Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Университет „Свещено сърце“ Люксембург Jack Welch College of Business

Джак Уелч колеж по бизнес на Свещеното сърце

От 2012 г. предлагаме заплатен редовен MBA със стаж, предназначен за млади дипломирани специалисти от чужбина и от Люксембург. Имаме студенти от над четиридесет различни страни и нашите квалифицирани преподаватели и служители дават на нашата програма истински международен вкус, който толкова много други бизнес училища не могат да предложат.

Клон на американско бизнес училище

Свещеният сърдечен университет в Феърфийлд, CT (САЩ), започна да предлага бизнес образование през 1965 г., само две години след основаването си. Колежът по бизнес в университета по-късно е кръстен на легендарния бивш председател и главен изпълнителен директор на General Electric Company Джон Ф. Уелч, който продължава да предоставя ценна подкрепа. Люксембургският клон на Колеж по бизнес е създаден през 1991 г.

Тя е тясно свързана с бизнеса в Люксембург

В това бизнес училище работим в тясно сътрудничество с корпоративната общност. Това не е отразено само в нашия преподавателски състав, който е завършил учебници и опитни ръководители на бизнеса, идващи от главния университет в САЩ и от Люксембург, но и в нашия активен борд на регентите, който се състои от главни изпълнителни директори от редица големи компании в Люксембург.

Удобно разположен в Търговската камара Люксембург-Кирхберг, нашите съоръжения са динамични и предлагат много онлайн учебни и изследователски инструменти. Разполагаме също така с библиотека, която студентите да използват като тихо място за изучаване или проектиране на екипи, които да се срещнат за курсова работа.

Акредитацията на AACSB и указът на Великия диктал

През януари 2007 г., колежът за бизнес Jack Jack Welch

През август 2007 г. Свещеният сърдечен университет получи постановлението на Великия диктал, което признава нашите дипломи в Люксембург.

Принстънският преглед включва Свещената сърдечна академия в ръководствата "Най-добри 379 колежа - 2015 издание" и "Най-добри 295 бизнес училища - издание 2015".

* Акредитиран от Министерството на висшето образование
* Класиран # 4 от най-иновативните университети в Северна САЩ от US News
* Изброено в ревюто на Принстън „Най-добри 267 училища за бизнес“ - Изключително училище - 2018 издание
* Вписан в класацията на топ 100 от Bloomberg Business Review

* Класиран в списъка 501-600 на THE (Times Higher Education) 501-600

Места

Люксембург

Sacred Heart University

Address
Sacred Heart University 7, rue Alcide de Gasperi c/o Chambre de Commerce - Bâtiment B, 1er étage
L-2981 Люксембург, Област Люксембург, Люксембург
Телефон
+352 2276 131

Акредитации

AACSB Accredited

Програми